Dacă Wiener și Botoș vor face Aradul bine după chipul și asemănarea lor, ne vom petrece următorul mandat pendulând între carantină, Insulele Canare, vrăjeală și cimitir

wiener botos
Distribuie:

Dacă nu se inventau USR-ul și Covidul, Adrian Wiener și Vlad Botoș erau același cuplu de ratați pe care-i întâlneai pe nicăieri, acum 8-10 ani, în caz că aveai ghinionul să fii acel gen de ziarist pe care-l trimite conducerea ziarului sau foamea la cumpărături de nimic pe gratis, în conferințe de presă ținute prin restaurante de maxim trei stele (sau dacă nu venea Monica Macovei, într-un apartament închiriat) o dată de două ori pe an, îmbrăcați cu dulapul și cu bani pe ei de „meniul zilei”, fără țigări.
Te-ntrebau „mă, Luci (sau domnule cumva… Wiener e întotdeauna „celălalt”… nu te poți uita la Wiener ca la un prieten decât dacă ești prostul lui), tu la ce partid crezi că ar trebui să mă duc?… Ambiția mea e să-l *ut pe Falcă… știi tu!” Bă, frate,-i ziceam, M10 nu-i nume de partid, ci de pastilă… dar orice pastilă poate fi un bun început… multe partide au început de la o pastilă… chestia-i s-o găsești pe aia norocoasă. De *utut pe Falcă nu-l *uți, decât dacă te trasformi în el… dacă duci la mai multe pastile decât prevede legea!
Ăștia doi au găsit-o – sau i-a găsit ea pe ei – pentru că, după cum orice pacient sau simplu consumator, orice dealer care vine cu ceva nou pe piață și caută fraieri, îi găsește fără prea mari dificultăți…


În martie, 2016 (deci alaltăieri), Adrian Wiener era candidatul acestei pastile testată în laboratoarele binomului, și „Domnul Macovei” i-a rămas porecla … Basil făcea mișto de el, restul nu-l băgau în seamă… de aici i s-a tras… ce poți să bagi de vină la porecla asta, numai citindu-i expresivitatea trucată… tradusă de noi după două țuici:

macowiener


O descriere mai mișto a unui coșmar politic freudian nici nu s-ar preta în aceste momente:

„Am aprins un trabuc, asta mă linişteşte şi mă ajută la meditaţii mai mult sau mai puţin transcendentale, şi atunci mi-am dat seama. Citisem cele nouă postări ale candidatului M10. cu nouă mai mult decât era necesar. Stilul acela, atât de alambicat, care îmi aduce aminte de francofonia domnului Petre Roman în anii 90, de sinergia faptelor şi meandrele concretului, marcă înregistrată Iliescu. Adrian, sau Adi, cum îi spunea prietenul Nicu, omoară subtil. Îţi intră în cap cu cuvinte imposibil de pronunţat, şi îţi mănâncă neuronul pe dinăuntru. Totul ambalat într-un stil care mă duce cu gândul la un filosof care se pişă în chiuvetă, după o disertaţie despre eludarea iezuită a filosofiei cathare şi post-bogumile, în zona Languedoc. Pam pam. Deci, concepte, interminabile disecţii terminologice, cosmogonii şi structuri semiotice paralele, of, demiurgii ăştia, veniţi pe pluta Monicăi Macovei, oamenii ăştia mult prea citiţi, care îmi intră în vise şi le violează ca, mai apoi, când sunt treaz lacrimă, să îmi planteze planturoase elucubraţii…na, că mă ia şi pe mine.” – scria Basil în 2016, fără să-l plătească nimeni.


După care a venit COVIDUL și a dat bogăția peste el

Partea asta din CV ne interesează pentru a răspunde corect la întrebarea „Ce a făcut Adrian Wiener pentru Arad?”, de să merite funcția publică pe care mai că și-o revendică, în clipurile electorale agresive, ultrapromovate și sponsorizate cu maximum-ul admis pe cap de „creator digital”:


2011 Mai – 2015 Aprilie
Funcţia sau postul ocupat Director Medical
Numele şi adresa angajatorului Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad
Perioada 2015 Mai – Ianuarie 2016
Funcţia sau postul ocupat Manager
Numele şi adresa angajatorului Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad
Perioada Aprilie 2020 – Decembrie 2020
Funcţia sau postul ocupat coordonator medical

Deci, pe scurt, a contribuit la creșterea infecțiilor noscomiale – el însuși recunoscând, într-un moment de sinceritate datorat stării nervoase pe care i-am provocat-o, că nu a raportat datele reale la Minister nici măcar când era director, de teamă să nu-i închidă spitalul!
În cele 7 luni, cât a „acceptat benevol” să conducă campania COVID, a reușit performanța de a-și adjudeca (moral cel puțin – dar exact partea cu MORALA ne interesează în acest articol) decesul prin rele tratamente aplicate pacienților – cei mai mulți internați cu japca – a aproape 500 de decese („numai?!” – extrag cuvântul-cheie dintr-un context mai amplu, în care, după o noapte de dormit în post, și-a exprimat dezamăgirea că „n-a murit decât unul”), din cele 1854 confirmate de statisticile oficiale. Vreme în care a făcut gărzi pe Netflix fix cât să-și justifice financiar investiția în campanie electorală de la acel moment, a semnat contracte de miliarde pentru „colegii său profitori ai pandemiei” și, dezamăgit că încă nu suntem toți bolnavi, acum vrea să „ne facem bine”.

E plin facebookul, chiar și după ce 90% au fost șterse, de comentarii în acest sens:

comments wiener


Pe „arq”-ul lui, „domnul Vineri” (cum urla după el o doamnă cu poale prin toată curtea, pe vremea când era sclavetele lui Ioțcu și o ardea pe purtărorul de cuvânt care nu dădea niciun comunicat presei) candidatul zbiară după Cetatea Aradului, CPL (IMAR), Fabricile UTA, Strungul sau Tricoul Roșu ca un nostalgic cu alzheimer… vârsta l-ar recomanda ca pe cineva mai prudent, dacă nu mai informat: cum naiba să regreți dispariția unor mamuți industriali pe care înșiși conducătorii lor le-au făcut bucăți, locuri odinioară utile oricărui oraș, dar în zilele noastre complet imposibil de conceput așa cum erau acum 30 de ani?!


La finalul acestei campanii, Adrian Wiener prezintă fața aia de student eșuat la filosofie praf psihic, ca după ce-a terminat de citit „Ființa și neantul”.

Când amesteci, cu ușurința cu care o viețuitoare bea apă, ipocrizia cu prostia, medicina cu politica, impostura cu dogma, sloganul cu banul, e clar că ești potrivit pentru „demnitatea” de primarul celui mai prost condus oraș din țară… să fii medicul care n-a vindecat niciun pacient, dar care vrea să vindece un municipiu-reședință de județ.


Vlad Botoș – un traseist care bate marile personaje din literatura politică, din Micălaca până-n Insulele Canare

Într-un articol publicat în februarie, 2022, în ziarul Libertatea de către Valeriu Nicolae (un USR-ist care n-a luat pastila și este imun  la corupție – de aceea și părăsind partidul căruia i-a făcut mai multă reclamă pozitivă decât restul membrilor la un loc) din care am dedus că nu-i nevoie să fii consătean cu Botoș ca să-l înțelegi, îi puteți (cei născuți pe când micul Botoș pendula între „aripile penibile” ale PNL și PSD). „Conform declarațiilor sale, de la 19 ani a fost membru PNȚCD, partid în care a rămas timp de 7 ani. Apoi, pentru trei luni a fost în Forța Civică, partid înființat de preacinstitul Viorel Lis.  A demisionat cu scandal, a irmându-și susținerea pentru USL (alianța PSD-PNL-PC) și cerând ca filiala Forța Civică Arad, unde el era secretar general, să intre în PNL și să nu aibă legături cu PDL. Acum, domnul Botoș este un critic dur al alianței PSD-PNL. Liberal pentru 3 ani Timp de trei ani, a fost și în PNL, începând cu 2012. La acel moment, liberalii erau conduși de domnul Crin Antonescu și guvernau alături de PSD-ul condus de domnul Ponta și de PC-ul controlat de domnul Dan Voiculescu.  Domnul Vlad Botoș a devenit președintele organizației municipale de tineret. La acel moment, cel mai puternic om din PNL Arad era domnul Mihăiță Calimente, trecut și el pe la PNȚCD, un politician care a fost cercetat de două ori de Agenția Națională pentru Integritate. Își pierde funcția în mai 2014, odată cu fuziunea cu PDL. Scrie că a plecat din partid la momentul fuziunii. Tot el scrie că a plecat prin demisie în 2015. Nu prea pot fi adevărate amândouă afirmațiile. Fuziunea PNL-PDL a fost parafată în iulie 2014.  În 2016, primește o derogare de la Nicușor Dan și intră în USR. Cum a fost posibil acest lucru, câtă vreme USR și Nicușor Dan se pronunțau foarte dur împotriva traseismului? Domnul Botoș a ocupat funcții de conducere în toate partidele în care a activat înainte de USR. (Citeşte întreaga ştire: File din CV-ul de negăsit al unui lider USR. Pe urmele lui Vlad Botoș, prin patru partide).

Adică, cum ar constata oricine, de la bunic la nepot, în orice epocă și orice epocă normală la cap, un individ care nu-i în stare să facă nimic – cu o singură, dar cheia înțelegerii personajului, excepție: știe să-și facă bine lui însuși.


botos
Iar dacă cineva și-a făcut bine din absolut nimic, ei bine, Vlad Botoș e ăla!

E de-acum notorie „anchetuța video” care circulă pe net, încă din toamna anului trecut, și peste care, cu curajul care o caracterizează, presa noastră locală la fel de liberă ca Darius Urâtu în „5 Colțuri”, a tratat-o ca pe o sursă de „ne facem bine la portofel”. Asta cu „din Micălaca-n Costa Blanca”… „din parcare în Canare” ar putea fi refrenul unei frumoase manele politice:


Între timp, ce mai știm noi în plus față de colegii noștri care au fost mai „în contact” cu el de când e bogat, e că Vlăduț nu e doar un traseist politic de o abjecție morală care l-ar fi făcut să roșească și pe Machiavelli, ci și un mare păcălici religios… Cum îi spui la unul care se duce cu doctrina (sau ce-o fi… că doctrină pare) LGBT la Bruxelles și cu „Familia tradițională” la Neoporotestanți, asta după ce te-ai dat ortodox în situațiile care „o cereau” și ai făcut-o pe mujahedinul la tine-n partid?…

Un fel de „drept la replică” la câteva dintre cele multe, deja, pe care circulă pe despre el în spațiul public, a dat Vlad Botoș pe 1 iunie, 

chipurile răspunzând la întrebările pe care i le-a pus un site:

„Am primit de la site-ul context.ro o serie de întrebări. Și cum sunt în caravana electorală, pe drum între mai multe localități, m-am pus pe povestit cum nu am făcut-o niciodată. M-am gândit să le public și separat pentru oricine mai are întrebări pe aceste subiecte.

Context.ro este un start-up media independent și face parte din rețeaua internațională de jurnaliști de investigație Organized Crime and Corruption Reporting Project (OCCRP). Vă abordăm pentru că dorim să vă oferim posibilitatea de a comenta sau de a face precizări legate de anumite aspecte de interes public. Astfel, vă rugăm să ne răspundeți într-un termen rezonabil la următoarele întrebări:
Cariera dumneavoastră politică a cunoscut patru partide politice. Cum explicați alegătorilor trecerea dumneavoastră prin mai multe partide?
Povestea mea este simplă: am fost pasionat de politică de foarte tânăr. La mine, la Arad, există un baron care domină de zeci de ani orașul și județul. Acest mafiot se numește Gheorghe Falcă. Lupta mea și visul meu a fost să scap Aradul de acest mafiot. Pentru că mi-am dat seama că orașul nostru frumos și cu potențial e ținut în subdezvoltare de acest individ. Așa că am făcut politică mereu anti-Falcă.
Dar mereu – mereu, fără nici un avantaj propriu, ci dimpotrivă. Pe scurt, Falcă a făcut cumva să corupă sau să înghită partidele unde activam.
Am fost interesat de politică încă din adolescență, iar în momentul în care am avut vârsta necesară (19 ani) în 2006, am aderat la partidul pe care îl simțeam mai aproape de mine ca valori și care la Arad nu era cu Falcă. Acesta era Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat (PNȚCD). Un partid care era de mai bine de cinci ani în afara Parlamentului și a primei scene a politicii.
L-am admirat pe Corneliu Coposu și îl admir și acum. A fost unul dintre motivele alegerii pe care am făcut-o în adolescență.
Deci, eu intru în PNȚCD, care deja era pe ducă. Dar sigla și numele mai reprezentau ceva. Doar că cel care pusese mâna pe ștampilă la București, Pavelescu, a făcut alianță cu…PDL în 2012. Adică cu Falcă. Adică eu vreau să scap Aradul de Falcă și Pavelescu bagă partidul în alianță cu el. Eu fac scandal, mă dă afară din partid.
Ajung director în fabrica unde lucrase tatăl meu. Tatăl meu a murit la 35 de ani într-un accident de mașină, a trebuit să muncesc de tânăr.
Eram un grup de prieteni care simțeam că lupta anti-Falcă trebuie să continue. Am avut ideea unui partid local, doar că atunci, în 2012 nu se puteau face partide decât cu 25000 de membri, legea care permitea cu trei membri a fost adoptată câțiva ani mai târziu.
Se făcuse și un ONG local, Mișcarea Arădeană, dar ne trebuia partid ca să candidăm la alegeri contra lui Falcă. Așa că am găsit Forța Civică în registrul partidelor, am mers la București, am găsit pe omul care avea ștampila, am intrat în Forța Civică ca să facem filială la Arad.
Precizez că acest lucru l-am făcut în perioada de dinainte de a deveni membru și președintele partidului, Răzvan Mihai Ungureanu. Probabil că MRU a avut și el ideea asta și după alegerile locale din 2012, a preluat acest partid (Forța Civică) la nivel național. Cu aportul baronului Gheorghe Falcă. În decurs de patru luni Gheorghe Falcă a reușit să acapareze atât PNȚCD-ul local cât și Forța Civică.
Între timp, făceam naveta în Bulgaria pentru că patronii fabricii la care lucram mi-au dat acolo un proiect să deschid o nouă fabrică.
După episodul Forța Civică, lumea care mă cunoștea și întâlnea credea că am pactizat cu Falcă și clica lui. Fiind o mare confuzie și lumea neînțelegând că noi am susținut o construcție Forța Civică ante-MRU/Falcă.
Aveam două opțiuni:
1. Să mă las de politică și să accept că individul acaparează orice partid democratic care încearcă să militeze și combată modul lui de a face politică.
2. Să continui să lupt împotriva lui într-un partid care la acea vreme îi făcea opoziție.
Și care era singurul partid care cât de cât mai mișca anti-Falcă la Arad? Vechiul PNL. Cel de dinainte de fuziunea cu PDL. Am intrat în vechiul PNL, greșeală pe care o recunosc și mi-o asum. După un an și jumătate cu cine fuzionează PNL? Cu PDL – Falcă. Al treilea partid unde înghițit de mafia Falcă. Cum se întâmpla asta, cum eram dat afară sau plecam eu din partid.
Acum eu înțeleg că traseist ești când schimbi partidele ca să ai avantaje sau funcții, nu când pleci din partide înghițite de Falcă și refuzi funcții și avantaje.
Ceea ce nu am făcut niciodată. Așa cred eu dorm liniștit și nu mă convinge nimeni că sunt traiseist, îmi repugnă traseismul.
După episodul PNL, am ales să mă las de politică, să-mi văd de viața profesională și personală. În 2016 am fost invitat de Nicușor Dan și colegii care fondaseră USR la nivel național să ader la USR și să pun umărul la această construcție politică în județul Arad. Am fost ales președintele filialei județene. Prima forță politică care amenință mafia Falcă-PDL-PNL la Arad. Am organizat echipa și campania și USR Arad a scos un deputat și un senator, peste media națională a USR. Eu nu am candidat, că nu am vrut să mă bag în față.
Precizez că nu am deținut nicio funcție publică plătită în partidele în care am fost înainte de USR. Precizez că nu am avut nicio afacere cu statul, nu am fost remunerat în PNȚCD, Forța Civică sau PNL. Am aderat la aceste formațiuni cu gândul de a face o politică de centru-dreapta și de a schimba regimul Falcă în județul și Municipiul Arad.
În 2019, după ani de muncă la USR, colegii m-au votat să fiu pe lista le europarlamentare. De atunci muncesc și am rezultate în Parlamentul European. USR e primul partid care nu mă trădează. Data trecută am fost la câteva % să luăm primăria și anul acesta o câștigăm cu Adrian Wiener, candidatul Dreptei Unite.
În 2019, un membru al partidului a făcut o sesizare la Biroul Național în urma unui incident în care ați fost și dumneavoastră implicat. Persoana în cauză vorbește despre cum, la petrecerea de Crăciun din acel an, fără a o cunoaște, i-ați dat ,,un pumn în braț, (…) [urmat de] o încercare de intimidare ca la carte: <<am stat eu de vorbă cu foști colegi de-ai tăi din presă și știu eu ce ai făcut.>>”
Ne puteți da detalii despre acest eveniment? Ce fel de urmări a avut sesizarea? Ați fost supus unei anchete disciplinare interne? Ați fost sancționat?
Acuzația este complet neadevărată și are legătură cu competiția din partid. O colegă angajată la un parlamentar care credea că are o misiune sacră să se realeagă și credea că eu îi stau în cale. A sesizat conducerea că la un Comitet Politic, nu la o petrecere cum ziceți, ci la o întrunire oficială a partidului, cu 150 de oameni de față că am lovit-o peste umăr. Era o persoană cunoscută în partid, care scria serii de minciuni despre mine, în spațiul public.
A avut loc, bineînțeles, o anchetă internă. La acel Comitet Politic, repet, au fost prezente mai bine de 150 de persoane. Orice agresiune ar fi fost remarcată și, sunt convins, oprită și taxată imediat. Nu aveam de ce să fiu sancționat, pentru că nu a existat un comportament agresiv și nimic care să susțină aceste acuzații.

Este sub demnitatea unui om să faci așa ceva, este păcat pentru victimele reale ale violenței ca asemenea persoane să se folosească de tema aceasta pentru vendete politice. Susțin foarte clar că violența împotriva femeilor trebuie taxată imediat. Eu și sora mea am fost crescuți de o mamă singură, cu ajutorul a două bunici extraordinare și o mulțime de mătuși. Am fost și sunt foarte apropiat de sora mea, o femeie foarte puternică, cu o carieră impresionantă în Germania, de care sunt foarte mândru. E ceva inimaginabil pentru mine să lovești o femeie, nu am lovit și nu aș lovi niciodată o femeie.

Legat de vila pe care o dețineți în Spania, aceasta se regăsește listată pe site-urile de Bed & Breakfast (Booking, Airnbnb, etc). Ne puteți spune suma anuală pe care o câștigați din închirierea acesteia (închirierea vilei nu este trecută în declarația de avere)?

O bancă spaniolă vindea bucăți dintr-un proiect imobiliar falimentar pe o insulă turistică. Casele trebuiau terminate, că erau doar începute. Am luat un credit de la o bancă spaniolă, am cumpărat casa, am investit banii personali să o termin și acum o închiriez pentru turiști. Am trecut creditul și investiția în toate declarațiile de avere.

Soția mea administrează și este co-proprietarea casei cu patru dormitoare care a fost achiziționată cu un credit ipotecar de 206.000 € pentru o perioadă de 20 de ani, costul total al locuinței fiind 295.000€. Veniturile soției mele și ale PFA-lui prin care administrează casa sunt trecute în declarația de avere.

– Pe website-ul vilei (acum șters) apăreau siglele PNRR și Uniunii Europene. Ne puteți confirma că banii pentru construirea vilei au fost decontați din fondurile europene?

Vă pot infirma clar și complet: nu există nici o legătură. Nu am folosit fonduri europene pentru construirea, achiziționarea, renovarea, promovarea casei. E complet neadevărată informația.

– De ce ați șters website-ul pentru închirierea vilei?

Nu am șters nimic. PNRR-ul spaniol oferea fonduri pentru digitalizare pentru afaceri nou lansate. Ar fi fost complet moral și legitim dacă afacerea asta de turism de care se ocupă soția mea ar fi accesat. Dar nu a fost cazul. Un consultant ne-a arătat cam cum ar arăta un site al proprietății dacă ar fi finanțat de acolo. Site-ul a fost online câteva zile, ca să vedem cum ar fi. În mod tare ciudat, în acele două zile o ”anchetă de presă” din România a descoperit că aș fi avut fonduri europene. Nu am avut, nu am făcut contractul.
Site-ul la care faceți referire nu a fost operațional niciodată, nu a existat nicio singură rezervare prin el, imaginea cu siglele fiind un draft de lucru standard propus de furnizor care nu a mai fost finalizat și recepționat.
Vă mulțumesc pentru oportunitatea de a clarifica aceste aspecte și am încredere că vor fi prezentate cu profesionalism și imparțialitate în binevenitul dumneavoastră material.”

 LATER EDIT

Azi-noapte, același Valeriu Nicolae a postat pe site-ul său următoarea investigație politico-jurnalistică, stârnind deja valuri de reacții:


Vlad Botoș a reacționat foarte promp și, pe pagina sa de politician, a publicat următorul „drept la replică”, declarând că-l va acționa în instanță pe autor:

„A apărut aseară o încercare ridicolă și disperată de a influența alegerile în ultima secundă ignorând orice minimă etică profesională și clamată demnitate de așa zis „jurnalist”.
Toate insinuările despre nereguli și neclarități în legătură cu cariera mea și cu casa pe care mi-am cumpărat-o cu acte în regulă, cu împrumut pe 20 de ani de la bancă, nu au alt scop decât discreditarea și denigrarea mea ca om politic pe metoda pesedist-penelistă, de a arunca în spatiul public acuzații calomnioase cu o zi înainte de alegeri.
Această denigrare și distribuirea acestui evident șantaj nu pot rămâne fără urmări legale!
Eu sunt un om integru, foarte atent la fiecare decizie pe care o iau și la urmările ei. Au fost ani de atacuri continue pentru simplul motiv că am fost înaintea domnului Valeriu Nicolae pe lista USR-PLUS la alegerile europarlamentare din 2019.
Cu o zi inaintea unor alegeri enorm de importante pentru Romania marea investigatie a “civicului” domn Valeriu Nicolae este o încercare ridicolă de răzbunare personală printr-o înșiruire de calomnii și minciuni deșănțate aruncate în spațiul public.
Pentru mine este foarte clar că acest șantaj trebuie să înceteze și voi apela la căile legale.
Doamna care apare în acest material este o țepară și așa cum m-a și amenințat încearcă un șantaj pentru care va răspunde în instanță. La fel si Valeriu Nicolae care încearcă să-și trateze frustrările prin aceste calomnii ordinare.
Referitor la acuzațiile de traseism, achiziția casei din Spania și altele am răspuns pe larg aici 1f447
Voi recurge la instanță, îi voi da în judecată pentru calomnie, denigrare și insultă. E destul.”

 


 

Categorie: Subversiv, Recomandări
Etichete: alegeri 2024, domnul macovei, macowiener, Monica Macovei, Vlad Botos
Distribuie:
Articolul anterior
[ACTUALIZARE] Polițiștii s-au autosesizat și au deschis dosar penal în cazul mitei electorale de la Cărand
Articolul următor
Serviciile locale de evidenţă a persoanelor de pe raza judeţului Arad – program pentru eliberarea actului de identitate sâmbătă și duminică 9 Iunie

2 comentarii. Leave new

 • avatar of nefacembine
  Nefacembine
  7 iunie 2024 13:13

  Porcul! El și USR! Când le pui adevărul la postările lor de căcat, le șterg imediat și te și blochează! Niște porci ordinari care au omorât oameni în pandemie!! Uitați-vă la fățău’ lui că e numa’ pe pastile care și le ia gratis din spital. I-au crescut și țâțele de la ele. Jegu ordinar.

  Răspunde
 • avatar of agrisumijlociu
  agrisumijlociu
  7 iunie 2024 14:49

  D-l Lucian dacā Ipocrizia si Minciuna ar durea,toti acasti pseudopoliticienihoti ar fi încontinu la UPU urlând de prostie si durere..Ps Merg singuri la gunoi…’!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

basil muresan

Jocuri erotico-politice actualizate

Pentru că s-a terminat prima săptămână de concediu, și probabil v-ați plictisit deja de clasicele cătușe cu bureței și outfituri de doctoriță sau școlăriță jucăușă, vă propun alte role playing,…
parada 1

CPLM avem noi aici?

Un grup de patriotarzi a pichetat sediul PSD Arad. Îmbrăcați în straie populare, cu o singură excepție (unul care a confundat parada cu mineriada), aceștia au mărșăluit prin centrul orașului.…