Cu maimuțele-astea două / dezvoltăm o schemă nouă: TRATAMENTUL cu INDIFERENȚĂ

cionca domsa
Distribuie:

Nu le-am solicitat în viața noastră ceva „domnilor-tovarăși și prieteni între ei” Domșa și Cionca – și cu atât mai puțin „replici” la articolele noastre, chit că toate investigațiile pe care le întreprindem în acest ziar, de 5 ani încoace, îi vizează direct și, mai mult decât atât, îi indică drept ADEVĂRAȚII RESPONSABILI ai DEZASTRULUI prin care trece sistemul medical arădean. Gheorghe Domșa e directorul Casei de Asigurări de Sănătate de 20 de ani și „șeful pe comunicare strategică” în mai toate domeniile nu doar cu prilejul acestei pandemii, iar Iustin Cionca e la putere de 15 ani, patronul Consiliului Județean Arad de 5 ani… și-n ritmul ăsta mai prinde 15. Maimuțele astea conduc, cum ar veni, sănătatea arădeană de la butoanele principale – așa că atunci când vă mor copiii, părinții, frații, rudele sau prietenii de infecții nosocomiale, de rele tratamente, de spaimă sau „c-așa-i filmul” prin spitalele-ghetou ale ăstora, în primul și-n al doilea rând LOR SĂ LE MULȚUMIȚI!

Ce ne veni de ne-am apucat de pamfletul ăsta cu maimuțe? Iată ce: „Am întrebat la birouri care e atmosfera post articole… nimeni nu zice nimic și biroul de presă nu-ți răspunde până nu zice Cionca… dar el a zis cică să trateze cu indiferență. Vineri a fost o ședință cu Domșa, cu ușile închise pe tema asta și cu prilejul eșecului anchetei penale care se desfășoară la Parchet pentru achizițiile frauduloase” – ne transmite nano-robotul nostru de ultimă generație,  care zboară prin birourile lor în calitate de corespondent sub acoperire, feed-backul din interior la ultimele două articole publicate despre crimele, corupția și mizeria din spitalele din Arad.
Suntem obișnuiți cu stilul ăsta de când erau ei mici. N-AU CE RĂSPUNDE la așa ceva: orice răspuns i-ar incrimina, i-ar face și mai de rușine și le-ar ridica și mai mulți oameni în cap. Vor răspunde în fața judecătorilor… pentru că toate cazurile astea vor ajunge în fața Instanțelor de judecată… pe noi chiar NU NE INTERESEAZĂ RĂSPUNSUL LOR – i-am transmis roboțelului părerea noastră despre indiferența lor (că, dehh, are și el orgoliul lui).

Crede cineva că dacă eram curioși de părerile acestor maimuțe față de cazurile Ileana Sîrbu, Ana Frunză, Tiberiu Ciul (și multe altele, pe care urmează să le tratăm, minuțios, în zilele care urmează)  nu le sunam?! Există cineva în Aradul ăsta care să nu le cunoască (sau să le procure în 5 minute) numerele de telefon, profilele de facebook, adresele de email și, mai ales, anturajul în care se învârt?! Ce revelații, ce rezolvări ne-ar fi putut aduce niște discuții contondente cu Domșa sau Cionca?!… Maxim niște „maxime subiective” – totalmente inutile pentru cititori! Primul ne-ar fi înjurat și ne-ar fi făcut frustrați (că nu vrem bani de la anturajul lui și că suntem plătiți… de cine naiba știe… ca să-l denigrăm pentru a nu ajunge ministru, prefect, director la CAS-central și alte bullshit-uri) iar celălalt ne-ar fi luat cu „psihiatria de la Căpâlnaș”, al 184-lea aparat achiziționat, și alte investiții în propriul său buzunar, ne-ar fi făcut pesediști și ar fi organizat o altă conferință de presă fără participanți – așa că de ce ne-am fi consumat, a 1213-a oară, neuronii cu dejecțiile lor… aceleași de când au apărut pe scena politică locală… un amestec de răutate, prostie și minciună cum doar la ei vezi?

 Din punctul lor de vedere, TOTU-I SUB CONTROL! Cionca: ,,Avem deja firme cu care avem contracte ferme”. Domșa: Am dezvoltat un plan strategic de organizare spitalicească”. Wiener: „La nivelul managementului spitalului COVID, lucrurile s-au schimbat”– acesta e răspunsul lor, dat cu anticipare, în videoconferință publică, încă din 22 aprilie anul trecut… așa că o să luăm acest rahat de conferință de presă drept DREPT LA REPLICĂ la toate articolele de dinainte și de după orice catastrofă s-a petrecut mai demult sau recent, se derulează acum sau se va întâmpla.

 

În lumea în care trăim noi, indiferența se tratează cu metafore din registrul zoologic, cu dispreț și cu înjurături, menite dacă nu să vindece, măcar să calmeze… iar dacă vreunui avocat / jurist îi va reveni sarcina de a ne acționa în judecată pentru comparațiile etalate în titlu, îi recomandăm să anexeze virtualei plângeri și „Originea Speciilor”, de Charles Darwin… judecătorii știu de ce.

Articole asociate:

https://criticarad.ro/moartea-doamnei-ileana-sirbu-un-caz-de-inconstienta-criminala-mai-multe-cadre-medicale-de-la-spitalul-judetean-arad-sunt-acuzate-de-omor-din-culpa-delapidare-si-neglijente-grave/

 

https://criticarad.ro/pentru-ca-sa-fii-curva-politica-e-mult-mai-rentabil-decat-sa-fii-una-cinstita-iata-le-in-toata-splendoarea-lor-pe-cele-care-se-ocupa-cu-tratamentul-bolnavilor-la-spitalul-covid-di/

Categorie: Pamflete
Distribuie:
Articolul anterior
„Școala și familia”: primul spectacol cu public în regia lui Cristian Ban
Articolul următor
ACHIZIȚIILE Poliției Locale Arad – sau cum se luptă directorul Adrian Toma cu „inamicii nevăzuți, necunoscuți”: cu SCUTURI și VESTE ANTI-ÎNJUNGHIERE și CAMERE 5G!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie