TEORETIC, avem TREI aparate de testare PCR în Arad și MILIOANE DE EURO „alocate crizei”; PRACTIC avem NIȘTE CURVE POLITICE care își bat joc de NOI, de ELE ÎNSELE și de ditamai PANDEMIA: asta reiese din DECLARAȚIILE LOR!

pcr colaj
Distribuie:

 

 

Trebuia să se vorbească – și nu atâta să se vorbeasă, cât SĂ SE FACĂ –  TESTE cu PCR – cel puțin încă din ziua montării cortului în curtea Spitalului Județean Arad – 14 martie, 2020 – de către I.S.U. Arad (RESPECT!), toți cei cât de cât pricepuți la treburile astea cu care am discutat (și nu facem altceva de o lună-ncoace) fiind de acord cu acest „must had”… inclusiv cei responsabili de aducerea aparatului de testare și inclusiv cei DEPISTAȚI POZITIV la CORONAVIRUS!
Duminică, 29 martie, 2020, la ora la care redactăm, avem OFICIAL la Arad 33 de confirmați cu COVID-19, 8  vindecați, 130 aflați în carantină, 1775 de izolați și 6 morți (vezi https://covid19ro.org/ – sursă guvernamentală) – dar NEOFICIAL avem MULT MAI MULȚI și o situație infinit mai dezastruoasă: imediat atingem „nivelul Suceava” și-i depășim… inclusiv la CLASAMENTUL CONFORM STATISTICILOR!

NEOFICIAL pentru că – mai e cazul să repetăm?… e cineva care nu a aflat asta?! – nu li se permite altor funcționari publici în afara prefectului interimar (apropo: din câte știm, lui Gheorghe Stoian nici măcar nu i-a venit LEGITIMAȚIA de la București! – dar dacă nu e corectă informația, suntem încântați să-i acordăm o dezmințire publicându-i documentul în format complet în completarea acestei paranteze!… până atunci, pentru noi Stoian fiind un prefect nelegitim) să discute cu noi!
De ce sunteți, deci, dezinformați, stimați cititori?! Pentru că OFICIALII NU VĂ COMUNICĂ NIMIC – IAR PE NOI NE INFORMEAZĂ TARDIV!
Au și emis un act în acest sens… deja cred că l-am învățat cu toții pe de rost:

ordonanta1

Noi fiind… puțin mai altfel în relația cu autoritățile-gen-cine-plm-s-ăștia, nefiindu-le colegi de serviciu, nici salariați, clienți de publicitate, dependenți de informații lor și alte cele, iată, înțelegem că facem un bine mai mare societății dacă dezvăluim dedesubturile mârșăviilor ăstora decât dacă facem reclamă inepțiilor lor – așa încât… hai… abia așteptăm un DREPT LA REPLICĂ scris de Madona și Gheorghe Stoian la 4 mâini vizând informațiile din acest articol!

SUNTEM DEZINFORMAȚI PENTRU CĂ SE AMÂNĂ PORNIREA APARATELOR DE TESTARE CÂT MAI MULT POSIBIL! –

și se face asta pentru ca RAPORTĂRILE DE MORȚI DE COVID-19 SĂ FIE CÂT MAI PUȚINE! – ăsta e trucul criminal-murdar de care uzează trio-ul de curve politice Cionca-Stoian-Cătană ca să-și mențină funcțiile (Avem probe irefutabile în acest sens și zeci de martori… în caz că terminăm cu toții vii drumul prin acest infern și ajungem să ne judecăm pentru afirmațiile astea). O spunem îngroșat și cu majuscule – și nu doar noi, ci după cum urmează: Baroul de Avocați Arad, Sindicatul Cadrelor Medicale din Arad, cadrele din Consiliul Județean Arad, toți medicii rezidenți, toți voluntarii, toți carantinații, toți membrii PNL izolați la domiciliu și cu nevestele / bărbații / foștii / amantele – de la Dorin Stanca (până mai ieri, arhitect de treanca-fleanca!) la Corina Crișan (așa-i că-ți vine să le rupi capul pentru ce i-au făcut lui Nea` Stelică, ma`m?!)… TOȚI, BĂ, PAPAGALILOR!
Cum e să fii pacient la ATI-ul căruia îi ești și șef?! Kafka-i mic copil, așa-i, doamnă, care acum o săptămână țipai la noi pe mess că „de ce dezinformăm populația?!”
Sau „mergem pe imunizare”?, șefu… cum le zici tu celor intimi că procedezi… că adevărul cinic e așa cum l-a prezentat o doamnă care lucrează acolo de când s-au băgat prizele în spital: „credeți că corona e mai tare decât clostridium, streptococ și alți stăpâni peste acest spital încă din vremuri imemoriale?! Corona e un subaltern, nu un rege al virușilor din Spitalul Județean Arad!”

Am început ca istoricii clasici „povestea nesfârșită și fără de-nceput” a PCR-ului la Arad… și am început să urlăm de au auzit sute de mii de oameni în articolul de pe 24 martie  DE CE NU AVEM în Spitalul Județean Arad un APARAT DE TESTARE pentru CORONAVIRUS și KITURI în farmacii?! – iar acum se cuvine să continuăm cu această… prezentare a NIMICULUI CARE ESTE la ora actuală APARATUL DE TESTARE PCR LA NOI ÎN ARAD – nu înainte de a da copy&paste la postarea unui medic din interiorul FOCARULUI DE COVID CARE ESTE Spitalul Județean Arad („ȘI CEL DE LA INEU!” – urlă cineva în cască).

„Ne-a luat pandemia prin surprindere. Nu avem costume, nu avem viziere, nu avem măști, nu îl avem decât pe Dumnezeu în spatele nostru. Noi, cei care lucrăm în spitale asta merităm din partea statului: să stăm în spitale și să murim dracului că ei oricum nu ne oferă nimic. Trebuie să se mobilizeze oamenii și să facă donații ca să ne ajute căci altfel noi nu avem nici o șansă să scăpăm cu bine din spital. Din păcate asta este trista realitate pe care o trăim. Nu ne testează nimeni și dacă ne testează rezultatele vin la sf. Așteaptă. Medicii rezidenți sunt trimiși în vamă să completeze chestionare pentru cei care nu știu să scrie sau să citească. Cei care iau astfel de hotărâri ar trebui sa fie conștienți că medicii rezidenți de azi sunt medicii specialiști de mâine, dar de la cine sa cerem ceva, orice? Pentru ce dracu cotizăm la stat când în plină pandemie noi suntem trimiși la patul pacientului cu o mască prin care poți sa citești ziarul? S-au infectat cadre medicale din spital, dacă ei ( Doamne ferește!) pățesc ceva, cine își asuma răspunderea? Chiar trebuie să murim ca șobolanii ca să se întâmple ceva in orașul asta ? Să nu mă întrebați de ce noi, cei din interior nu facem nimic! Nu facem nimic pentru că la orice întrebare care nu trebuie să fie pusă suntem amenințati că ni se desface contractul de muncă și se mai arunca ocazional și cu halate după noi.” – povestește un cadru medical, chiar pe profilul său de facebook, haosul dramatic prin care trece în aceste zile (statusul este de sâmbătă seara) personalul Spitalului Județean Arad.

Toți cititorii noștri informați și onești au inboxul plin de astfel de mesaje… curg într-una țipete de disperare, fotografii, filme, acuze cu nume proprii din toate „conductele”: pe messenger, pe whatsapp, pe mail, prin porumbei în curând, fum pe dealuri și tulnice.

Iată în ordine cronologică, prezența-absentă a APARATELOR DE TESTARE PCR pe care, teoretic, le avem – practic având niște curvăsării politice și chestii expirate:

1.

https://www.facebook.com/octavian.potolia/posts/2871105712937860

În legătură cu aparatul la care face referire Octavian Potolia, conform celor declarate pentru criticarad.ro de directorul DSP Arad, Constantin Cătană, „acel aparat a fost inspectat de către noi și este un model vechi, care nu poate fi folosit în aceste circumstanțe.”

2.

Cu privire la aparatul donat de Fundația Vodafone România, conform tot lui Constantin Cătană, „acesta este PCR-ul complet care a fost comandat din Coreea de Sud  și e în drum spre  Arad. Acest aparat este de ultimă generație și cuprinde toate kiturile necesare testării pentru noul Coronavirus. Rămâne, deci, cea mai bună opțiune mai ales că vine însoțit de 5000 de testere” .

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2998339446897992&set=a.571047402960554&type=3&theater

3.

https://www.facebook.com/iustin.cionca/posts/3005736972872776

Iată dialogul pe care l-am  purtat cu un alt medic, a cărui identitate o protejăm, despre acest aparat: „Salut, voi presa trebuie să ne ajutati, voi presa dacă nu sunteți aserviți politic trebuie să scrieți adevărul despre tot ce e în spatele crizei din SCJU, despre analizatorul adus care este numai 40% dintr-un analizator care poate funcționa, despre faptul că în camerele de la Municipal în care trebuie instalat aparatul abia acum se zugrăvește dar politicienii își pun poze cu un analizator nefuncțional. Sunt medic în SCJU, am directă legătură cu testările și vă spun că suntem pe o bombă cu ceas, nu mai avem mult, cineva trebuie să facă ceva, cineva trebuie să vadă că dl. Șeran de la CJA (boss-ul de la „Achiziții” -n.n…. un rechin de care ne vom ocupa separat – n.red. ) blochează achiziția unui analizator funcțional ca să scoată PNL-ul în față că ei au salvat situația, în timp ce avem infectați neoficial peste tot, atât în spital cât și înafara spitalului. Vă scriem din disperare, așteptăm întrebări dacă doriți clarificări!”

Faceți referire la aparatul pe care a anunțat Consiliul Județean că l-a luat? Va putea fi funcțional aparatul? Și când? Testerul pe care l-au adus ei, credeți că va fi funcțional? Sau ne-au mințit și cu asta?

„Da, vorbim despre acel aparat! Nu este funcțional. Nu avem toate piesele necesare. Lipsesc hotele și kiturile.
Aparatul trebuie instalat într-un spațiu cu 3 camere ce comunică, au găsit spațiul la Municipal dar acolo abia acum zugrăvesc.”

Va dura încă cel puțin trei zile până vin KIT-urile. După care se vor face „primele experiențe”… se va testa dacă merge testerul gen – dar până atunci trebuie să căutăm, repede un un operator-doi-trei-patru – depinde câte PCR-uri mai apar până ce începe să funcționeze primul: „Nu-i aspirator!” – a țipat la un moment dat unul dintre cei trei cretini care conduc „Grupul de Comunicare Strategică” și nu știu să pornească nici măcar aspiratorul!

Și piesele alea or să vină, sau nici nu le-au cumpărat? În concluzie, nu cred că exagerăm dacă spunem că abia într-o lună ar putea fi folosit. Dar cine va lucra cu aparatul? Există personal instruit?

„Da, suntem instruiți și calificați, avem medici care vor să-și asume riscul de a lucra în ture pe testare dacă avem pe ce!. Nu avem nimic confirmat deocamdată în legătură cu piesele / componentele. Oricum aparatul nu ni l-a predat nimeni încă,  nu am semnat niciun medic pentru el, nimic, ca și cum nu există. Astăzi ( vineri, 27 martie) un anume Șandru de la CJA a blocat oferta unui aparat PCR care putea ajunge la noi în 24 de ore pe motiv că nu e aprobat de CJA (probabil nu dă bine politic), dacă aveți posibilitatea să contactați pe cineva de la organizația Lions veți afla, ei l-au oferit gratuit complet gata de funcționare. S-au trimis mesaje și către domnul Cionca și vă atașez unul dintre ele:”

mesaj cionca

 

I-a dat „seen” – dar nu i-a răspuns… ca o curvă care nu se lasă agățată, că n-o lasă peștele.

4.

Am contactat Asociația Lions Club Arad 2007 care ne-a confirmat faptul că au suma necesară ( 225.000 lei) pentru achiziționarea aparatului, pe care, după achiziționare să-l doneze spitalului, au deja oferta furnizorului (o regăsiți mai jos) doar că ÎNCĂ nu au niciun răspuns de la Consiliul Județean Arad și Spitalul Județean dacă să solicite livrarea lui imediată! Totodată ne-au precizat că se pot face în continuare donații în contul  IBAN RO37BTRL00201205F6434601, iar toți banii care se vor aduna vor fi utilizați exclusiv pentru achiziționarea de materiale, medicamente și orice ar fi necesar pentru spitalele arădene.

„Spitalul Clinic de Urgență Județean Arad are nevoie URGENTĂ de ajutor. Personalul medical din cadrul Spitalului Județean Arad este primul expus în preluarea cazurilor de pacienți infectați cu Covid-19 care necesită terapie intensivă. Am identificat care sunt nevoile lor prioritare pentru a face față cât mai bine în contextul noului Covid-19. În acest moment una dintre priorități este achiziționarea de echipamente de protecție care să limiteze îmbolnăvirea medicilor și asistenților, oamenii din linia 1, precum și un aparat de scanare rapidă a persoanelor infectate cu COVID-19. Credem că este important să ajutăm comunitatea să traverseze cu bine această etapă și să ne aducem contribuția la sănătatea cadrelor medicale din Arad. Spitalele și cadrele medicale trebuie „apărate” pentru ca să-i poată trata pe bolnavi în siguranță!

Dragi prieteni, vă îndemnăm să faceți donații (în baza unui contract de sponsorizare), în funcție de posibilitățile fiecăruia, în contul:ASOCIAȚIA LIONS CLUB ARAD 2007
Str. Tudor Vladimirescu, Nr. 23
CUI 22848410
COD IBAN RO37BTRL00201205F6434601

Vă mulțumim pentru sprijinul acordat. Împreună „WE SERVE”. – este mesajul pe care ne-au rugat să-l facem public.

Aceasta este Oferta primită de Asociația Lions Club Arad 2007  la care se face referire în comunicatul de mai sus – se vede tipul de aparat și prețul acestuia. Include toate componentele necesare ca să funcționeze imediat după instalare. Dacă vor avea acceptul să-l comande, se va insista ca termenul de livrare să fie cât se poate de scurt pentru unele componente care în ofertă apar ca nefiind pe stoc.

pcr oferta

„5”

https://www.facebook.com/falca.gheorghe.7/posts/2950449834993295

„5” în ghilimele pentru că aceste „”aparaturi ale lui Falcă, există DOAR în MINTEA lui Gheorghe Falcă, atât ele cât și instituția la care face referire și anume „ISU ROMÂNIA”. Nu au legătură cu Coronavirusul, nici cu Aradul… așa cum îl taxează aproape toți cei 59 de cititori care i-au răspuns aberației direct la el pe wall. Aceste echipamente fac parte dintr-un proiect internațional demarat de Raed Arafat în urmă cu mulți ani.

Și încă un argument – dacă mai era nevoie – care întărește teza noastră conform căreia VA MAI DURA PÂNĂ CE VOM AVEA „TESTATUL ZERO”

și că administrația acestui județ este compusă din curve politice și incompetenți cu ridicat potențial criminal… venit chiar de la un politician:

https://www.facebook.com/tripa.florin/posts/2834227670028708

Articol asociat:

DE CE NU AVEM în Spitalul Județean Arad un APARAT DE TESTARE pentru CORONAVIRUS și KITURI în farmacii?! Pentru că DEALERII Consiliului Județean și ai Casei de Asigurări de Sănătate nu s-au înțeles la PREȚ, iar ȘEFII SE ASCUND „sub fustele nevestelor”… vorba fostului LOR Ministru de Interne!

Categorie: Investigații
Etichete: aparat pcr, coruprie arad, Gheorghe Falca, Iustin Cionca, Spitalul Judetean Arad
Distribuie:
Articolul anterior
Solidaritatea NU înseamnă o mânuță pe fond galben!
Articolul următor
S.C.J.U. Arad: „Folosim același tratament ca la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara, pentru tratarea pacienților cu SARS CoV-2.” „Șase medici au anunțat că vor renunța la desfășurarea activității medicale din U.P.U”
Bagă un „16”

2 comentarii. Leave new

 • Vom muri și vom fi liberi. Dar oare EI vor scăpa? (EI așa speră…).

  Răspunde
 • avatar of radu pecican
  Radu pecican
  29 martie 2020 17:53

  Cuuuum , cînd la telefonul 0357- xxx.xxx ,răspunde nonstop Ando Andrei ,Directorul Direcției XXL ,lucrurile nu sunt rezolvate complet definitiv ? Nooo ,nu să poate !
  Băi nerecunoscătorilor !
  Păi dacă nu vi-ați frecat anatomia de prea- luminăția sa Ando ,sunteți liberi !
  Nu știți cum arată cel mai unsuros disimulator din Univers !…Nădușit ,mirosind permanent a transpirație ,cu mers de rădașcă …își face sieși chip-cioplit la fiecare pas !
  Te vinde-cumpără-amanetează cu viteza cu care-i umblă ochii la sifonat bani publici !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie