Un ONG deviază un flux de plastic, îndepărtând o mie de tone de gunoi de pe căile navigabile

plastic. ong deviază un flux de plastic, îndepărtând o mie de tone de gunoi de pe căile navigabile
Distribuie:

Fundația TerraCycle a atins un obiectiv impresionant luna trecută, anunțând că a eliminat peste 2 milioane de kilograme de deșeuri din râuri, canale și căi navigabile.


De la înființarea sa, ONG-ul a dorit oprirea poluării oceanelor de la sursă – căile navigabile. Când sunt poluate, acestea trimit deșeurile direct în oceane, dăunând vieții marine și mediului.

TerraCycle, o companie veche de două decenii, este cunoscută pentru transformarea deșeurilor din plastic în articole utile pentru vânzare –  deșeurile colectate nu ajung vreodată la gunoi pentru a continua ciclul vicios.

Operând în canalele din Bangkok, Thailanda, „sistemele de prevenire a deșeurilor fluviale de clasă mondială” ale TerraCycle sunt implementate împreună cu comunitatea locală și cu ajutorul guvernului pentru a aborda provocarea complexă de a colecta deșeurile înainte de a intra și de a polua sistemele marine globale.

Fundația operează în prezent capcane fluviale sigure pentru fauna sălbatică pentru a recupera deșeurile direct din apă. Deșeurile sunt apoi sortate, iar materialele plastice sunt separate și reciclate.

Avem o abordare holistică în ceea ce privește reducerea deșeurilor de plastic din căile navigabile”, a declarat James Scott, director executiv al TerraCycle Global Foundation. „Operațiunile noastre oferă locuri de muncă sigure și stabile pentru membrii comunității locale Lat Phrao din Bangkok, creând în același timp medii mai curate și mai sănătoase pentru comunitățile de-a lungul canalului.


 

Categorie: Externe
Etichete: Climate Change, mediu, Tailanda
Distribuie:
Articolul anterior
19 Februarie | Ziua Națională Constantin Brâncuși
Articolul următor
Prințul William va construi case pentru persoanele fără adăpost pe moșia sa din Cornwall

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie