Lucian Burdujan, fostul fotbalist dat dispărut, s-a întors acasă

lucian burdujan
Distribuie:

Fostul fotbalist Lucian Burdujan, atacant la FCSB, Rapid și FC Vaslui a apărut pe site-ul Poliției Române după ce a fost dat dispărut de familie, scrie DigiSport. 


Bărbatul în vârstă de 39 de ani a plecat de acasă în mod voluntar în noiembrie 2022, după ce i-ar fi cerut mamei sale bani, iar aceasta nu a vrut să-i dea, scrie Libertatea.  

Din luna septembrie a acestui an, familia nu a mai reușit să dea de el, așa că l-a dat dispărut o lună mai târziu, în 20 octombrie. În 15 noiembrie, bărbatul s-a dus singur la o secție de poliție din București și a declarat că a plecat de acasă în mod voluntar. Fostul fotbalist le-a cerut polițiștilor să șteagă anunțul de la secțiunea de dispăruți.

În 14 noiembrie, fostul fotbalist și-a pierdut tatăl. „Nu există pierdere sau durere mai mare în viață ca atunci când pierzi pe cineva… un om cu caracter și de valoare… Odihnește-te în pace, tata!”, a spus fostul fotbalist într-o postare pe Facebook.


La  o lună după

Lucian Burdujan s-a reîntors în Piatra Neamț, postând pe social media o fotografie de pe stadionul CSM Ceahlăul, echipa la care fostul sportiv și-a început cariera.


 

Categorie: Național
Etichete: CSM Ceahlăul Piatra Neamț, fc vaslui, fcsb, Lucian Burdujan, rapid
Distribuie:
Articolul anterior
MARGARETA NERON ALCĂTUIEȘTE O LUME DIN CUVINTE ÎNMUIATE ÎN SUFLET CANDID: SERENITY LAND (2023) ȘI GRĂDINA UNIVERSULUI (2014)
Articolul următor
Percheziții în Arad într-un dosar de fals în înscrisuri sub semnătură privată și „comerț” cu animale de companie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie