„Stăpâna inelelor rupte”, BAROANA Geanina PISTRU își reface „armata salvării Spitalului Județean Arad” punând o biată „fată de la pagina 5” în funcția de DIRECTOR la Direcţia Gestionare Patrimoniu şi Achiziţii Publice [GALERIE]

spitalul judetean arad
Distribuie:

 

Dacă vrei să nu pari fraier într-o conversație despre Spitalul Județean Arad, spune-le comesenilor încă din startul discuției că știi cine conduce și face toate jocurile acolo: ea se numește Geanina Pistru, „în fața ei și Cionca stă drepți”, „Falcă e partea ei metafizică pentru care și-a rupt familia-n două”, „Bâlcea-i… just a dildo!”, iar „Tot ce are legătură cu PNL Arad trece prin ea” – asta ca să recităm doar cele mai cunoscute dintre expresiile folclorice care o definesc pe fosta contesă de Hășmaș… actualmente baroană de Arad (urmașa lui Neuman… pentru că atâta putem). 

Așa începută discuția, ai voie să o continui în cunoștință de cauză și să treci la etajele inferioare: Iustin Marinel, Sergiulică Contra, bietul Bibarț, Corina Crișan, Mirela Bălan, Horia Timiș (și soția), Mircea Onel, Mihai Șeran, Carmen Lucuța… și mai inferior – „(ex)comunicatorul” Andrei Ando, „ve(n)deta” din episodul anterior Gheorghe Stoian („Perversul cu servietă”) și maxim de inferior (dar, totuși, prima treaptă a „piramidei în scară”  care este construcția „pe partea de cadre” a oricărui partid, de altfel, nu doar a P.N.L.): Adi Barbeș, Noghiu Bogdan, Faur-mare și Faur-mic, Bulbuc, Cadar sau Liliana Waas. ordinea enumerării fiind total-aleatorie și depinde de ciclurile hormonale ale Baroanei – iar toți ăștia – și nu am epuizat lista, ea fiind non-stop-deschisă (ca orice speluncă ce fuge după clienți) – sunt „oamenii lui Geani” din marele motiv că GEANI I-A FĂCUT „OAMENI”, „le-a dat o pită” – cum se zicea pe vremea lui Zăvoianu – i-a angajat pe ei, pe copiii, părinții, frații tuturor.

Cum e să te facă om Geani?… Păi e cam ca-n celebrul „Fă-te om!” din B.D. – dar INVERS: nu te vede nimeni, în afară de tovarășul tău, ce și cum faci.
Nu te angajezi nici liftier la Consiliul Județean dacă nu-i place la Geani de tine, nici lipitor de afișe la Compania de Apă, nici vatman la CTP – darămite șef la Spitalul Județean -, așa că să trecem direct și abrupt la subiectul acestui episod din enervanta noastră tetralogie (sau ce naiba o ieși de aici): Liliana Waas pe post de director la Direcţia Gestionare Patrimoniu şi Achiziţii Publice.

„Cine, bă?!” – vorba unui „trecător pe-acolo”

Noi, cum nu prea frecventăm spelunca respecivă, nu știam despre doamna Liliana Waas mai nimic în afară de faptul că e  fosta (pentru unii „neschimbata”) Lili Slev, actualmente ceva gen președintele celor 100 de amazoane ale Geaninei și că frecventează spelunci încă de tânără… Poza asta din Libertatea, 1998 gen, când „fata de la pagina 5” însemna că altă șansă să te măriți nu ți-a mai rămas (ea având 27 deja, la data respectivă, după cum ne informează colegii „comuniști de rit nou” de la Flacăra Roșie), dar totodată te și putea propulsa în lumea celor care au nevoie de „păpuși pentru adulți” ca să îndeplinească anumite sarcini cu caracter politic (din nou: toate partidele de la noi din țară cel puțin au o secție „păpuși pentru diverse conexiuni și diversiuni”) și ahh… cine știe câți boschetari și câți directori au suspinat pe poza asta în anii `90?!

slev lili 1 1

 

Am întrebat o grămadă de posesori de buletin de Arad și Vârfurile (de unde provine) „ce o recomandă” pe Liliana Waas într-o asemenea funcție, într-un asemenea moment prin care trece „județeanul”  în afară de pasiunea și talentul ei pentru poze cu și pentru ea însăși (căci dacă ai vreme să-i răsfoiești profilul de facebook o să vezi că n-a părăsit-o nici la cei 50 de anișori azi-mâine), am reușit să aflăm că are o firmă de „geodezie… geometrie sau ceva” iar azi, după căutări care au durat câteva secunde, i-am găsit CV-ul pe unul dintre site-urile lor de casă și i l-am publicat în galeria foto atașată acestui articol… dacă tot e la liber și vorbim despre o persoană PUBLICĂ.
Am aflat astfel că este directorul comercial, din 2012, al S.C. ALTATERA – o firmă având codurile CAEN corespunzătoare „Activitatilor de inginerie si consultanta tehnica legate de acestea” și care merge „pe mult minus” de 8 ani încoace… mai ales de când este doamna Waas „director”. 

altatera

 

Nu mai are rost să consultăm alte surse, deci, ca să concluzionăm să doamna șefă la OFL are treabă cu managementul patrimoniului unui spital aflat în incapacitate de plată cam cât are Florin Salam cu muzica sau cu Combinatul Agroindustrial Curtici și despre achizițiile publice știe cam ce știe Geanina Pistru despre post-structuralismul francez

„Șmenul” e demult pus la punct până-n cele mai mici detalii (inclusiv stickul pe care se dau subiectele candidatului, imediat după ce au fost create e pregătit)!

Postul a fost scos la concurs și publicat pe site-ul Spitalului Județean Arad în urmă cu două zile. E un post promis și pregătit pentru Liliana Waas de ani de zile… dar acum s-a putut. Condițiile participării la examen au fost „pliate” pe CV-ul absolventei Universității „Vasile Goldiș” – secția „fotomodele de partid” –  citiți-le aici și veți avea „standardele” Lilianei Waas, care corespunde doar d.p.d.v. fizic și ca vechime pentru acest post: are „6 ani și 6 luni” de când e director peste MINUS CONSTANT peste câteva milioane de lei… ca pentru „fata de la pagina 5” acum 21 de ani: Anunţ concurs posturi vacante – director la Direcţia Gestionare Patrimoniu şi Achiziţii Publice, şef serviciu la Serviciul Achiziţii Publice, Contractare.

De asemenea, „tempo”-ul e reglat tot după pupăza Geaninei. Pentru cei ce cunosc cum stă treaba, tabelul ăsta înseamnă că până pe data de 25.09, singura care se va prezenta la concurs va fi Lili Vaas:

concurs sja

…iar la Examenul de probă scrisă din Tematica şi bibliografie – i se comunică subiectele, cum ziceam… „pentru că altfel fix-pix! N-ar lua un examen pe bune nici dacă subiectul ar fi Capra cu trei iezi!” – iar cu oralul… trupa asta chiar nu a avut vreodată probleme cu oralul.

Deci ne-am înțeles, nu?! Lili Waas rămâne – restul așteaptă episodul următor.

pnl

Foto: Geanina Pistru pe facebook („La Țebea cu oameni frumosi!!!❤️💛💙”) – 8 septembrie, 2019. 

https://www.facebook.com/geanina.pistru/posts/2403508059929531

***

Articole asociate:

[NEWS ALERT] Spitalul Județean Arad a ajuns la DATORIA ISTORICĂ de 18 milioane de lei, e pe modul „BEZNĂ” la toate capitolele, iar singura salvare de la FALIMENT a SĂNĂTĂȚII e o descindere DNA

 

 

Totu-i vis și armonie la Spitalul Județean Arad când vine MINISTRUL SĂNĂTĂȚII să dea bani la toată lumea și e plimbată printre flori… [GALERIE FOTO]

Categorie: Investigații
Etichete: Adi Barbeș, Andrei Ando, Bulbuc și Tanti Luci, carmen lucuta, corina crisan, Faur-mare și Faur-mic, Horia Timiș, Iustin Marinel, mihai seran, Mircea Onel, mirela balan, Noghiu Bogdan, Sergiulică Contra, Spitalul Judetean Arad
Distribuie:
Articolul anterior
Academia UTA a dominat meciurile de la Tărlungeni și ZBURDĂ în Liga Elitelor
Articolul următor
RETIM anunță demararea măsurilor de SANCȚIONARE A NERESPECTĂRII REGULILOR de colectare a deșeurilor
Bagă un „16”

2 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

reteaua caracal

DENUNȚ înregistrat OFICIAL la DIICOT Arad împotriva FAMILIEI DINCĂ, sub acuzațiile de TRAFIC DE PERSOANE în scopul practicării PROSTITUȚIEI – „Baza MAFIEI caracalenilor” fiind la LEUL din Ineu, iar „ferma-pușcărie” la Șilindia

  La Șilindia și în satele aparținătoare Camna, Iercoșeni, Luguzău, Satu Mic, pe fondul unei depopulări masive și a unei sărăcii-lucii, s-a întemeiat o colonie de caracaleni condusă de familia Dincă – respectiv de Daniela și…