Conacul folosit în Saltburn este invidiat de fani și influenceri

drayton house.
Distribuie:

Charles Stopford Sackville spune că nu a fost pregătit pentru interesul intens pe care filmul l-a stârnit pentru casa lui.


Proprietarul casei impunătoare utilizate în filmul Saltburn a dezvăluit că a trebuit să ceară personalului să patruleze pe teren pentru a opri intrușii care încercau să facă fotografii și videoclipuri cu ei înșiși pe teren.

Charles Stopford Sackville, actualul proprietar al Casei Drayton, veche de 700 de ani, din Northamptonshire, a declarat pentru Mail on Sunday că nu era pregătit pentru atenția intensă pe care filmul lui Emerald Fennell o va aduce cu el.

Nu m-am gândit niciodată ca o sa se ajunga la acest nivel de interes. Este ciudat. ” – a spus Charles. „Nu o iau ca pe ceva pozitiv.

Cum te-ai simți dacă oamenii ar face fotografii în afara casei tale? Aș prefera ca interesul să treacă, dar nu pot face asta.

O potecă publică trece prin proprietate, dar Stopford Sackville a declarat că mai mult de 50 de intruși au fost prinși rătăcind in afara potecii de către personalul care patrula terenul.

Se crede că Drayton House a fost construită în jurul anului 1328 și nu este deschisă publicului. Situată în apropierea satului Lowick, reședința privată cu 127 de camere se află în mâinile familiei Sackville încă din secolul al 18-lea.

Stopford Sackville este prieten cu părinții lui Emerald Fennell. Regizoarea în vârstă de 38 de ani a spus anterior că dorește să folosească o proprietate care nu a mai fost văzută niciodată pe ecran.

Sackville a declarat la Daily Mail că suma nedivulgată pe care a primit-o pentru a permite accesul camerelor de luat vederi l-a influențat să fie de acord, spunând: „Aceste case nu funcționează pe apă”.

Unii utilizatori de pe TikTok s-au filmat dansând în fața casei pe hit-ul lui Sophie Ellis-Bextor, Murder on the Dancefloor, care este folosit în scena finală a filmului, unde Barry Keoghan dansează în jurul conacului complet dezbrăcat.


Rhian Williams, un utilizator TikTok care a împărtășit indicații către potecă în două videoclipuri care au fost vizionate de mai mult de 5,6 milioane de ori, a declarat pentru BBC că nu a prezis cât de departe vor călători în afara poteci.

„Este păcat că oamenii încalcă protocolul, deoarece există o cale publică prin proprietate pe care toată lumea ar trebui să o respecte dacă dorește să o viziteze”, a declarat Williams pentru BBC. „Cred că este important ca generațiile mai tinere, să fie încurajate să meargă la țară și să ia aer curat și este genial să vezi un astfel de colț ascuns al frumosului nostru Northamptonshire într-un film atât de important precum Saltburn.”


Sursa:The Guardian


 

Categorie: Externe
Etichete: film, Saltburn, UK
Distribuie:
Articolul anterior
ISTORIA E O CURVĂ IAR POLITICA, LUPANARUL EI (XIV). Statistici înspăimântătoare
Articolul următor
Germania legalizează consumul de cannabis, cu anumite condiții

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie