Vogue China își caută Redactor-șef

margaret zhang
Distribuie:

Margaret Zhang, cea mai tânără redactor-șef la Vogue China, își va părăsi postul atunci când contractul său expiră la sfârșitul lunii martie.


Anna Wintour, directorul de conținut global al Condé Nast, compania-mamă a revistei Vogue, a declarat că „este deja în curs de desfășurare căutarea succesorului lui Zhang”, după cum o citează Business of Fashion. Zhang a avut poziția de redactor-șef timp de trei ani.

Luni, pe contul ei de Instagram, Zhang a spus că „trece la următoarea fază a carierei sale.”

Călătoria ei în acest domeniu  a început ca blogger de modă adolescent în Sydney, Australia, potrivit The Guardian. Margaret a adunat peste 1 milion de urmăritori pe Instagram și lucra în New York ca director de creație și consultant de brand la începutul anilor ’20.

Avea 27 de ani când a fost numită redactor-șef al Vogue China, fiind cea mai tânără persoană care a primit acest rol și primul influencer care a deținut o poziție atât de prestigioasă, după cum a raportat revista WWD din industria modei.

Ea a fost, de asemenea, printre puținii selectați care au păstrat titlul de redactor-șef, deoarece titlul este acum denumit director editorial.

Cu toate acestea, în ciuda eforturilor lui Zhang, activitatea sa din ultimii trei ani a fost întâmpinată cu recenzii mixte din partea colegilor din industrie și a publicului online.

Acest lucru a fost evident mai ales în comparație cu standardele înalte stabilite de predecesoarea ei, Angelica Cheung.

Pe rețelele de socializare, oamenii i-au pus la îndoială și abilitățile de afaceri, văzând că mai multe coperți Vogue China nu au fost sponsorizate în timpul mandatului ei, un eveniment extrem de neobișnuit în peisajul foarte comercializat al revistelor de modă din China.


Numirea lui Zhang ca director editorial al Vogue China în 2021 a venit ca o surpriză.

La 27 de ani, Margaret nu a editat niciodată o publicație majoră de modă, ci a devenit cunoscută ca blogger în Sydney — și ca model, fotograf și consultant pentru branduri precum Moncler și Mulberry.

Profilul ei online și prezența pe rețelele de socializare au adus-o în atenția Vogue, cu redactorul-șef al ediției din SUA, Anna Wintour, scriind la acea vreme: „Experiența ei internațională, expertiza digitală excepțională pe mai multe platforme și interesele ample sunt combinația perfectă pentru a conduce Vogue China în viitor”.


Sursa:Fashionista


 

Categorie: Externe
Etichete: China, Margaret Zhang, Vogue
Distribuie:
Articolul anterior
Ziua Protecției Civile, la Arad
Articolul următor
Protestele taximetriștilor continuă în toată țara. La Arad au blocat circulația în centru și unii dintre ei au intrat în GREVA FOAMEI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie