[ACTUALIZARE] Alte PISTE FAKE în cazul ATENTATULUI CU BOMBĂ împotriva omului de afaceri Ioan Crișan: un „anchetator” dă vina pe… SOFTUL AIRBAGURILOR de la MERCEDES!

explozie masina ioan crisan 720x540 1
Distribuie:

 

„Duma cu camionul de țigări” – care, sperăm de dragul sănătății mintale a largului colectiv din care facem parte, a căzut în derizoriu – a fost demontată ușor, iar astăzi a căzut și ipoteza privind o legătură între plasarea bombei sub scaunul șoferului și staționarea autoturismului  într-un atelier mecanic vreme de câteva zile.
N-a fost vorba de o staționare pe o perioadă suficientă încât să se poată proceda la asta – dar, într-adevăr, Mercedesul lui Ioan Crișan a stat, vreme de 4-5 zile, într-un garaj al societății sale de la Iratoșu, având pană la una dintre roți. Omul a circulat câteva zile cu altă mașină, iar în urmă cu câteva zile și-a dus mașina la vulcanizarea de pe Calea „6 Vânători” al cărui client vechi era:

vulcanizare

Aici, în aproximativ o jumătate de oră, și-a rezolvat treaba – vreme în care depanarea s-a desfășurat sub ochii lui… pe oamenii de acolo îi cunoștea de-o viață… deci EXCLUS ca acolo să se fi întâmplat „montajul”.
De asemenea, este exclus ca bomba (o C4 bomb timer, se pare… handmade) să fi fost pusă în timp ce Ioan Crișan își bea cafeaua la vechiul „Snack” Bar, pentru că fusese parcată direct în fața terasei, unde se aflau consumatori chiar la matinala oră 7.00 (un obicei al locului, și inclusiv în raza vizuală a barmanului. Autorii tocmai asta au dorit să evite: un masacru care le-ar fi încadrat fapta la TERORISM… iar aceasta complica inutil lucrurile.
Cea mai plauzibilă dintre ipoteze e că bomba a fost montată într-o noapte apropiată de dimineața crimei, în timp ce mașina se afla în parcarea blocului din Micălaca unde locuia cuplul de soți – una „MONITORIZATĂ” PRIN CAMERE CARE NU FUNCȚIONEAZĂ (atentatorii știind foarte bine asta):

parcare crisan

 

„Lucrarea” e de o acuratețe aproape de profesionalismul unui mercenar calificat în pus bombe… și e aproape sigur că autorii nu sunt la prima încercare – tehnicile acestea criminale fiind „fapte cotidiene” în orașe precum Kabul, Bagdad sau Groznîi… de aceea fiind vehiculate nume rusești, sârbești, ucrainiene sau moldovenești.

Dar cea mai cretină dintre toate „pocnitorile” lansate de „anchetatori” e cea potrivit căreia „DE VINĂ E SOFTUL CARE DECLANȘEAZĂ AIRBAGURILE LA ACEL TIP DE MERCEDES!”

O sursă apropiată grupului de anchetatori a dezvăluit pentru criticarad.ro că „un… știi tu ce fel de milițian, insistă pe ipoteza că explozia s-a produs din cauza declanșării simultane a celor 16 airbaguri de la Mercedes, ceea ce poate proveni de la o eroare de soft”… nu știu.. să-i dea cineva un picior în fund și să-l trimită de acolo până nu-l facem vedetă!

Privitor la camionul cu țigări vehiculat ca „mobil al crimei” de către derbedei cu sau fără uniformă… aflați cu această ocazie că A DISPĂRUT!… PUR ȘI SIMPLU NU-L MAI GĂSEȘTE NIMENI… ca și pe șofer, de altfel.

……………………………………………………………….

[TITLUL INIȚIAL] (30 mai, 2021) Legătura dintre asasinatul cu bombă care l-a spulberat pe Ioan Crișan și „cazul țigărilor de la Sâmbăteni” e o „petardă de milițian prost” menită să deturneze ancheta polițiștilor buni pe o PISTĂ CONVENABILĂ incompetenților care „fac anchete cu ajutorul presei cuminți”

tigari crisan

„Pista” vomitată de un grupetto de polițiști rămași, din punct de vedere intelectual și moral, la stadiul de „milițieni”, în pixurile unor jurnaliști (genul „încrezător în ceea ce le transmit «colegii lor polițiști» pe WhatsApp”), privitoare la o „legătură ” între cazul de „prindere în flagrant”, în amiaza de 24 mai (vezi articolul asociat) al unui TIR în care au fost găsite 600 de baxuri de țigări „la un control de rutină” și moartea prin explozie a omului de afaceri Ioan Crișan e un bullshit: acolo s-a produs o turnătorie din răzbunare pentru altă turnătorie și atât!

„Întâmplarea suspectă de luni este acum pusă în legătură directă cu explozia mașinii omului de afaceri. Există voci care spun că omul de afaceri a vândut pontul cu transportul de țigări oamenilor legii. Alte voci spun că TIR-ul a poposit în curtea firmei lui Ioan Crișan, cu toate încrengăturile ce decurg de aici. Ultima variantă are legătură cu o precizare din comunicatul remis marți de IPJ Arad, pe tema țigărilor confiscate de polițiști, precizare care făcea referire la faptul că autotrenul care transporta țigările a fost mutat în curtea unei societăți comerciale.” – scrie o colegă jurnalistă „de birouri” preluând informația de alt coleg „jurnalist de birouri”.
De asemenea, din „dumă” mai face parte informația – singura reală! – că șoferul a fugit.

Să le luăm pe rând și hai să nu amendăm cu dispreț buna intenție a mai „neieșiților pe stradă” noștri colegi (n-au ei treabă cu ce se întâmplă în subteranele subteranei – care e, de fapt, „motorul care conduce”)… dar hai să pedepsim, cu argumente polițienești, fără vrăjeli poetice, aberațiile șoptite de către „bagabonții acoperiți” „jurnaliștilor mainstream”:

1. NU Ioan Crișan a „vândut pontul” polițiștilor – ci UN ALT FOST POLIȚIST, actualmente INSPECTOR A.N.A.F.!

…și a făcut-o din niciun alt considerent în afară de a se răzbuna pentru că, la rândul lui, a fost și el turnat cu un transport de țigări!

…iar din moment ce acel om m-a sunat pe mine și mi-a dat TOATE INFORMAȚIILE privitoare la încărcătură luni, la ora 15 și 12 minute fix – apăi asta înseamnă că I-A SUNAT PE TOȚI! Ne-a trimis tuturor poze făcute chiar de el însuși, în timp ce urmărea TIR-ul cu camionul său de ultimă generație și avea suspiciuni că „Îi un TIR roșu, cu numere de Gorj, lângă Sâmbăteni, și le-am făcut-o și io lor, dacă și ei m-au făcut pe mine! Numa` să vezi tu acuma că Haiduc o să facă scăpate țigările și iar o să scape ăsta (îi cenzurez numele pentru că așa am io chef)… deja vor să-l împacheteze… Șoferul o știut să fugă și fras`… iară la ei n-o fi nimic!”– se văita… L-am liniștit, zicându-i să urmărească TIR-ul în continuare și să-mi trimită poze, ce are, și repetându-i că nu mă deranjează dacă le trimite și altor ziariști

2. NU în garajele lui Ioan Crișan a fost dus TIR-ul la „desțigărizat” – ci la vreo 40 de kilometri mai la Sud!

Mi-a trimis câteva direct din hala (pe șoseaua către ieșirea spre Zădăreni… deci la polul opus de hala lui Crișan de la Iratoșu) și mi-a indicat locul exact unde „poți să vii să faci și filmări”…

tigari contrabanda 1 1

Bine, las` că vin i-am zis și m-am culcat liniștit la loc… dar o colegă a mușcat-o și a dat-o ca „breaking news”… nu mai dau link… găsiți voi dacă vă interesează.

Iar faza cu „șoferul fugit” e chiar lipită cu scuipat de „problema Crișan”!

Ăla (gen „Ion Popescu”) e un ȘOFER CARE ȘTIE SĂ FUGĂ CÂND E BAI… pentru asta-i educat…  asta e meseria lui… cum există cea de „împachetator de cutii pe câmp”, „tăietor de cauciucuri” sau „incendiator autoturisme”… în branșa asta, fiecare e cu meseria lui… nu se amestecă și nu se bagă nimeni peste calitățile altuia (nu-i ca-n presă!) – deci șoferul ăla exclus să facă parte din „profesioniști de C4”: ăia-s din altă galaxie… Nu-s produse de „Lebăda” – cel mult fac parte din cei cu „înaltă calificare”, repatriați cu prilejul pandemiei (mulțumim din inimă partidului pentru asta…) – găsești între UTA și Fortuna vreo 2000 de suspecți… dac-o iei pe pista asta.
Dar, apropo: PE ĂIA NU-I PRINZI!
N-AI TU POLIȚIE SĂ-I PRINDĂ PE ĂIA…
Dar nu ne supărăm deloc dacă ni-i dai măcar „pe surse”!
După telefonul ăla nu ne-am mai culca imediat…

***

Așa că dacă era să sară-n aer, cu șofer cu tot, o mașină din / în Arad, pentru această speță, nu Mercedesul lui Ioan Crișan ar fi fost acela – ci un camion FORD Velociraptor gen… dacă mă înțelegi, știi ce vreau să spun, dacă nu, nu te băga până nu te informezi…
Cine crede în varianta „Ioan Crișan și traficul de țigări în Arad”, ori e prost, ori e pește și vrea să-și trimită teoria la produs… SĂ ABATĂ, pe înțelesul tuturor, ATENȚIA DE LA PISTA POLITICO-AMOROS-FINANCIAR-CRIMINALĂ a cutremurătorului caz!

(Iar acestea sunt OPINIILE NOASTRE  de NEOFICIALI… deci NU CERTITUDINI! – să fim bine înțeleși!)

Articol asociat:

[ACTUALIZARE 2] Șoferul TIR-ului care a fugit de polițiști după ce a fost depistat cu 600 de baxuri de țigări și a fost prins după o săptămână – ARESTAT

 

Categorie: Culise
Etichete: Ioan Crișan, pavel bitis, tigari de contrabanda
Distribuie:
Articolul anterior
Noul regulament de parcare la nivelul municipiului intră în vigoare de la 1 Iunie
Articolul următor
Zâmbete colorate, suflete adunate pentru sănătatea lui Robert, de 1 IUNIE, la Grădinița BAMBI [FOTO]
Bagă un „16”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

falca-meszar-uta

Mafia FALCĂ-MESZAR își autotransmite de pe-acum „un an nou fericit”, publicând un comunicat semnat de NIMENI în care se laudă ce an vechi fericit a avut… inclusiv din punctul de vedere financiar al „Nașilor de la Federație”

MONITORIZAREA FINANCIARĂ S-A ÎNCHEIAT LA UTA – ne comunică NIMENI „Având în vedere lipsa datoriilor financiare restante către cluburile de fotbal, lipsa datoriilor financiare restante către angajați, lipsa datoriilor financiare…
perchezitii arsat industrie

[ACTUALIZARE] Parchetul European (EPPO) a emis comunicatul oficial cu privire la perchezițiile efectuate la ARSAT Industrie de la Pecica. S-au confiscat peste 112 000 EUR, 17 300 RON, date și fișiere media stocate, inclusiv imaginile de pe camerele de supraveghere

[ACTUALIZARE]  Perchezițiile desfășurate luni, 11 martie, și coordonate de procurorii Parchetului European Biroul Teritorial Timișoara au avut loc la sediul grupului  Arsat Industrie, afacere deținută de familia Ghinea. Descinderile au…