IN MEMORIAM | Laboratorul de Criminalistică al Universității de Vest „Vasile Goldiș” poartă numele procurorului Pavel Palcu

pavel palcu
Distribuie:

La exact 40 de zile de când a încetat din viață procurorul Pavel Palcu, cel mai longeviv magistrat al acestei țări, care ne-a părăsit la vârsta de 70 de ani în timp ce lucra la unul dintre cele mai complexe dosare din cariera sa de 44 de ani neîntrerupți, Laboratorul de Criminalistică al Facultății de Științe Juridice din cadrul Universității de Vest „Vasile Goldiș” a fost botezat cu numele profesorului care a predat disciplina cea mai importantă a Dreptului Penal chiar în această sală, din anul 1996 până la capătul vieții sale.

„Respect și recunoștință doamnei Rector a Universității de Vest „Vasile Goldiș “ prof. univ. dr. Coralia Adina Cotoraci, colectivului Facultății de Științe Juridice din cadrul Universității pentru frumosul și emoționantul gest de a cinsti memoria tatălui meu, conf. univ. dr. Pavel Palcu. Mulțumesc, de asemenea, tuturor celor prezenți astăzi la eveniment.
Nădăjduiesc să cred că, de acolo de sus, este impresionat să vadă că munca, activitatea didactică și eforturile depuse ca studenții să fie implicați, au fost atât de apreciate.
Dumnezeu să îl odihnească în Cerurile Sfinte alături de Sfinții Lui!” – a postat pe facebook fiica sa, Oana Palcu.

 


La festivitatea prilejuită de acest moment omagial au fost prezenți, printe alții, colegii și colaboratorii săi de la serviciul criminalistic,  tehnicianul Alexandru Lupașcu, comisar- șef Chiochină Claudiu, prof. Horia Oprean, dr. Corina Crișan, doamnele Geta Sabău, Ioana Mihnea și, desigur, decanul Facultății de drept a UVVG, Berlinger Daniel și rectorul UVVG, dr. Coralia Cotoraci.
Dumnezeu să aibă grijă de memoria sa. Noi vom face tot ce ne stă în putință să i-o conservăm așa cum merită.


 

Categorie: Știri
Etichete: in memoriam, laboratorul de criminalistica al facultătii de drept, pavel palcu, uvvg
Distribuie:
Articolul anterior
[ACTUALIZARE 2] Ca ultimii derbedei! Cum acționau Coldea și tovarășii săi – ORDONANȚA procurorului DNA și STENOGRAME
Articolul următor
INTERVIU cu Ciprian Chiujdea care a interpretat rolul personajului Adi din filmul românesc câștigător la Cannes – ,,Trei kilometri până la capătul lumii”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie