Ariana Grande – despre eticheta de „Distrugătoare de căsnicii”

ariana grande
Distribuie:

Cântăreața pare să abordeze examinarea vieții sale private și a muzicii noi într-un interviu recent.


Ariana Grande pare să se concentreze pe resetarea narativei din jurul vieții sale amoroase pe viitorul ei album, Eternal Sunshine – dar primele etape ale lansării albumului au intensificat dezbaterile fanilor creând vâlvă.

Într-un episod din Zach Sang Show, care a fost lansat pe 26 februarie, câștigătoarea premiului Grammy și-a exprimat frustrările cu „tabloidele și mass-media”, probabil referindu-se la frenezia din jurul relației sale cu colegul ei din producția Wicked, Ethan Slater.

,,Nu trebuie să intrăm în detalii„, a spus Grande, care nu l-a menționat pe Slater pe nume. „Dar, desigur, există o frustrare insațiabilă, [un] sentiment inexplicabil, infernal, privind cum oamenii înțeleg greșit oamenii pe care îi iubești și pe tine.”

Observațiile lui Grande au venit la sfârșitul unei discuții îndelungate cu gazda Zach Sang despre Eternal Sunshine și portretizarea Glindei în Wicked.

Când Sang a încărcat un fragment al interviului în contul său TikTok, unii oameni s-au grăbit să o eticheteze pe Grande drept „distrugătoare de case”.

,,Dragă, am auzit povestea de la soție. A fi  amantă în mod public este dezgustător ”, a scris un utilizator TikTok.

Faptul că a făcut din asta o chestiune feministă este amuzant, având în vedere ce a făcut”, a scris o altă femeie.

Știrile despre povestea de dragoste a lui Grande cu Slater au apărut la doar câteva zile după ce s-a raportat că Grande s-a despărțit de soțul ei, Dalton Gomez, în iulie anul trecut. La acea vreme, Slater era încă căsătorit cu soția sa, Lilly Jay, cu care are un fiu în vârstă de 1 an. Slater a depus actele de divorț la o săptămână după ce vestea despre relația sa cu Grande a ieșit la iveală.

Până în prezent, nici Grande, nici Slater nu au comentat public natura relației lor. Cu toate acestea, cei doi au fost fotografiați împreună de mai multe ori de când Slater s-a alăturat distribuției Spamalot de pe Broadway, toamna trecută.

În ianuarie, Grande le-a dat fanilor să guste pentru prima dată „Eternal Sunshine” cu piesa Yes, And?, care conține versuri care au fost interpretate pe scară largă ca făcând aluzie la controversă.

Ascultătorii pot descifra singuri gândurile lui Grande atunci când restul albumului Eternal Sunshine va fi lansat săptămâna viitoare.


Sursa: Huffington Post


 

Categorie: Monden
Etichete: Ariana Grande, divort, Ethan Slater
Distribuie:
Articolul anterior
Lansarea volumului de poeme romantice „Prin jar” de Adina Lăpăduș Matei
Articolul următor
În ultimele 24 de ore au fost aplicate 142 sancțiuni contravenționale, 78 de persoane au fost testate pentru consum de alcool și droguri, au fost reținute 7 permise și retrase 5 certificate de înmatriculare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie