Tiktok implementează noi reguli pentru a limita raza de acțiune a conturilor media afiliate statului

stk051 vrg illo n barclay 7 tiktok
Distribuie:

Conturile afiliate statului vor avea în curând interdicție de a-și face publicitate în afara țării lor de origine.


Tiktok lansează noi reguli pentru a limita raza de acțiune a conturilor media afiliate la stat „Aceasta este o măsură suplimentară pentru a împiedica conturile să încerce să ajungă la comunități mai largi pe aceste subiecte”, a declarat TikTok într-un comunicat.

TikTok a precizat că va introduce, de asemenea, un nou raport de transparență dedicat operațiunilor de influență sub acoperire și va dezvălui mai multe informații despre operațiunile pe care le-a eliminat anterior.

În primele patru luni ale anului 2024, TikTok a identificat și întrerupt 15 operațiuni de influență și 3.001 conturi asociate, inclusiv campanii legate de alegerile prezidențiale din Indonezia și discuții politice din Marea Britanie, a precizat aceasta.

,,Actualizările de astăzi se bazează pe eforturile noastre de lungă durată de a promova autenticitatea pe platforma noastră„, a declarat TikTok.

,,De la aplicarea unor politici solide împotriva dezinformării dăunătoare până la investirea în educația mediatică a comunității noastre prin intermediul funcțiilor din aplicație și al campaniilor educaționale, vom continua să protejăm în mod agresiv integritatea platformei noastre, permițând în același timp comunității noastre să creeze și să se bucure de conținut și interacțiuni autentice pe TikTok.

Anunțul vine după ce luna trecută Statele Unite au adoptat o lege care obligă TikTok să se despartă de proprietarul său chinez ByteDance sau să se confrunte cu o interdicție.

În timp ce alte platforme de socializare, cum ar fi Meta și X, s-au confruntat cu critici pentru că au găzduit campanii de influență străină, TikTok a făcut obiectul unei examinări speciale din cauza proprietarului său chinez.

Parlamentari și oficiali din domeniul securității naționale din SUA și din alte țări occidentale au afirmat că platforma ar putea fi folosită de Beijing pentru a spiona utilizatorii și a manipula dezbaterile publice.

TikTok a negat în mod repetat că ar fi transmis datele utilizatorilor către guvernul chinez și a insistat că va refuza orice solicitare în acest sens.

Șapte din cele mai populate 10 națiuni din lume – inclusiv India, SUA, Indonezia și Pakistan – au programat alegeri pentru 2024, în ceea ce a fost descris ca fiind cel mai important an pentru democrație din istorie.


Sursa:Al-Jazeera
Categorie: Externe
Etichete: China, stat, sua, tiktok
Distribuie:
Articolul anterior
[RECENZIE] Grave Of The Fireflies – Ce nu îți spune Oppenheimer
Articolul următor
Atenție, șoferi! Lucrări de asfaltare a sensului giratoriu în zona Subcetate, iar circulația va fi închisă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie