CARANTINA ca pedeapsă a căcaților cu pix și servietă pentru că ai îndrăznit să te întorci sănătos din PARADIS

aeroport
Distribuie:

 

Motto: Legile europene rezumă situația unui cetățean care călătorește pe teritoriul UE astfel: Certificatul Digital te consideră în regulă dacă: ai primit schema completa de vaccinare; ai un rezultat negativ al unei testari (48 de pentru antigen sau 72 de ore pentru PCR); ai trecut prin boală in ultimele 6 luni și ai anticorpi.

***

Când se întorc din paradis, bagă-i  în carantină! – parcă-i o formulă  din manualul pentru dictatori „Cum să devii un tiran”, iar dacă acum două veri ți-ar fi zis careva că e suficient să de duci în Spania și să revii în țară sănătos și fără să fi făcut vreo belea ca să intri în carantină două săptămâni, fie i-ai fi tras o flegmă și i-ai fi dat block de peste tot, fie l-ai fi tratat ca pe un gânditor distopic, prea influențat de Orwell, Huxley sau Baurdillard, recomandându-i minim un Xanax de 1 pe zi.

500 de euro am dat, 4 persoane (adică o jumătate de excursie), numai pe teste PCR („ca să fie bine” fmmv de căcați cu servietă); pe toate le-am făcut la clinici private cu reputație bună și toate au ieșit negative. Când am ieșit din țară am plecat fără absolut nicio boală transmisibilă (că obrăznicia, spiritul de frondă, scepticismul sau nihilismul nu se trasmit… cel puțin nu prin strănut sau atingeri involuntare!), acolo n-am contactat niciuna și m-am întors acasă fără niciuna. Am la coduri QR și formulare completate pe telefon de nici dacă vrei să te angajezi la SRI nu trebuie să comunici atâtea date personale și de atâtea ori. Am tranzitat 3 țări și 4 aeroporturi, am făcut față aroganței perfide a englezilor, apucăturilor (genetice, clar… conforme cu propriile teorii despre „celelalte rase”) de nazi kapo ale nemților, m-am acomodat cu calmul colorat și disimulat în supunere al spaniolilor, fără să-mi moară mai mulți neuroni decât la o plimbare cu taxiul din Vlaicu până-n Boul Roșu.  Însă în aeroportul din Timișoara (atât la dus cât și la-ntors), față cu „ai mei”, cu felul lor slugarnic-intersat de a pune problema, cu încăpățânarea unor berbeci care vor doar să se bată cu tine și atât, cu stilul lor infect de a se face „respectați” din spatele unui panou gros, cu fața pe care li se citește sclavia benevolă la niște stăpâni care-i premiază în funcție de câte ticăloșii pot presta), am predat armele răbdării și le-am promis – GENERIC vorbim aici… sper că ați înțeles – că le voi respecta carantina d.p.d.v. fizic și literal, dar metafizic și literar o să-i înjur câtă vreme o să dureze și mult timp de-acum încolo, ori de câte ori am ocazia.

palma 15
I-am scuipat polițistului ăluia de frontieră care, după ce i-am arătat codul QR pe telefon corespunzător declarației pe proprie răspundere că mă voi autoizola așa cum prevede al dracu-știe-câtelea HG a morților mă-si de Covid, m-a mai pus să completez un formular „ca atare” pe hârtie, care arată de zici că Stalin beat de votcă cu vin și Hitler drogat cu cocaină și opiu l-au conceput împreună, când erau tovarăși… i-am scuipat prin mască, de la distanța corespunzătoare, că bă, curvelor, pișa-m-aș pe formularul vostru și pe pixurile voastre infectate, vă completez ce vreți voi și stau 14 zile în casă – dar carantina asta o să o dedic muiștilor uniformizați care sunteți, iar dacă până acum șansele să mă vaccinez și să-i îndemn și pe cei din jurul meu să o facă oscilau într-o balanță relativ echilibrată, de la faza asta încolo mi-a trecut cu totul orice intenție de a vă susține campania de injectat pișălău în fraieri. 

aeroportul timisoara

„Dacă v-ați fi vaccinat, ați fi evitat carantina” îmi zice dobitocul cu epoleți… ca și cum îi ziceau staliniștii din timpul colectivizării forțate omului care avea o drujbă și era considerat chiabur: dacă ne dai nouă drujba, te lăsăm în pace – dacă nu, te băgăm la pușcărie cu familie cu tot! Sau ca și cum veneau „recuperatorii” de pe vremea când Uțu Rohozneanu nu era subiect de mișto când își deschideai un birt pe Mețianu: dacă-mi dai 100 de euro pe săptămână, n-o să mai ai treabă cu bătăușii (mei).
Și tu, zic, dacă nu te-ai fi vaccinat… sau măcar dacă ai fi gândit cu propriul creier ceea ce te pun ăștia să faci… te ridicai de la nivelul de maimuță de turmă și ai fi avut șanse să te considere oamenii om, ca ei! Pentru că rata vaccinaților în România (vezi Situația vaccinării în România pe localități – harta județelor (actualizat – 5 august 2021 – Acoperire vaccinală urban: 28.28%; acoperire vaccinală rural: 14.22%) spune TOTUL despre cât sunteți de corupți, răi și proști manageri ai puterii pe care o dețineți; atâția și ies la vot, atâția vă bagă-n seamă tâmpeniile… atâția sunteți de toți: vreo 25%… creaturi ridicole, o adunătură de sclavi care slujește un grup restrâns de sclavi care aparțin întru totul puternicilor zilei cum aparține târfa de pește – niște dictatori la mâna a doua cu un discurs îmbrăcat în dume liberale, care sunt mai ticăloși și mai corupți decât oricare infractor din închisorile de pe planeta asta – pentru că infracțiunile pe care le comiteți sunt ÎN MASĂ. Afectează POPOARE, le desființează valorile și își bat joc de tot ce nu-i voie să-ți bați joc!
De LIBERTATE își bat joc.
Nu nevaccinații sănătoși și care au efectuat teste peste teste care demonstrează că nu sun infectați zădărnicesc combaterea bolilor, băi, ticăloșilor, ci voi, „directorii pandemiei” zădărniciți însănătoșirea restului populației! (E plin netul de dovezi irefutabile – nu mai are rost reluarea lor și deja a obosit lumea de citit până și dovezi irefutabile.)

Pentru cei care, din diferite motive, n-au îndurat supliciul înnebunitor al tranzitărilor aeroporturilor europene în perioada asta (post-Covid era să-i zic… dar nu-i încă „post” nimic), rețineți că vaccinul contează pentru companiile aeriene cu care zbori cam cât contează dacă ai ciorapi roșii cu dungi negre: adică, fix-pix. Ești obligat să porți mască în indiferent ce spațiu cu pereți ai intra („NO MASK / NO FLY” – scrie pe sutele de monitoare de pe Luton)… pe jos e plin de măști folosite… le ia vântul, ca într-un început de Apocalipsă… campanie de advertising sau cum?…

 

mask

și hai să zicem că asta e OK (deși să respiri vreme de 5-6 ore prin mască într-un spațiu închis dotat cu aer condiționat care, de fapt, nu face nimic altceva decât recirculă virușii din incintă, încrucișându-i până se transformă din alfa, beta, gama în delta, epsilon, zeta și tot alfabetul grecesc înseamnă orice, numai protecție nu!). Tot obligatoriu e și testul PCR, efectuat în ultimele 24 de ore, cu codul pe telefon… și asta să zicem că-i OK (deși toată lumea știe cât de ușor de măsluit / greșit / irelevant e) și până și să te comporți ca porcul la lături cu omul de la ghișeu să zicem că-i OK (la urma urmei, cineva trebuie să fie și șef peste biletele de avion și să se laude cu asta) – dar să-l bagi în carantină pe omul care n-are nimic, n-a luat boala, n-a fost nici măcar „fals pozitiv / negativ”, n-a transmis-o nimănui pentru că nici n-avea ce transmite, înseamnă că ești o tentativă de zbir prost, rău intenționat și nesătul de bani!  – căci ia socotiți: dacă într-o mică stațiune turistică frecventată „full” se testează, la un singur punct, circa 200 de oameni pe zi, iar un test costă în medie 75 de euro… care de la „butoane” e prost să zică „STOP PANDEMIEI”?!.

covid test

Nu se dă STOP pandemiei din simplul, marele și aproape singurul motiv din care oamenii se ucid unul pe altul de când s-a inventat banul: din cauză că ea produce MULȚI BANI.
Și ce căcat de pe tronul unei țări, mai ales dacă vorbim despre o țară proastă, săracă și coruptă, nu-și dorește bani veniți d-ampulea?!

Intermezzo: Sora și antireclama turistică

În fața centrului de testare din stațiune din fotografia de mai sus am derulat, volens-nolens, 0 conversație cu sora (n-am întrebat-o cum o cheamă și nu i-am făcut poze… nu iau, nici măcar împrumut, apucături de căcat cu servietă) care-ți lua probele din nas după ce te ajuta să completezi formularele online de pe telefonul tău mobil cu degetele ei înmănușate și cu o mască de protecție de cosmonaut prin care se auzea amplificat tot ce spunea, în spangleza de stradă – limba predominantă în orice stațiune din Spania -, explicând pe înțelesul oricărui tâmpit, empatizând cu problema lui… ca o soră de sânge: fix invers față de imbecilii noștri de la Timișoara. Într-un exercițiu de politețe ce pendula grațios între condescendență și amabilitate înnăscută mi-a zis o banalitate ce se voia a fi flatantă (traduc din spangleză în română): „O… România… o țară pe care intenționez să o vizitez de mai multă vreme!”
Don` do it! Please! – nu m-am abținut… și am privit-o încruntat ca un tată de modă veche care aude de la fică-sa că vrea să se angajeze într-un bar din Gibraltar. A reacționat ca și cum ar fi primit un pumn în plex… a și făcut un pas înapoi spre perete. „Nu mi-a mai spus nimeni treaba asta niciodată!” – mi-a mărturisit nerevenindu-și din șoc. V-au mințit. România este o țară săracă (am luat o pauză în care i-am simțit scepticismul și pregătirea unei replici gen „nu bogăția face un popor frecventabil turistic”), proastă și periculoasă… Foarte periculoasă!”
A fost ca și cum și-ar fi luat al doilea pumn. Am continuat spunându-i că sunt jurnalist la mine-n țară de mai bine de un sfert de secol…
A tăcut… și sper să-i fie de folos sfatul „antipatriotic” pe care i l-am dat.

***

Să luăm DEX-ulCARANTÍNĂ s. f. 1. Punct sanitar pentru cercetarea și izolarea persoanelor, vaselor sau mărfurilor venite dintr-o regiune bântuită de o epidemie. ♦ Izolare preventivă a unei persoane sau a unei colectivități care a fost în contact cu un bolnav contagios sau care vine dintr-o regiune unde există o epidemie. ◊ Carantină fitosanitară = complex de măsuri cu caracter preventiv, luate pentru a se opri pătrunderea bolilor sau a dăunătorilor plantelor sau a unor buruieni din alte țări și pentru a se limita răspândirea acestora. ♦ Restricție aplicată în vederea combaterii bolilor contagioase ale animalelor. 2. Fig. Izolare. – Din rus. karantin.

Îmi explici și mie, curvă de legiuitor, care / unde e „regiunea bântuită de o epidemie” pe care după ce-am vizitat-o, sunt suspect că aș fi transmis-o?!… Asta?! Aici?!

palma 14

E de ieri. Unde vezi tu aici muribunzi, bolnavi contagioși, epidemie?! Par turiștii ăștia infectați?! Iei ca reper „3 infectați cu coronavirus la mia de locuitori”?! Păi află atunci, din propriile tale statistici, că avem, pe toată planeta asta, o medie de 6 potențiali criminali în serie și 3 activi. Avem 499 de consumatori de substanțe legal interzise la mia de locuitori, vreo 300 de analfabeți la mia de locuitori avem și aproape niciun om sănătos nu mai avem la mia de locuitori… mai reține.

Și mai reține că ești ușor de mințit… că, de exemplu, dacă te mințeam că vin din Germania – profitând de faptul că pe bilet scria că am aterizat pornind de pe un aeroport din Frankfurt – nu mă băgai în carantină… că cică acolo-i „verde”… în condițiile în care acolo NIMIC NU E VERDE, în afară de copaci…

hahn

Sunt om cu tine, nu-ți am niciun bai, și tu-mi trimiți asta… că ăsta-i ordinul de la căcatul tău-șef:

carantina

Zdreanțo… care ești tu „conducătorul meu ales”!

muerte a silencio

 

 

Categorie: Opinii
Etichete: carantina, Germania, lucian valeriu, palma de mallorca, pledoarii, spania, vaccin covid
Distribuie:
Articolul anterior
PLAGIATORII SAU HOȚII DE TEXTE ȘI IDEI
Articolul următor
[ACTUALIZARE] Arad Open Air Festival – PROGRAMUL COMPLET

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

asistenta sociala

Asistența Socială, un subiect tabu

În secolul 21, AS (Asistența Socială) este încă un subiect tabu pentru societatea noastră. O meserie privită cu reticență de către mulți oameni care nu o înțeleg. Auzim frecvent termenul…
Gheorghe Seculici

[PROFILE în câteva linii] GHEORGHE SECULICI

Întotdeauna în costum de culoare închisă, cu cămașă și cravată impecabile și cu pantofi bine lustruiți, GHEORGHE SECULICI pare a avea origine aristocratică. De fapt, și-a asumat un stil vestimentar…
livia opinie

Eroarea generației Z

Eroarea generației Z: copiii catalogați ca și „needucați”, cărora nu li se asigură educație Suntem la început de an școlar și, ca de obicei, apar articole peste articole despre noile…
Florea Virgil

Despre poporul român

Scriam în urmă cu câteva zile despre cauza pentru care țării noastre i se întâmplă astfel de nenorociri. Cei mai mulți resping acest adevăr. Numai că adevărul nu poate fi…

UTA Official App

UTA Official App
DOWNLOAD