Spitalul Județean Arad e un FOCAR DE COVID! „Blonda care amenință pacienții cu datul în judecată e CUCUVEAUA, iar chelbosul e DRICARUL” – ne scriu cadrele medicale revoltate

ionescu onel1
Distribuie:

 

(Nu doar) de când, oficial-asumat, „ec. Florina Ionescu îi sperie cu INSTANȚA pe cei care postează pe rețele sociale critici la adresa „competenței” sale, ne-am asumat și noi, neoficial dar punându-ne în joc credibilitatea (spre deosebire de „a lu` Mincinosu” noi ținând la treaba asta!) sfătuirea cititorilor noștri (pacienți, aparținători, medici, asistente, infirmiere, brancardieri, femei de serviciu etc.) de a nu se mai expune astfel, dându-i apă la moară „cadânei-șefe a haremului  șeicului de la CASA, Gigi Domșa”, pe facebook sau în altă parte: să ne trimită considerațiile pe această temă nouă, direct, cu liniuțe și făcând abstracție de stil, scurte (sau lungi) note informative „ca de la prieten la prieten”, asigurându-i că nu le vom face probleme suplimentare publicându-le identitatea.
„Pe ea o dus-o dr. Teodora Olariu în spital studentă fiind, și acum ea a destituit-o pe ea… nesimțita!” – asta fiind OPINIA CADRELOR MEDICALE din SCJA – nu a noastră… noi nu manevrăm cu asemenea subtilități: noi doar le popularizăm – și asta din simplul motiv că doamna ec. Ionescu este o persoană publică, plătită din bani publici și responsabilă cu PUBLICAREA informațiilor ce țin inclusiv de propria sa persoană.
Nouă „ni se rupe” dacă vom fi chemați în judecată pentru așa ceva… Nu că ne face o deosebită plăcere să compărem în fața instanțelor ca inculpați sau martori, dar „dacă-i musai, cu plăcere” (vorba aia): știm SIGUR că nicio cauză de asemenea amploare medical-mediatică nu va fi soluționată de niciun magistrat corect în favoarea acestor papagali deghizați politic în șefi de spitale, pentru că avem probe necesare și suficiente pentru a demonstra că ceea ce cvartetul de coarde Domșa-Cionca-Ionescu-Onel face din sănătatea arădeană e o INSULTĂ LA ADRESA ACTULUI MEDICAL, un FURT PE FAȚĂ, dacă nu chiar un OMOR DIN CULPĂ, ÎN SERIE și CU PREMEDITARE!

Iată mai jos câteva (NE)SIMȚIRI (NE)SIMȚITE:

„Ceau! Onel face anchetă în spital și cere note explicative de la toți angajații să afle cine dă informații la presă din interior! Îi amenință că el are prieteni la «Critic» și sigur află cine e informatorul…”
Am râs copios la asta: Onel are prieteni la noi 😂 – auzi tu! Mi te imaginezi cu Onel la aceeași masă, ascultând „Metastazele” lui Xenakis, împărțind liniuțe de 96% puritate și bârfindu-i pe Jana, Mirela, Otinel sau Serghei?! Eu și „prietenii de la Critic” nu!
Cum „care Serghei?!”
„Ascult pe Antena 3… cum nu știu cine e intermediarul Sergiu ? Dr. Gatcan Serghei zis românește Sergiu este anestezistul care îi făcea gărzile la Albu! Acum văd că sunt separat pe listă, din cauza ta! 😂 Întrebarea este: când au făcut gardă împreună, cine a fost plătit? Că doar nu amândoi?… când spitalul nu are bani de materiale și medicamente!” ne explică cineva care se uita la Antena3 marți, urmărind live „ostilitățile” dintre presă și conducerea spitalului.

Dar mai are secția din Grădiște pacienți?! (aruncăm o întrebare cu praștia pe fereastra de la care s-a aruncat pacientul turmentat acum o săptămână). „Da… săracii pacienți …îți dai seama ce simt când li se spune că merg acolo?!” – ni se răspunde cu cioburi.

Ce mai face domnișoara Izodora Matei?… e bine, sănătoasă? – revenim cu praștia.
„Colegele zic că Izodora e supărată pe toată lumea iar doctorița Albu a intrat în zona roșie …😂 Serghei face gărzi singur!”

Asta fiind lista cu medicii de gardă pe luna în curs:

garzi februarie2021

 

„S-a produs o adevărată revoltă între conducere și asistente la Secția COVID din Grădiște! Asistentele sunt puse să dea note explicative referitor la planul de îngrijire al pacientului internat. Cum directoarea de îngrijiri  (Otilia Popa a fost director de îngrijiri al Spitalului Medlife Genesys din Arad. A revenit la Spitalul Judeţean la sfârşitul anului 2017, iar din ianuarie 2018 a fost numită pe perioadă interimară în funcţia de director de îngrijiri al Spitalului Județean Arad – n.red.) nu a elaborat nicio procedură de când e la conducere… ce să scrie ele?! Fiecare a făcut cum a putut! Dacă le sancționează, vor face public că,  de un an de când e pandemia, doamna asistent Popa Otilia nu a fost decât o dată la Grădiște și atunci numai pentru poze!” – aflăm.
Și cică noi suntem nesimțiți…

Alta – și mai GRAVĂ: SPITALUL E UN FOCAR DE COVID; pacienții se pozitivează în timpul internării!

„Vă scriu despre o situație care în curând va scăpa de sub control: situația din Spitalul Județean Arad. Indolența si ritmul lent în care acest mamut cu picioare de lut se mișcă este cunoscută, mai puțin cunoscută este revolta mocnită care se răspândește în rândul medicilor” – ne relatează un medic.

Unul dintre ei, „după raportul de gardă, pentru că îi curgeau mucii, a fost trimis acasă. A făcut înainte testul RT-PCR. Apoi a intrat in izolare. Era revoltat. Spitalul Județean e un FOCAR DE COVID. Vineri am aflat că o colegă, medic rezident, s-a pozitivat, iar undeva pe marți s-a pozitivat o asistentă. Azi el a fost trimis in izolare. Deci două cadre medicale de pe secția de Medicina Internă confirmate COVID.”

„În continuare capelinele nu sunt, se vorbește, se scrie, se întreabă, dar ele lipsesc cu desăvârșire de aproape 7 zile. Spirt cumpără asistentele. Viziere nu există, deși imaginea din colțul ușii prezintă costumația respectivă ca echipament obligatoriu! Aflu că am făcut ecografie la pacienți care s-au pozitivat între timp. Știam de unul, apoi am aflat că sunt mai mulți, pentru a afla pe seară de la o colegă, care m-a sunat, cumva să își ceară scuze că mă chemase să fac ecografie unei paciente care azi e confirmată covid. Am întrebat-o câți sunt. 5! 5 pacienți confirmați COVID numai pe secția de diabet. Așadar un mic focar.”

„Pe Gastro-enterologie se pare că situația e si mai critică; nu știu exact numărul cazurilor. Pe Chirurgie am înțeles că situația este la fel de gravă…”

Așadar cucoana ceea blondă din fruntea spitalului, care amenință cu procese, să încerce să facă treabă, dacă tot e director și să răspundă la următoarele întrebări:
– Cum de se pozitivează atâția pacienți în spital?
– Cum de încep să se pozitiveze cadre medicale?

Ceva e putred în Danemarca soluției epidemiologice aplicate în Spitalul Județean zic și eu… ce pot să zic?

Ce căcat de sistem! Nu cred că va trece mult și situația epidemiologică va scăpa de sub control, iar cei care am intrat în contact cu mulți pacienți și colegi, trăim cu stresul că am putut fi VECTORI!”

 

Așa arată situația văzută din PERSPECTIVA CADRELOR MEDICALE – NU A NOASTRĂ… care, vorba celuilalt Serghei, Bîlcea, nu ne-am interna în „mizeria aia de spital” nici gata morți!

Și i-auzi, „prietene”, ce te roagă colegii:

„Iar ciocoflenderul, prostul satului, directorul medical, ăla căruia îi trebuie tichie de mărgăritar, ar face bine să prezinte actul doveditor prin care a luat examenul de rezidențiat pentru specialitatea de Hematologie, pentru că gurile rele spun că ar fi intrat pe ușa din dos.”
Chiar așa: dacă ai pile la noi, dă-ni-l nouă… să le scoatem ambiguitățile din cap invidioșilor cărora, nici să le dai covid cu lingura, nu le poți scoate din cap concluziile astea:
„În fine, sub conducerea ăstora doi, în vreo 14 zile Spitalul Județean va fi, în sine, un focar covid cred, după cum evoluează lucrurile. M-aș bucura să nu fie așa! Până la proba contrarie, eu și colegii mei zic că blonda ceea de pe Județean e precum cucuveaua instalată pe creasta casei, iar chelbosul cela e dricarul!” – ca să încheiem cu o metaforă plastică… pentru că (vorba poetului):

„Unii mor când vor ei,
 alţii, când bate ora,
 unii mor ca Serghei,
 alţii, ca Isadora.
 Nu mi-i gândul la ei
 ci la Ea. (Mă asculţi?)
 Unii mor când vor ei.
 Ceilalţi, nu. – Cei mai mulţi”.

………………………………………………….

Articol asociat

Managerița Spitalului Județean Arad îi sperie cu INSTANȚA pe cei care postează pe rețele sociale critici la adresa „competenței” sale

Categorie: Investigații
Etichete: Florina Ionescu, gheorghe domsa, Mircea Onel, otilia popa, Spitalul Judetean Arad
Distribuie:
Articolul anterior
„Galben-albastrele” au trecut cu brio de hopul testelor Covid
Articolul următor
[AVANCRONICĂ] Meci dificil pentru UTA în fața Chindiei
Bagă un „16”

2 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie