Cu 95,62% de voturi, Partidul Republican din Arizona declară că injecțiile Covid-19 sunt arme biologice și tehnologice | Și un mic top al „medicilor” noștri locali

bioweapon covid jab
Distribuie:

În timp ce posturile de știri mainstream consideră că nu este o știre care necesită atenție, cu puțin timp în urmă, și mai exact la data de 27 Martie 2024, Uniunea Europeană face o mișcare istorică și mai exact, oprește distribuirea vaccinului Astra Zeneca pe motive cel puțin îngrijorătoare. Link Document oficial

Deja, din păcate, suntem obișnuiți cu astfel de știri îngrijorătoare care se pare că apar tot mai des, pe care influencerii noștri locali, unii deveniți medici peste noapte, le cataloghează cu viteza luminii ca fiind conspirații, ba chiar recurg la tot felul de atacuri în mediul online și etichetează persoanele care distribuie astfel de știri ca fiind „inculți” sau, ca să cităm un „mare” medic din Arad slash mai nou politician „aproape primar” care pus în fața unor fapte pentru care ar fi trebuit să dea explicații, a lătrat în mod „inteligent” – „DA CE MĂ, VOI SUNTEȚI DOCTORI?”. Dar vom reveni și la acest subiect către finalul articolului și în special cu mic top al acestor genii ale pandemiei.

Nu putem să omitem reportajul făcut cu ceva timp în urmă de cunoscuta publicație The Telegraph, intitulată The Lockdown Files, unde Telegraph a ajuns în posesia mesajelor de whatsapp ale unor politicieni cu funcții din perioada covid, și demonstrează cu dovezi clare cum aceștia faceau mișto de populație și inventau variante ca să sperie publicul cu scopul de a împinge populația spre vaccinare. Link Reportaj

Tot la fel, nu putem omite nici scandalul din Noua Zeelandă unde 4 oficiali de rang înalt, și mai exact Prim Ministrul, Ministrul Apărării, Ministrul Sănătății și Directorul Sănătății au primit mai exact 10 ani de închisoare pentru „manvere” făcute în prioada pandemiei. Dar nici faptul că pe lângă aceștia alți 118 de membrii ai parlamentului au fost condamnați. Link Articol

Am putea lua în calcul și faptul că New York Post și The Hill, relatează despre cel mai mare studiu internațional făcut despre efectele adverse  ale vaccinurilor Covid. Link Articol

Cu nici câteva săptămâni în urmă, Congresul American l-a audiat pe doctorul Anthony Fauci, în legătură cu proveniența virusului, iar din aceste audieri, a rezultat că dânsul, împreună cu alți câțiva inteligenți din partidul democrat și nu numai, au finanțat în mod direct laboratorul din Wuhan de unde se spune că a fost punctul de pornire al pandemiei, iar apoi el a fost cel care a implementat la nivel mondial regulile pe care el însuși le considera inutile. Tot în urma acestor audieri, a rezultat faptul că dânsul a primit până în prezent tot felul de prime și bonusuri din partea companiilor farmaceutice care au produs vaccinul, și mai exact o sumă totală de peste 600 de milioane de dolari.

Mai jos puteți urmări 2 momente cheie din cadrul audierilor:

Cu alte cuvinte, concluzia finală este că virusul a fost creat de oamenii de știință americani în laboratoarele biologice din SUA, aceștia luând apoi virusul în laboratorul din Wuhan, China. SUA au folosit apoi laboratorul din Wuhan pentru a învinovăți convenabil China pentru originile „pandemiei”.

Deci se pare că COVID-19 nu a fost niciodată o pandemie, ci o armă biologică proiectată de SUA pe care America a lansat-o asupra lumii cu scopul de a perturba economiile și de a restricționa viața zilnică a oamenilor.

Iată că încet încet, începe să prindă contur povestea ultimilor 4 ani, și nu neapărat în mod frumos și eroic cum sperau unii, ci mai degrabă ca o pată neagră, mai neagră chiar și decât Holocaustul am putea spune având în vedere câți morți numărăm și astfel devine locul 1 în topul celor mai mari crime împotriva umanității.

Acum putem cel puțin specula că lucrurile nu încep să arate deloc bine pentru cei care au fost implicați direct sau cel puțin au promovat vestitul vaccin Covid-19 în mod cel puțin abuziv și au arătat cu degetul către toți cei care nu s-au vaccinat sau au avut cel puțin curajul să aibe dubii legate despre această operațiune.

Iar bomba de ultimă oră este:

Partidul Republican din Arizona este acum al doilea partid republican de stat care adoptă rezoluția ‘Ban the Jab’ și declară INJECȚIILE COVID-19 ARME BIOLOGICE ȘI TEHNOLOGICE! (pentru că trebuie să le denumim exact ceea ce sunt, vor fi și au fost întotdeauna, injecții și nu vaccinuri)

Dan Schultz a depus rezoluția ‘Ban the Jab’ la Partidul Republican din Arizona. În continuare Partidul Republican din Arizona a votat și a adoptat rezoluția cu 95,62% din voturi! Rezoluția declară injecțiile COVID-19 arme biologice și tehnologice și solicită Guvernatorului să interzică distribuția acestora, Procurorului General să dispună confiscarea fiolelor și să efectueze o analiză criminalistică a conținutului lor.

Pe lângă faptul că este avocat, Dan este un fost absolvent al West Point și fost ofițer de contrainformații și informații umane în Armata SUA. Dan Schultz promovează Strategia Precinct, care urmărește să readucă controlul Partidului Republican în mâinile poporului. Anterior, Dan Schultz a depus rezoluția ‘Ban the Jab’ la Partidul Republican al Comitatului Maricopa. Pe 13 ianuarie, Partidul Republican al Comitatului Maricopa a adoptat rezoluția cu 87,4% din voturi! În total, au fost exprimate 1494 de voturi, dintre care 1306 în favoare și 188 împotrivă. Comitatul Maricopa este cel mai mare comitat republican din țară. Prima rezoluție ‘Ban the Jab’ a fost adoptată în februarie 2023.

Până în prezent, aproximativ 10 Partide Republicane din comitatele din Florida au adoptat rezoluții ‘Ban the Jab’, declarând injecțiile Covid 19 arme biologice și tehnologice, solicitând Guvernatorului să interzică distribuția acestora și Procurorului General să dispună confiscarea fiolelor și să efectueze o analiză criminalistică. Adunarea Republicană din Florida, Federația Națională a Adunărilor Republicane și Caucusul pentru Libertate Republicană din Florida au adoptat rezoluții Ban the Jab. Recent, Departamentul de Sănătate din Florida s-a alăturat apelului de a interzice injecțiile. Partidul Republican din Comitatul Clackamas din Oregon și Partidul Republican din Idaho au adoptat rezoluția Ban the Jab.

Anterior, Partidul Republican din Arizona era programat să voteze rezoluția pe 27 ianuarie, însă alte afaceri și dezbateri au cauzat întârzieri care au împiedicat votarea. Dan a fost persistent și a redepus rezoluția. Arizona este considerat un stat important în politică și adoptarea acestei rezoluții va ajuta la construirea sprijinului pentru interzicerea războiului biologic împotriva americanilor și a populațiilor civile în general.

De asemenea, sunt implicat în litigii care urmăresc să forțeze Guvernatorul DeSantis să interzică injecțiile în Florida.


Textul rezoluției depuse de Dan Schultz este următorul:

Având în vedere că:

  • Dovezi puternice și credibile arată că Covid-19 și injecțiile Covid-19 sunt arme biologice și tehnologice, și
  • Datele clinice ale Pfizer au dezvăluit 1.223 de decese, 42.000 de cazuri adverse, 158.000 de incidente adverse și aproximativ 1.000 de efecte secundare, și
  • Un număr enorm de persoane au murit și/sau au fost permanent dezactivate după ce au fost injectate cu injecțiile Covid-19, și
  • Dovezi puternice și credibile din Suedia arată că injecțiile mRNA pentru Covid alterează ADN-ul uman, și
  • Agențiile guvernamentale, mass-media, companiile de tehnologie și alte corporații au comis o fraudă enormă pretinzând că injecțiile Covid sunt sigure și eficiente, și
  • Departamentul de Sănătate din Florida a cerut oprirea injecțiilor mRNA, iar experimentarea continuă pe oameni și negarea consimțământului informat sunt încălcări ale Codului de la Nürnberg și, prin urmare, constituie crime împotriva umanității,

Rezoluție:

În numele prezervării rasei umane, delegații Convenției de nominalizare prezidențială din 2024 a Partidului Republican din Arizona solicită Guvernatorului Hobbs și legislativului de stat să interzică vânzarea și distribuirea injecțiilor Covid și a tuturor injecțiilor mRNA în Arizona și ca Procurorul General al Arizonei să dispună confiscarea imediată a injecțiilor Covid și injecțiilor mRNA în Arizona și să efectueze o analiză criminalistică asupra acestor așa-numite „vaccinuri”.

Acum putem să spunem că situația este cel puțin îngrijorătoare având în vedere că aceste aspecte care provin din surse cât se poate de oficiale, dar asta în cazul în care cei pe care îi amintim în continuare nu au cumva idei să catalogheze însuși guvernul american și audierile oficiale din congres ca fiind drept conspiraționisme… dar nici asta nu ne-ar mira.


Haideți să vedem un mic top al personajelor de influență locală, care au fost unii mai vocali ca alții și îndemnau lumea să ia aceste vaccinuri, extrem de sigure.

Adela Cristea

Absolvent facultate de medicină Digi24 cu specializare în vrăjeală PR

Adrian Wiener

Facultate de medicină pe bune – Palmares de carieră – sute de internați într-o lună, din care 497 de morți (cei 497 de morți în spitalul Covid Grădiște, în interval de 14 zile)

Iustin Marinel Cionca

Liceul terminat la seral

Gheorghe Falcă

Știm cu toții cum Gogu e doctor în toate, deci nu mai necesită alte explicații, dar în cazul acesta a avut prea puțină implicare directă, probabil datorită faptului că a aplicat singurul skill pe care îl are pe bune, și anume, acela de politician. Probabil a fost mai răsărit cu câteva minute și a anticipat ce va urma.

screenshot 2024 06 18 at 12.53.18 large
Călin Bibarț

Și nu în ultimul rând, dragul nostru edil, care probabil a repetat și el duma că la momentul respectiv trebuia să fie și el în horă și nah, dădea bine.


Ca o mică notă de final, și ca să vă demonstrăm că cei care promovau la greu aceste vaccinuri aveau cunoștințe despre nesiguranța lor și riscurile efectelor adverse, vă invităm să urmăriți mai jos un clip trimis de către Mark Zuckerberg pe canalul intern al companiei sale, Facebook, unde avertizează angajații despre riscurile acestor vaccinuri. Nu mai are sens să spunem ce a făcut cu noi restul, muritorii de rând, care dacă cumva scriam cuvântul covid pe Facebook, nici nu apucam să terminăm ce aveam de zis, că instant apărea o notificare, care te îndemna să vizitezi cel mai apropiat centru de vaccinare și să bagi în tine soluția despre care tocmai el își avertiza angajații din companie să nu o ia sub nici o formă.

Nu putem confirma autenticitatea clipului dar putem confirma că sursa unde a fost postat precum și alte surse de către a fost preluat, nu se ocupă cu propagare de fake news. Totodată nu există nici o sursă oficială și de credibilitate care să categorizeze acest clip ca fiind fake news.

Sursa principală de unde am preluat clipul, este canalul oficial de X al grupului ce a lansat documentarul Died Suddenly, un documentar unde mai mulți medici legiști respectabili, explică și descriu ce au început să găsească în corpurile celor decedați post-covid.

Canalul de X: https://x.com/DiedSuddenly_

Link imdb: https://www.imdb.com/title/tt23810972/

Urmăriți clipul cu Mark Zuckerberg mai jos:

Iar ca să încheiem, vă lăsăm la final cu un clip cât se poate de trist din centrul Vienei, unde oamenii au pus afișe cu numele celor care au murit din cauza vaccinului, ca să puteți să vă dați seama de anvergura acestei „conspirații”. Ne întrebăm oare ce impact ar avea și cum ar explica domnul Wiener dacă ar apărea o astfel de expoziție cu profilele tuturor celor care au avut „norocul” să fie tratați de dânsul în calitate de medic-coordonator al spitalului Covid arădean.

Vă lăsăm pe dvs. dragi cititori să vă imaginați și ne punem întrebarea la ce ar trebui să recurgem ca autoritățle să înceapă să își facă treaba și să tragă la răspundere persoanele responsabile de aceste fapte.

Categorie: Externe
Etichete: arma biologica, arma tehnologica, vaccin covid
Distribuie:
Articolul anterior
Kansas dă în judecată Pfizer pentru ,,declarații înșelătoare” cu privire la vaccinul Covid-19
Articolul următor
Proiectul „Recycle Your Technology” prezintă instalații multimedia realizate din deșeuri electronice la Arad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie