Bambie Thug critică organizatorii Eurovision

49e60110 0cbc 11ef 8ba5 4d9e5321b4a7
Distribuie:
Participantul irlandez la Eurovision, Bambie Thug, a criticat dur organizatorii Eurovision, Uniunea Europeană de Radio și Televiziune (EBU), spunând: „F**k the EBU”.

Artistul non-binar, care s-a clasat pe locul șase în concurs, nu a luat parte la repetiția generală de sâmbătă din cauza unei „situații” în culise. Ea a acuzat organizatorii concursului Eurovision Song Contest că nu o sprijină din cauza unei dispute cu Israelul.

Bambie Thug a susținut că radiodifuzorul israelian KAN nu a respectat regulile concursului și că acest lucru a fost adus în atenția EBU.

Deci, acum că sunt liberă, pot vorbi despre orice, nu-i așa? KAN a incitat la violență împotriva mea de două, trei ori.”, a declarat Bambie Thug după finala de sâmbătă seara.

Am adus asta în discuție la EBU, au spus că vor urmări. Au așteptat până în ultimul minut, încă nu am primit o declarație înapoi. [EBU] ne-a permis să fim țapi ispășitori, ne-a permis să fim purtătorii de cuvânt pentru că ne-am apărat singuri. Acel radiodifuzor nu a respectat regulile și sper ca anul viitor să nu i se mai permită să concureze din această cauză.

Irlanda a atras cele mai bune 12 puncte din partea juriului australian, precum și un 10 din partea publicului din Marea Britanie, ca parte a unui total de 136 de puncte din partea publicului, dar în cele din urmă nu a reușit să ajungă la câștigătorul final Nemo. Taoiseach Simon Harris a felicitat-o pe Bambie pentru „O performanță uimitoare și un tur de forță la Eurovision 2024”.

Câștigătorul ediției din acest an, Nemo, a fost de asemenea critic la adresa EBU. Nemo a fluturat un steag non-binar în camera verde,după ce a susținut că EBU i-a spus să nu o facă.


Sursa: Irish Independent 
Categorie: Externe
Etichete: Bambie Thug, eurovision, Israel, Nemo
Distribuie:
Articolul anterior
În ultimele 72 de ore au fost aplicate 414 sancțiuni contravenționale, au fost reținute 4 permise și 7 certificate de înmatriculare
Articolul următor
Eveniment regretabil | Mircea Geoană a venit la Arad să își promoveze noua carte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie