[NEWS ALERT] Sabin Bodea, cunoscutul hărțuitor de minori și de poezie, este cercetat pentru fraude economice… și îi cară pe toți cei care i-au dat bani să dea declarații la Poliție

sabin bodea
Distribuie:

I-ai dat bani lui Sabin „Bobinuță” Bodea? Dacă da, dai cu „subsemnatul” la Poliție. Dosarul pentru spălare de bani și evaziune este… cât „Viața arădeană de pretutindeni”

Periodicele locale ale editurii „Viața arădeană”, intrată de trei ani în faliment, respectiv revistele  „Viața arădeană”, „Viața de pretutindeni”, „Ochiul vesel”, „Vdp-Rebus”, „Vdp-Sănătate”, „Vdp-S.F. Paranormal”,  „Vdp-Mini Jurnal” publicații obscure, de care nici vânzătorii de la chioșc nu-și mai amintesc decât vag, patronate, până la inevitabilul faliment declarat, de „poetul” Sabin „Bobinuță” Bodeasunt „capul de pod” al unei anchete a Servicului de Investigații Fraude al IPJ Arad începută acum mai bine de 2 ani, întreruptă din cauze care ne scapă, dar re-demarată acum.

Polițiștii arădeni cheamă la audieri oameni de afaceri și „simpli sponsori” care „au lăsat urme”

în colaborarea lor cu respectivul personaj, în sensul că au cumpărat spațiu publicitar în revistele sale… aproape fictive, în schimbul a… niște fițuici, care mai departe de biroul lui Bobinuță nu plecau – nici vorbă de contabilitate înregistrată, declarare la Finanțe, plătit impozite etc. În termeni juridici, chestia asta se numește evaziune fiscală (din partea lui Bodea) și spălare de bani (din partea „sponsorului generos”).
Și nu vorbim despre sume derizorii: în perioada 2010 – 2014, de exemplu, doar Florian Torcoș, directorul și patronul Hotelului Central, i-a „vărsat” lui Sabin Bodea 60.000 de Euro – vezi galerie – și nu se poate tranșa care-i mai în culpă la faza asta: Bodea că a fost o „pușculiță trucată” sau sponsorul, că a folosit o „spălătorie de bani”. „Cazul Torcoș – Bobinuță” a intrat în atenția Poliției în 2014 și în cea a presei un an mai târziu, ca parte a unui alt caz, ce-l viza pe Torcoș într-un caz mai urât chiar și decât cel de față.
Sabin Bodea a adunat, pe perioada 2000 – 2015, în jurul lui, o „armată de Torcoși”… nu neapărat de calibrul moral al patronului de la Central – unii chiar bine intenționați și puri din punct de vedere fiscal. Foarte mulți dintre zecile de oameni (iar lista crește) chemați în aceste zile pentru a da declarații la Poliție i-au dat bani lui Bobinuță… ca să scape de el. Unii spun că Bobinuță era „gaura neagră perfectă” unde puteai să ascunzi bani impozabili – și că inclusiv serviciile externe ale României al spălat bani cu revistele lui Sabin Bodea.

La apogeul carierei sale de „poet țepar” și în timpul acesteia, Bodea a mai fost cercetat de poliție pentru hărțiure și corupere de minori –

fiind cunoscut, chiar dincolo de granițele Aradului, ca un pericol public pentru persoanele inocente. Bodea a fost acuzat în 2005 ca „racolează” minori, sub pretextul unei cariere in cinematografie – și discutăm despre sute de băieți și fete din Arad, cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani… plus-minus, care au fost abordați pe stradă, prin stații și în tramvaie, la ieșirea din școli… mulți dintre ei căzându-i, fie și pentru o perioadă scurtă din viața lor, victime, iar unii pozând în ipostaze indecente.
Sabin Bodea – un pornograf infantil, dar periculos, de poezie proastă este cercetat pentru fraude economice… și îi cară pe toți cei care i-au dat bani să dea declarații la Poliție.


 

Categorie: Investigații
Etichete: editura viata aradeana, florian torcos, fraude economice, hartuire minori, poet tepar, sabin bodea, viata aradeana
Distribuie:
Articolul anterior
[ACTUALIZARE] Structura anului școlar 2017-2018 a fost publicată în Monitorul Oficial. Vezi modificările
Articolul următor
CJA face lobby la primarii din județ pentru o companie specializată în construirea podurilor și tunelurilor pe structuri metalice
Bagă un „16”

3 comentarii. Leave new

 • Nu se poate! Celebrul Bobină cercetat ! Așa ne sunt persecutați intelectualiii ! Nu e de-a lui LIIIICEANU și Andrei Gabriel PLEȘU, și nu-l elogiezi pe PATAPIEWICSY, o pățești. Așa că te poți aștepta, ca un învățăcel, să comită o delațiune instigat, ezoteric, de filosofiiiii de dreapta. Așteaptă-te, să-ți bată mascații la ușă! ……….
  Așa e soarta disidenților, a democraților și a #rezistenților! ………
  Halal justiție! Când se va restaura Statul de Drept! Nu mai ####rezist !!

  Răspunde
 • Am cunoscut acest ‘ personaj ‘ prin prisma preocuparilor mele ‘literare’ dintre anii 1995-2005 si ne-am intersectat cativa ani buni prin prisma cunostintelor comune. Inafara faptului ca era un tip libidinos si oarecum alunecos, avea bietul farmecul si charisma lui, neauzind insa zvonuri despre preocuparile lui ‘extra’-curriculare. Dupa divort a luat-o razna. Intamplarea face sa cunosc reprezentanti de ‘gen’ cu mult mai perversi si mai vanduti , fara a da detalii, voi mentiona sediul altor publicatii, undeva prin teatrul mare Arad .

  Răspunde
 • Doamna Mihaela,

  Poate nu ati fost … genul sau. Daca erati, nu ati mai fi fost la fel de toleranta….

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie