[VIDEO EXCLUSIV] FLAGRANTUL LUI IOȚCU – o rușine a DNA Timișoara și o dovadă că oricine, în țara asta, e ARESTABIL „când vor mușchii (procurori)lor”

iotcu
Distribuie:

 

S-o spunem din start: Nicolae Ioțcu nu a fost un demnitar „cum trebuie”. Cu o educație la nivel personal precară și studii incerte, cu un caracter… așișderea, înconjurat de oameni dubioși, incompetenți și corupți, ajuns senator în 2004 în urma unei conjuncturi politice care l-a ales… aproape aleatoriu din grămada de nulități care „făceau antecameră” la potentații clipei, a fost practic „cocoțat” în 2008 de partid în fotoliul de pe care l-a spulberat DNA în vara lui 2015… pentru ca să aibă partidul respectiv de unde suge. Și a supt… de mai are în stomac și în conturi și acum. Cu precădere cei care l-au trădat și l-au executat, ca pe ultima cârpă, au supt… nu atâta de la Ioțcu, cât din banii publici pe care-i gestiona Ioțcu.

Însă nici ceea ce a făcut DNA nu e profesionalism, nu e etic și, nota bene, NU E PE LEGE!

Nicolae Ioțcu a fost prins în flagrant de procurorii anticorupție în timp ce primea 10.000 de euro mită de la un om de afaceri, flagrantul fiind organizat în fața locuinței preşedintelui Consiliului Judeţean din comuna Vladimirescu.
Nicolae Ioţcu a fost reţinut în data de 24 iulie, 2015, de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie Timişoara. Președintele CJ Arad a fost prins când primea o sumă importantă de bani într-o operațiune realizată cu sprijinul SRI Arad și DGA – „urlam” cu toții la data respectivă… scriam peste tot unde se putea scrie și jubilam de bucuria creșterii traficului.

La data și ora respectivă nimeni nu s-a prins (și dacă s-ar fi prins, n-ar fi avut curajul să scrie) că „Flagrantul cu banii aruncați în tufa de trandafiri” (un „bluf” total nerealist, dar manipulat cu succes) a fost urmare a unei operațiuni regizată oribil, coruptă de la prima intenție și până la ultima ștampilă oficială – practic, o operațiune penală, care a condus la infracțiune, inventând-o de unde nu era cazul, cu concursul unor infractori notorii. Pe scurt – până la detalierea în amănunt, pe care o lăsăm pentru altă dată (dat fiind numărul imens de informații pe care le conține acest dosar, cu materiale video și audio cu tot) – vorbim despre infractorul Cristian Drăgan – încă netrimis în judecată în Dosarele nr, 57/P/2015 și nr. 45/P/2016 pentru luare de mită (anterioare înscenării regizate lui Ioțcu), din „simplul” și uriașul motiv că… nu ar mai fi credibil în fața instanțelor judecătorești ca și „denunțător de bună credință” – care, ca să scape, și-a „turnat” șeful după cum urmează: i-a aruncat în brațe un plic conținând PROPRIA SA MITĂ, exact în secunda în care au năvălit peste el procurorii.

Înregistrările video pe care le vizionați în acest material nu sunt „opera” apărătorilor lui Ioțcu,

nici montajele noastre subiective și nici „film artistic” nu sunt – ele sunt probele din dosar (probabil cele mai puternice!) pe care și-au bazat anchetatorii DNA cazul, de au impresionat instanțele să-l aresteze, într-o primă fază, apoi să-i dea 4 ani de pușcărie inculpatului.
Și pe noi ne-au impresionat – dar în sens negativ.

De ce n-au dat domnii de la DNA – Serviciul Teritorial Timișoara – aceste înregistrări presei până acum?

De ce nu s-au lăudat cu această operațiune, filmată integral la calitate maximă, de operatorii desemnați oficial pentru aceasta?
Răspunsul nostru este: pentru că acest demers e o rușine. Suntem curioși cum le vor comenta specialiștii (mai ales cei internaționali) după ce le vor fi vizionat.

Avem, așadar în continuare, spre atentă vizionare, întregistrările video cu care debutează DOSARUL Nr. 6310 / 30 / 2015 – a cărui copie o deținem integral -, urmând ca de restul detaliilor sale să ne ocupăm în ceea ce urmează.

 

Partea I a înregistrărilor o aveți în deschiderea articolului, partea a II-a e aici

 

Articole asociate:

DENUNȚUL LUI IUDA. Cum arată el, care e locul lui în lumea justiției, în istoria relațiilor interumane și a olimpiadelor școlare [FACSIMIL și TEXT]

https://criticarad.ro/actualizare-5-aparatorii-lui-iotcu-se-arata-sincer-surprinsi-de-condamnarea-fostului-presedinte-al-cja-la-inchisoare-avocat-radu-mot-vom-apela-sentinta-pronuntata/

Categorie: Investigații
Etichete: CJA, dna, DOSARUL Nr. 6310 / 30 / 2015, exclusiv, flargrant, LUARE DE MITA, Lucian Dolcu, Nicolae Iotcu, Radu Mot, rusine, Tiberiu Olah
Distribuie:
Articolul anterior
Judecătoarea Lucia Oprean a încetat din viață
Articolul următor
La MUZEUL TEBA mai bântuie POEZIA [GALERIE FOTO]
Bagă un „16”

9 comentarii. Leave new

 • O mare jigodie Dragan asta

  Răspunde
 • Cel mai tare este mascatul in pantalono scurti si cu tenesi! De rasu plansu!

  Răspunde
 • Iotcu a fost unul ditre stalpii puterii portocalii aradene. Domnilor de la CRITIC-ARAD pe cine a suparat dl. Iotcu de s-a ajuns la toate acestea ? Ar trebui investigat acest lucru si nicidecum a indrepta atentia asupra DNA TIMISOARA .

  Răspunde
 • avatar of undeebunulsimt?
  undeebunulsimt?
  30 aprilie 2017 15:54

  opreste cineva dieselul ala? sa auzim si noi…

  Răspunde
 • avatar of undeebunulsimt?
  undeebunulsimt?
  30 aprilie 2017 16:06

  nu credeti ca ar fi de bun simt (nu numai LEGAL) sa scrieti data (ora) si autorul articolului?!

  Răspunde
 • avatar of undeebunulsimt?
  undeebunulsimt?
  30 aprilie 2017 16:48

  oricum jenanti… nu au nici o procedura

  Răspunde
 • avatar of corado catani
  Corado Catani
  1 mai 2017 21:47

  Dolcu e in prim palm,daca nu erau colegii pe fata,mister Dolcu,umfla plicu si numa bine isi rotunjea si el iar averea,cat despre mister Iotcu,se vede ce stalp portocaliu este ca i s-a transformat vocea,am crezut ca au arestato pe nevasta-sa in prima faza…..In video ca si o concluzie,sunt asa,hotii aresteaza hotii….un circ frumos,cat despre Iotcu,LA MULTI ANI MAESTRE!!!!

  Răspunde
 • avatar of cetatean
  Cetatean
  2 mai 2017 9:44

  Fain primul film, asa mai vedem si noi euro, in fullHD. Bravo baietii, ce i-o venit sa rada si inca zece euro :)))

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

coman luca

[ACTUALIZARE 2] „Miss Supranaţional Europe 2018” se dă „virgină în mass-media” și somează TOATE PUBLICAȚIILE să șteargă articolele care o vizează în cauzele privind șantajele și tentativa de otrăvire a milionarului Adrian Luca. Cu cele despre „cât e de frumoasă” n-are treabă…

Andreea Coman – „Miss Supranaţional Europe 2018” – a trimis pe e-mailul FIECĂREI PUBLICAȚII / POST TV care i-au relatat cazul cu „Otrăvirea milionarului timișorean” din 6 septembrie, 2021 încoace (a avut…
gigi andor

Gigi Andor și rețeaua sa de „tâlhari de ALBA-NEAGRA” din Slovenia „aspiră”, încă, banii din portofelele celor care călătoresc cu autocarele ATLASSIB și-i „investesc” în EXECUȚII MAFIOTE. Tentativa de omor asupra lui Cristian Costea este anchetată de procurorul Dan Ilarie

  Rețeaua de tâlhari de alba-neagra nu și-a consumat, încă, resursele în toate locurile din Europa unde își derula operațiunile cu caracter eminamente infracțional vreme de mai bine de 20…