Fii ATENT ce probleme au aleșii noștri: Ovidiu Moșneag n-are treabă cu AVIOANELE de pe Aeroportul Arad căruia îi e aproape director – ci cu O CÂRTIȚĂ!

d25fe922 ef42 4496 bf93 555aaec528fa
Distribuie:

 

Dacă-l pune  pe Gopo director la Aeroport (deci, 1.000.000 %), să știți că de la el să n-aveți pretenții la avioane, zboruri, management tehnic, contracte, respect și alte basme capitaliste… nehh: pe Ovidiu Moșneag să rețineți că cel mai mult și cel mai mult din tot aeroportul ăla îl interesează o cârțiță!

De unde știm asta?… ei bine, de la aceleași surse despre care v-am povestit în episodul anterior descălecării în acest subiect (vezi articol asociat), dar prin porumbei. Și ce zic sursele?… Fii atent, cuvânt cu cuvânt:

„Azi dimineață (vineri, 23 martie -n.n.), la adunarea de vineri, Gopo în calitatea lui de viitor director, tuna și fulgera spunând că în sală este o cârtiță și nu se va lăsa până nu găsește persoana, pe care o va da afară. Aceasta în contextul în care spunea că știe cine a scris articolul și mai știe că persoana respectivă are „metehne” și că are și el prieteni care vor avea grijă să afle ce vrea de la ziaristul respectiv.”

Thă-să-mi-bag-picioarele… zic, când citesc răvașul tradus din limba porumbeilor – omul ăsta-i obsedat de cârtițe! Adică în loc să ia naibii articolul ăla la purecat, să contrazică punctual ce scrie acolo, să le explice colegilor din dotare care-i faza cu tomberoanele, de ce nu avem zboruri, cum facem să ne merităm salariile, cum dreaq ne justificăm deplasările, cum scăpăm de Falcă și alte puncte pe ordinea de zi, arzătoare de se lasă cu spital sau pușcărie… ei bine, Gopo o dă cu CÂRTIȚA!

Păi bine, mă, man, cârtița aia-i problema principală pe Aeroportul ăla?! Dacă rezolvi cu cârtița, gata, tomberoanele vin înapoi, revine și DHL-ul, rezervoarele de combustibil o să se umple singure, Falcă pleacă „cătă căși”, companiile o să dea năvală să încheie contracte cu tine, pista se va prelungi, o să rupem Timișoara?!
Jură că da – și îți fac cârtița cadou gata împăiată.

Articol asociat:

FILME (nu avioane!) cu Gopo, Vasii, Grec, Bălăcel și, desigur, Falcă, povestite „din miezul surselor” tristului nostru AEROPORT

 

 

Categorie: Investigații
Etichete: Aeroportul Arad, cartita, director aeroportul arad, gopo, Ovidiu Mosneag
Distribuie:
Articolul anterior
Marius Copil și-a încheiat aventura de la Miami în aceeași seară cu Simona Halep
Articolul următor
[FOTO] Doi stiliști de TOP au predat un seminar de ESTETICĂ în fața copiilor și adolescenților de la Școala de Modeling „ANGELS”
Bagă un „16”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie