Un interviu controversat și mult așteptat, direct de la Moscova – Tucker Carlson / Vladimir Putin

vladimir putin tucker carlson
Distribuie:

Jurnalistul american Tucker Carlson  a călătorit la Moscova unde se specula că motivul este un interviu cu nimeni altul decât Președintele Rusiei, Vladimir Putin. Această speculație a fost confirmată de jurnalist, printr- o scurtă declarație video de 5 minute, postată chiar din timpul vizitei sale la Moscova.

Tucker a fost concediat de la postul de televiziune Fox News, pe motivul că refuză să relateze aceleași narative mincinoase care sunt propagate de către colegii săi, și a pornit pe un drum periculos pe cont propriu, iar drept urmare, episoadele sale care se pot regăsi pe contul său de pe platforma X, strâng sute de milioane de vizualizări și abordează probleme reale relatate pe înțelesul tuturor.

Tucker este un jurnalist constant, care a avut aceeași atitudine  în perioada când activa la Fox News în cadrul propriei emisiuni, Tucker Carlson Tonight. Indiscutabil,  acesta a fost și motivul pentru care a fost concediat. În urma acestei decizii, Fox News a suferit o pierdere de mai bine de 800 de milioane de dolari.


Aflându-se la Moscova, Tucker a făcut o scurtă declarație video de 5 minute, unde confirmă că interviul cu Vladimir Putin este motivul vizitei lui și nu numai:

Suntem la Moscova în această seară. Ne aflăm aici pentru a-i lua un interviu președintelui Rusiei, Vladimir Putin. Vom face asta în curând. Evident, există riscuri în realizarea unui astfel de interviu. Așa că ne-am gândit cu atenție timp de mai multe luni. Iată de ce o facem. În primul rând, pentru că este treaba noastră. Suntem jurnaliști.

Datoria noastră este de a informa oamenii. La doi ani de la începerea unui război care remodelează întreaga lume, majoritatea americanilor nu sunt informați. Ei nu au nicio idee despre ce se întâmplă în această regiune, aici în Rusia sau la 600 de mile distanță, în Ucraina. Dar ei ar trebui să știe. Ei plătesc pentru o mare parte din acest război în moduri pe care poate că nu le percep încă pe deplin.

Războiul din Ucraina este un dezastru uman. Sute de mii de oameni au murit, o întreagă generație de tineri ucraineni, și a depopulat cea mai mare țară din Europa. Dar efectele pe termen lung sunt și mai profunde. – Tucker Carlson


Între timp, în Statele Unite, democrații cunosc adevăratul motiv al vizitei lui Tucker în Rusia, și nu au irosit nici o secundă pentru a începe atacurile la adresa sa, unii chiar propunând ca acesta să nu mai fie primit înapoi în Statele Unite. Cu alte cuvinte, Tucker își asumă un risc imens, precum a făcut-o și Julian Assange, care și acum este persecutat și închis pentru activitatea sa jurnalistică.

În același timp, majoritatea cetățenilor din Statele Unite, nu împărtășesc deloc narativele democraților, deoarece aceștia sunt martori la dezastrul pe care îl trăiesc în fiecare zi sub administrația Biden, care se pare că se ocupă de orice, mai puțin de binele cetățenilor americani, și puteți urmări în imaginile de mai jos câteva păreri reale ale cetățenilor  americani, și inclusiv ale unor persoane cunoscute precum frații Andrew și Tristan Tate sau cunoscutul actor James Woods, despre acest interviu care mai mult ca sigur, va face istorie.

Chiar și Elon Musk, deținătorul platformei X, a postat declarația oficială a lui Tucker Carlson, la el pe profil.


Pentru cei care doar la vizualizarea titlului acestui articol, vor considera acest material ca fiind de „Propagandă Rusă” – cităm mai jos un fragment important din declarația lui Carlson și anume:

Am plătit noi înșine pentru această excursie. Nu am primit bani de la nici un guvern sau grup. Nici nu taxăm oamenii pentru a vedea interviul. Acesta nu se află în spatele unui paywall. Oricine poate viziona întreaga emisiune, filmată în direct și nemodificată, pe site-ul nostru, tuckercarlson.com. Elon Musk, spre marele său merit, a promis să nu suprime sau să blocheze acest interviu odată ce îl postăm pe platforma lui, X. Și suntem recunoscători pentru asta.

Guvernele occidentale, în schimb, vor face cu siguranță tot posibilul pentru a cenzura acest videoclip pe alte platforme mai puțin principiale, pentru că asta fac. Le este teamă de informațiile pe care nu le pot controla. Dar nu aveți niciun motiv să vă temeți de ea. Nu vă încurajăm să fiți de acord cu ceea ce ar putea spune Putin în acest interviu.

Dar vă îndemnăm să îl urmăriți. Ar trebui să știți cât mai multe. Și apoi, ca cetățeni liberi și nu ca și sclavi, puteți decide singuri.


Declarația oficială a lui Tucker Carlson:


[ACTUALIZARE] (ora 22.00)

După confirmarea interviului cu Putin, se poate vorbi de panică în rândul democraților americani. Nici Uniunea Europeană nu s-a lăsat mai prejos, iar momentan se dezvoltă discuții serioase pentru interzicerea lui Tucker Carlson pe teritoriul European, conform Newsweek. Motivul ar fi aceeași narativă, și anume aceea că Vladimir Putin este un criminal de război și nu avem, sub nici o formă, voie să ascultăm/ aflăm poziția lui din context.


Am întocmit o listă cu alți jurnaliști așa-numiți „criminali de război” care au realizat interviuri cu lideri controversați în timpul altor conflicte:

Menționăm că nici unul dintre acești reporteri nu a avut parte de sancțiunile pe care Tucker riscă să le simtă pentru activitatea jurnalistică.


Nici  Zelenski, nu s-a lăsat mai prejos, nici nu a stat pe gânduri și a făcut o mutare anti-democratică mai gravă, și l-a pus pe Tucker Carlson direct pe o lista de asasinare, și anume pe vestitul site Myrotvorets.

107502688.jpg


Cu toate astea, Tucker Carlson nu s-a lăsat intimidat, și a anunțat că va difuza interviul azi, 8 Februarie, ora 18:00 (GMT-5)  (9 Februarie 1AM ora României), pe site-ul său tuckercarlson.com și pe contul său personal de pe platforma X: https://x.com/TuckerCarlson. 


Categorie: Externe
Etichete: interviu, tucker carlson, Vladimir Putin, zelenski
Distribuie:
Articolul anterior
A fost desemnat câștigătorul licitației pentru retehnologizarea CET Hidrocarburi
Articolul următor
Trupele Korn și Spiritbox, anunțate pe scena festivalului ARTMania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie