Prințul William va construi case pentru persoanele fără adăpost pe moșia sa din Cornwall

prințul william va construi case pentru persoanele fără adăpost pe moșia sa din cornwall. william, corrnwall.
Distribuie:

Prințul va colabora cu organizații de caritate pentru a oferi locuințe temporare în apropiere de Newquay.

Alături de organizația caritabilă pentru persoanele fără adăpost, St Petrocs, proiectul va oferi 24 de locuințe în Nansledan, Newquay, cu „sprijin complet pentru persoanele fără adăpost”.


Proiectul urmează să demareze în luna septembrie a acestui an, primele locuințe urmând să fie finalizate în toamna anului viitor, potrivit unei declarații a casei regale. „Prima fază se va concentra pe crearea de locuințe temporare de înaltă calitate, care să se simtă ca acasă, cu o cale clară către o locuință permanentă, pe măsură ce cazarea devine disponibilă”, se arată în declarație.

Vorbind despre proiect, directorul executiv al organizației de caritate, Henry Meacock, a adăugat: „Toată lumea de la St Petrocs este încântată să facă parte din această colaborare cu Ducatul de Cornwall. Organizația noastră de caritate lucrează în Cornwall de peste 30 de ani și a sprijinit multe sute de oameni în această perioadă”.

Viitorul proiect al Prințului William este inspirat de un program de cinci ani numit Homewards, care este condus de Fundația Regală a Prințului și Prințesei de Wales. Programul se străduiește să formeze coaliții conduse la nivel local de persoane, organizații și întreprinderi angajate care intenționează să colaboreze pentru a preveni și, în cele din urmă, pentru a pune capăt fenomenului persoanelor fără adăpost din zonele lor locale.

Domeniul seniorului regal din Cornwall se întinde pe o suprafață de 52.000 de hectare, de la Cornwall până în Kent. Este una dintre cele mai mari și mai vechi moșii funciare din Marea Britanie și a fost creată în 1337 de Eduard al III-lea pentru a-și susține fiul și moștenitorul, Prințul Edward, cunoscut sub numele de Prințul Negru, și toți moștenitorii săi ulteriori.

La vârstă de 41 de ani, a moștenit moșia după moartea bunicii sale, regina Elisabeta a II-a și ascensiunea tatălui său, Charles.


 

Categorie: Externe
Etichete: casa regala, marea britanie, William
Distribuie:
Articolul anterior
Un ONG deviază un flux de plastic, îndepărtând o mie de tone de gunoi de pe căile navigabile
Articolul următor
Și polițiștii merg la păcănele… De această dată în control

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie