Fostul star Disney Bridgit Mendler este acum CEO-ul unui Startup Spatial

bridgit mendler. fostul star disney bridgit mendler este acum ceo-ul unui startup spatial
Distribuie:
Fostul star Disney Bridgit Mendler lansează un startup numit Northwood Space, susținut de investitori precum Founders Fund și Andreessen Horowitz.

Deși și-a facut un renume international prin seriale precum „Good Luck Charlie” , „Wizards of Waverly Place” si filmul Lemonade Mouth— Mendler și-a petrecut ultimii ani studiind la Massachusetts Institute of Technology și Harvard Law School.

Datorită „familiei de ingineri” în care a trăit și prin timpul petrecut la noul Birou Spațial al Comisiei Federale de Comunicații, Mendler „s-a îndrăgostit complet de legea spațială”, Ea își lansează o nouă carieră în industria spațială ca CEO al startup-ului Northwood Space cu sediul în El Segundo, California.

Viziunea este o «autostradă» de date între Pământ și spațiu”, a declarat Mendler pentru CNBC. „Spațiul devine mai ușor accesibil de-a lungul atâtor dimensiuni diferite, dar totuși exercițiul real de a trimite date către și din spațiu este dificil. Aveți dificultăți în a găsi un punct de acces pentru a vă contacta satelitul.

În loc să construiască rachete sau sateliți, Northwood își propune să producă în masă stații terestre. Cunoscute și sub denumirea de teleporturi, stațiile terestre sunt de obicei antene mari și adesea circulare care se conectează la sateliți în spațiu.

Deja, Northwood atrage investitori de mare anvergură, cu aproximativ 6 milioane de dolari în finanțarea inițială ridicată de la investitori, inclusiv Founders Found, Andreessen Horowitz și Also Capital.


Numele Northwood provine de la un lac din New Hampshire, unde Mendler a spus că i-a venit ideea de a înființa compania în timp ce petrecea timp cu familia în pandemia de Covid-19.

În timp ce toți ceilalți își făceau aperitivele, noi construiam antene din prostii aleatorii pe care le puteam găsi la Home Depot și primeam date de la sateliții Administrației Naționale Oceanice și Atmosferice.”, a spus Mendler. „Pentru mine, acesta este motivul pentru care partea de jos contează, aici este vorba despre aducerea impactului spațiului acasă la oameni.


 

Categorie: Externe
Etichete: Bridgit Mendler, Date Intergalactice, spațiu
Distribuie:
Articolul anterior
Documentar-eveniment la Cinema Arta: „Junele Sihastru”, în memoria academicianului Alexandru Surdu
Articolul următor
Un bărbat în vârstă de 49 de ani a ajuns la spital după o tamponare violentă în Sântana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie