ATENȚIE, ȚEPAR în curs de notorietate! Karoly KORCSY Gomboș – un fel de „breaking Za`lău” care a explodat la Chișineu Criș ca „om de afaceri” și „sponsor generos” pe bani din înșelăciuni agricole

gombos karoly
Distribuie:

 

Este originar din satul Panic, de lângă Zalău, județul Sălaj, și s-a pripășit acum câțiva ani în Chișineu Criș, ca „om de afaceri”, investitor în agricultură și finanțator de echipe de fotbal. În martie, 2013 a cumpărat echipa „Crișul” din localitate și, imediat, Unirea Alba Iulia – pe care a „salvat-o” mutând-o… tot la Criș. 

Timp de 3 ani de atunci încoace, Gombos Karoly a ținut-o numai în țepe

Cu puncte de lucru în silozurile din comuna Șimand – zisă și „frate, aici e regatul evaziunilor fiscale – orice ce altceva ți-ar zice!” – și cu birourile diferitelor firme (multe dintre ele fictive… înființate special pentru țepe) în Chișineu Criș,  Gomboș a dat „tunuri după tunuri” – statul fiind doar ultima lui grijă și ultimul dintre înșelați – aplicând vânzătorilor de cereale de bună credință tratamentul „îmi dai marfa și mai vezi banii… din părți”. La ora asta e plin Google-ul de linkuri cu trimitere la portalurile instanțelor care afișează procese de înșelăciune, faliment, sustragerea mărfii de sub sechestru și alte mârșăvii. Iată doar două dintre ele:

(…) „Admite cererea formulată de Biroul Executorului Judecătoresc Horvat Viorel, Încuviinţează executarea silită în dosarul execuţional nr.32/2016 al Biroului Executorului Judecătoresc Horvat Viorel, la cererea creditoarei Eurosmart IPURL, continuator profesional al CITR Filiala Arad, în calitate de lichidator judiciar al SC Den & Seb Com SRL – în faliment, împotriva debitorilor Gomboş Karoly şi Gomboş Lidia. Autorizează creditoarea să treacă la executarea silită, prin toate formele de executare admise de lege, în vedere punerii în executare a titlului executoriu reprezentat de Sentinţa civilă nr.821 din 09.09.2015, a Tribunalului Arad, pronunţată în dosar nr.3140/108/2014/a11 definitivă, pentru recuperarea sumei de 400.00 euro sau echivalentul în lei la cursul BNR din data plăţii, reprezentând creanţă, la care se vor adăuga cheltuieli de executare silită. Definitivă – Dată în camera de consiliu şi pronunţată în şedinţa publică din 01 martie 2016.” (Incheiere de executare silită 110/2016 din 01.03.2016).

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au dispus trimiterea în judecată a inculpatului Gombos Karoly, pentru săvârşirea  infracţiunii de sustragere de sub sechestru.

„Din  probatoriul  administrat în cauză  a rezultat că inculpatul, în calitate de custode al cantităţii de 23.750 kg azotat de amoniu 33%, în dosarul de executare al ANAF – Serviciul Fiscal Orăşenesc Chişineu-Criş nr. CH 585, a sustras de sub sechestru cantitatea de 23.750 kg azotat de amoniu 33% în valoare de 29.925 lei, folosind întreaga cantitate de azotat de amoniu  pentru efectuarea de lucrări agricole în interesul unei societăţi comerciale”, se arată într-un comunicat al Parchetului. Dosarul a fost înaintat pentru soluţionare Judecătoriei Chişineu-Criş. (09 ianuarie, 2017).

Un nou proces, care ar putea să-i curme cariera de „țepar” definitiv, bate la ușă

Într-o plângere încă nesoluționată, o femeie de afaceri din nordul țării arată cum Gomboș Karoly a țepuit-o cu nu mai puțin decât 137.650 de lei, prin bilete la ordin fără acoperire financiară eliberate de o societate la care nici măcar nu avea calitatea de administrator – adică „trei în unu” – totul cu premeditare.

Dacă ne permiteți o opinie subiectivă despre acest caz (deloc unic în peisajul infracțional-agricol arădean), păgubiții n-o să-și mai încaseze banii în veci. Lui Karoly Gomboș o să-i dea judecătorii pușcărie cât pentru crimă – dar asta n-o să-i încălzească cu nimic nici pe cei care au luat țeapa, nici pe măria-sa Statul Român… Procesul va asana un pic locul de de energie infracțională, dar un pic… un pic de tot…

 

 

Categorie: Investigații
Etichete: Karoly Gomboş
Distribuie:
Articolul anterior
[NOILE TRENDURI ÎN ARHITECTURĂ ȘI DESIGN] Terase, curți și grădini suspendate – FOTO
Articolul următor
Deputatul Adrian Todor : Un aeroport funcţional la Arad este o necesitate, nu o „marotă a PSD”
Bagă un „16”

3 comentarii. Leave new

 • Da sa il intrebati pe Musca cum i a „valorificat ” graul acu doi ani nu mult vreo 400 de tone. Dar cate ingrasaminte a adus unor fermieri era sa zic fraieri din zona. Dar daca nu depun plangeri….

  Răspunde
 • Va rog sa ma contactati la tel 0722736785 pentru a discuta . Avem o situatie asemanatoare cu aceeasi persoana .
  Multumesc

  Răspunde
 • In ce gen jurnalistic se incadreaza acest material, domnule Lucian?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

via carmina1

„Buletinul informativ lunar” editat de P.N.L., intitulat VLADIMIRESCU și semnat EXCLUSIV de primarul Ioan Crișan, este folosit drept mașină de SPĂLAT FRUSTRĂRI și ÎMPRĂȘTIAT SCUZE MINCINOASE în „Via Carmina”. Replica DEZVOLTATORULUI IMOBILIAR este o adevărată „bombă de presă”!

  Numărul 2, din ianuarie, 2020 al publicației VLADIMIRESCU (Buletin informativ lunar, editat de P.N.L. – Filiala Vladimirescu – 8 pagini, tiraj 4.000 de exemplare) este scris, în integralitatea lui,…
Urmăriți-ne pe