Gigi Andor și rețeaua sa de „tâlhari de ALBA-NEAGRA” din Slovenia „aspiră”, încă, banii din portofelele celor care călătoresc cu autocarele ATLASSIB și-i „investesc” în EXECUȚII MAFIOTE. Tentativa de omor asupra lui Cristian Costea este anchetată de procurorul Dan Ilarie

gigi andor
Distribuie:

 

Rețeaua de tâlhari de alba-neagra nu și-a consumat, încă, resursele în toate locurile din Europa unde își derula operațiunile cu caracter eminamente infracțional vreme de mai bine de 20 de ani. Dacă în Germania, Franța, Italia, Spania sau Anglia, fenomenul a fost aproape total eradicat, legislațiile țărilor vestice incluzând-o, din punct de vedere juridic, acolo unde îi e locul – la TÂLHĂRIE -, în țări precum Slovacia, Croația, Cehia sau Ungaria au mai rămas RUTE EXPLOATABILE, cele mai importante și bănoase dintre ele, de unde „se trage” și acum, fiind „pe Slovenia”.
Acest tip de „afaceri” – pentru cine nu știe – sunt, de regulă „proprietatea” unor interlopi celebri „la nivel național”, ei „închiriindu-le” la câte-un „interlop de rangul 2” cărora le percep o taxă pentru „ocuparea benzinăriilor”. Taxa este în funcție de profit și nu prea există „scoruri” sub 10.000 de Euro / rută, lunar. „Trăgătorii”, însă, câștigă mult mai mult: doar într-o zi „bună” din lunile iulie-august sau decembrie (când muncitorii din diaspora se întorc acasă) se poate face suma asta, iar din informațiile (sigure!) pe care le-am obținut, doar săptămâna trecută, unul dintre tâlhari a reușit să adune 9000 de euro. În „vremurile bune”, când „ținea vrăjeala” în vest, s-au produs și 55.000 de Euro pe zi.

Pe rețelele de socializare și pe YouTube e plin de înregistrări efectuate de pasagerii căzuți victimă acestor tâlhari

– una dintre ele, datând de anul trecut (dar nu s-a schimbat aproape nimic de atunci), o puteți urmări în atașamentul video. S-au creat grupuri de conversații și dezvăluiri ale acestor fapte, câteva rute au fost spulberate ca urmare a acestor acțiuni și se află sub permanenta supraveghere a polițiștilor („bat acum polițiștii sloveni de rămâi cu sechele pe viață!” – ne-a relatat cineva), dar câteva dintre ele au rămas. Cea mai activă, violentă și – atenție! – care-și desfășoară activitatea cu „largul sprijin” al companiei ATLASSIB este cea condusă de interlopul arădean Gigi Andor, care are legătură directă cu patronul firmei de transport, Ilie Carabulea, prin „locotenentul” acestuia, un anume „Țânțarul” (suntem dispuși  să oferim anchetatorilor interesați detalii despre acest aspect).

Ce face Gigi  Andor cu banii obținuți din tâlhăriile de pe „rețeaua Slovenia”? Îi investește în alte infracțiuni

În primul rând, și-a cumpărat un apartament (în cartierul Alfa), pe care l-a utilat „Neckermann” și și-a tras un bolid, nou-nouț. Pe Gigi Andor îl puteai vedea până acum vreo două săptămâni la Sala Polivalentă practicând exerciții fizice „de păcălit dușmanul” și plimbându-și bolidul prin oraș. „Îl puteai vedea” zic, pentru că acum e „pe fugă”, așteptând să „treacă vâlva” stârnită de execuția pe care a comandat-o împotriva celui pe care-l consideră „dușman de moarte”, Cristi Costea, in data de 8 august, când a tocmit patru interlopi (trei din Arad și unul din Constanța) ca să treacă cu mașina peste acesta din urmă – în cazul în care ar fi reușit să-l ucidă, „premiul” fiind mai mare de 10.000 de euro, cât s-a oferit pentru ruperea picioarelor „concurentului”.

Zorilă Bogdan, pe contul său de Facebook autoprezentat ca „Profesor de educație fizică și sport”, în fapt (arhi)cunoscut în lumea sa ca Bobo „Pepea croampelor” sau „Gândacul de Colorado”, „mâna dreaptă a lui Gigi Andor”, se află în capul listei de suspecți, ca autor principal. Se află în faza de judecare a cauzei de tâlhărie comisă pe teritoriul Ungariei la sfârșitul lunii iulie (vezi articolul asociat), unde a fost arestat și eliberat în baza unui onorariu foarte gras (10.000 de euro) plătit unui avocat celebru din Ungaria „Semireușita acțiunii” împotriva lui Costea a sărbătorit-o cu… poze, șampanie și tot tacâmul – ulterior ștergându-și de pe profil „evenimentul” care-l incrimina… puțin mai mult decât „indirect”.

De dosarul constituit la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad se ocupă procurorul Dan Ilarie,

care a audiat deja, din informațiile noastre, suspecți și martori, având de gând să „meargă mai departe” (sperăm ca aceste dezvăluiri să nu-i încurce ancheta).

ilarie 1

Articole asociate:

– https://criticarad.ro/atac-interlop-pe-calea-6-vanatori/ 
 – https://criticarad.ro/si-a-tras-poze-cu-nutu-camataru-insusi-dar-nu-i-a-folosit-la-nimic-aradeanul-bogdan-bobita-zorila-a-fost-retinut-in-ungaria-si-arestat-la-timisoara-pentru-alba-neagra-citeste-ta/
Categorie: Investigații
Etichete: alba-negra, Cristian costea, Dan Ilarie, Gigi Andor, interlopi arad, Slovenia, zorila bogdan
Distribuie:
Articolul anterior
Denis Man și-a făcut cadou un gol de ziua lui
Articolul următor
Florin Tripa: „Turismul autohton renaște cu sprijinul Guvernului României”
Bagă un „16”

12 comentarii. Leave new

 • Foarte ciudat cum doarme poliția …. pana acuma piticu asta răpciugos era un boschetar dintr-o data parca a câștigat la Lotto mașina la prunc mașina el apartament din de 14 ani trăia Depe o zi la alta cerea bani la unu și la altu pe camătă acum are filme de interlop sper sa meargă la pușcărie și din pușcărie sa afle ca pruncuso o zburat cu bolidu direct in pom praf ….. jegos ordinar

  Răspunde
 • Luci asteptam rezolutia dosarului xox de vreo 1luna…ati publicat un articol pe care l-ati sters dupa unele interventii conform unor vorbe…treburile cu alba -neagra is vechi !!

  Răspunde
 • Pai da …numa se aude de musama

  Răspunde
 • In sfârșit ajunge dosarul la un procuror adevărat ! Gigi sa te pregătește sa stai vre-o 10 ani!

  Răspunde
 • Ei Luci….vezi despre asta vorbeam :))))
  Degeaba ii ți „spatele” la Costea fiindcă „Lupul își schimbă părul,dar năravul ba” …
  Păcat că tu ca și ziarist nu rămâi imparțial și in același timp corect. Despre etică să nu mai vorbim!!!

  Răspunde
  • Nu discut despre etica cu „nick”-uri care se intituleaza „Justice” sau „Observator”, man… Dar daca eventual iti postezi comentariile cu nume si prenume (macar), sau le plasezi la linkurile de pe facebook de pe profilul tau, iti promit o polemica… scandalos de corecta, impartiala si etica. Promit.

   Răspunde
 • avatar of observator
  Observator
  28 august 2018 7:09

  Nici Costea Cristian nu este cu nimic mai prejos. Este tot un interlop!

  Răspunde
 • Luci, sunt unul care apreciază foarte mult ce faci dar in cazul asta “umbla” vorba ca Costea i a spart înainte mașina la Gigi! Știe tot orașul ca principalul informator a celor de la SIC este Costea, din cauza asta a și fost lăsat in pace!

  Răspunde
  • Asta cu `spartul masinii` e o legenda pusa in scena de Gigi. Cristi are alibi… a fost toata noaptea undeva in vazul lumii… Stiu ca asta e motivatia lui Gigi… dar nu e cea reala. Discutam cand vrei, fata in fata, pe subiectul asta.

   Răspunde
 • Luci dar despre prietenul tau Romy nu zici nimic

  Răspunde
 • In 92 Lua mincarea la copii Gigi Andor pachetul ce il aveau in geanta

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie