INGERINȚE GRAVE ale POLITICULUI în BISERICĂ! Noghiu Bogdan – petarda puturoasă aruncată de mafia Falcă-Cionca în Arhiepiscopia Aradului

noghiu bogdan scaled
Distribuie:

Acușica se împlinește un deceniu de când făcea Alin Olteanu mișto, într-un articol „din  zorii Special Arad-ului”, de „acoperitul” ăsta insinuat peste tot (ca să poată Ghiță să *ută liniștit la mă-sa-ntr-un fel, la Ioțcu-n alt fel… și alte mize de amploare asemănătoare). Pe Alin îl julise sufletește, mental și jurnalistic faptul că micul imbecil își pusese în descrierea paginii de facebook că lucrează la Serviciul Român de Informații… restul colegilor ne spărgeam de râs că „ce-i de publicat aici?”, „de ce l-ai băga pe Noghiu Bogdan în seamă?”, „cine puii mei îi Noghiu Bogdan Gheorghe?!” – retorică aproape firească în contextul „aprilie, 2014”.


noghiu sri

Ei bine – se pare că Alin Olteanu a fost primul profet care a anticipat apariția acestui bântuitor: „Omuleţul apare în 518.334 de ipostaze  aflat permanent alături sau în spatele lui Falcă, Ioţcu, Pistru, Boghicevici şi alţi pedelişti şi, dat fiind că are trecut la rubrica „Work”, nici mai mult nici mai puţin decât: Serviciul Român de Informaţii… chestia dacă n-ar fi haioasă, ar trebui să înspăimânte… Dacă nu pe noi, măcar pe ei!…”
Plus niște poze memorabile din adolescența, încă neîncheiată, a acestei adevărate petarde umane de o puturoșenie mai specială decât permite legea:


Apropo: doamna mă-sa… Laura Noghiu... o știți… are mulți colegi și un traseu ce seamănă cu al fiului său de zici că ea i l-a trasat cu liniarul: din fostă cameristă la „President”  (unde s-a legat lanțul de iubire cu Jița, acu-s 20 de ani) – în prezent director economic la Spitalul de Psihiatrie Căpâlnaș (unde s-a făcut schije lanțul), via funcționar la Serviciul de Achiziții Publice al Consiliului Județean Arad (unde lanțul era Cionca)


Ai fi crezut atunci că acei „ei” la care bătea Olteanu sunt ditamai Arhiepiscopia Aradului?!


La vremea respectivă, Iustin Cionca de-abia își găsise serviciu… dacă „serviciu” îi zice la funcția de „consilier al directorului Companiei de Apă

Gheorghe Bănățean” – iar dacă urmărești traseul ambilor protagoniști ai acestui subiect (inseparabili, de altfel… aproape indiferent despre ce e vorba în viața și cariera lor), vei observa cât de simetric s-au mișcat prin terenul mlăștinos și fetid al politicii arădene… cât de „acasă” se simt în această budă. Atât de „unul și același” păreau încât, nu doar de amorul pamfletului, în 2016 se făceau pariuri că pe următorul președinte al CJA îl cheamă Noghiu Bogdan, și dacă în 2017 se plimbau cu Andreea Marin prin județ ca un fiu rătăcit de tată pe care i-a recuplat „zâna” , deja în 2022 o ardeau ca niște swingeri pe la Paris, postând poze deșănțat-disprețuitoare pentru „pulime” pe facebook și aiurea.

cionca paris 2022


Țin minte un episod de acum vreo… nu mulți ani, când aflasem că Noghiu s-a înscris la Facultatea de Teologie Ortodoxă a Universității „Aurel Vlaicu” și că „e praf și pulbere”… „Ce caută ăsta aici, unde e despre credință, toceală, posturi, învățat ritualuri pe de rost, limbi străine vechi?!” – întrebau, mai mult retoric, profesorii preoți.. „mai ales că nu învață nimic… nu vine la școală… și când vine, vine să facă politica lui Cionca.”
Păi de aia vine!… nu înțelegea nimeni răspunsul ăsta atunci.
Acum îl înțeleg cu toții.

Și când termini TEOLOGIA la Academia Falcă-Cionca, n-ai cum să n-ajungi departe – oricât de prost ai fi!

„Nu a trecut absolut niciun examen pe mintea și puterile lui! De câte ori se apropia sesiunea, suna Cionca să se roage de profesori să îl treacă, că «și așa nu are el pretenții mari… vrea doar să aibă o diplomă… știți…»” Știm! Cionca, cu alura aia de inocent proaspăt șmecherit dar arătând prietenos poate păcăli nu doar preoți, profesori sau directori… poate păcăli pe cine vrea el pentru că e un Păcălici profesionist și cu expertiză vastă – iar dacă ăștia doi ne vor da în judecată pentru ce scriem noi aici, îi asigurăm că vom umple sala de preoți: TOȚI ȘTIU ȘI TOȚI VORBESC DESPRE NOGHIU BOGDAN ÎN ACEIAȘI TERMENI ÎN CARE VORBIM NOI!

„Tu ce zici… ce crezi că ar trebui să fac ca să urc în carieră?” m-a întrebat prin perioada respectivă, prinzându-mă la nu știu ce „eveniment”. „În primul rând, să înveți și să-ți termini facultatea pe bune!” – i-am zis… cum i-aș fi zis oricui.
M-a luat în serios – dar în sensul perfect opus celui pe care mi-l indica mie busola.

Noghiu Bogdan și-a petrecut studenția de teolog ortodox prestând cele mai neortodoxe munci din câte există pe pământul ăsta!

În nomenclatorul de meserii nu găsești jobul în care s-a specializat Noghiu – dar printre vagabonzii fără scrupule, morală și „prostii de astea” e foarte populară mangla lui. Studenția de consilier la cabinetul lui Cionca i s-a derulat pe holurile și în birourile Spitalului Județean Arad, unde făcea pe patronul în timpul pandemiei de Covid: interna și externa preferențial, mai ales membri de partid, se certa cu medici pe diagnosticul vreunui penelist… pe vreo câțiva ar trebui să-i aibă pe conștiință (sau o să-i aibe când o să-i crească); atâtea porcării a comis acolo încât, chit că l-a lăsat să-și facă de cap peste tot, Cionca cu gura lui l-a și scos de-acolo (cu noi de față l-a sunat, după ce i-am explicat live un trafic de influență comis de Noghiu-so, să-i zică să termine cu prostiile).

De alegeri s-a îmbrăcat corespunzător, s-a autopopularizat inclusiv în biserici… dar Arhiepiscopia n-a văzut niciun pericol în această poză, de exemplu – 

fotografia zace și acum pe facebook…

noghiu pnl

și nimeni, dintre capii bisericii arădene, nu vede nicio incompatibilitate între această postură și asta:


Poate că suntem noi mai ortodocși decât prevăd canoanele contemporane (pe care mărturisim că nici nu le-am citit… ne îndoim până și că există), dar… pentru numele lui Dumnezeu: cum poți să ridici la rangul de „părinte spititual” un individ ca ăsta, care pe lângă că intră cu rahatul politicii DE O SINGURĂ COLORATURĂ (că dacă ținea cu toate partidele la fel, cum face orice preot, de altfel, nu-i avea nimeni baiul!) în Sfânta Biserică, împroașcă, în tot spațiul public, dejecții foto care pun Arhiepiscopia Aradului într-o lumină extrem de proastă?!
(După care te miri că B.O.R. are imaginea pe care o are în media.)


Cu Falcă NAȘ și Cionca pe post de tată spiritual, așadar, cu binecuvântarea (ulterior retrasă… dar răul rămâne făcut) a unui foarte înalt ierarh din Arhiepispopie, cu milioanele sale de poze împrăștiate pe toate rețelele posibile, Noghiu Bogdan a fost hirotonisit ca preot, a ajuns diacon, apoi arhidiacon „pe viteză”, și inspector în cadrul sectorului social-filantropic, sfidând orice cutumă, regulament, competență, normă a bunului simț.

Actualmente o arde inclusiv ca purtător de cuvânt, are două pagini pe facebook – una de PERSOANĂ PUBLICĂ – nimeni din Arhiepiscopia Aradului nu știu să aibă așa ceva:

și acum vrea să se cațere nici mai mult nici mai puțin decât în funcția de CONSILIER SOCIAL al Arhiepiscopiei Aradului! – acesta fiind și „motivul pentru care ne-a apucat, tocmai acum, să i-o tragem lui Noghiu” care bănuim că vă domină lectura.

Citiți această capodoperă de perversitate politico-administrativ-bisericească:

arhinoghiu scaled

…acum vă rugăm să citiți articolul 105, alin (2) din Statutul pentru organizarea și funcționarea Bisericii Ortodoxe Române:


 

noghiu1 scaled

…calificativul lui Noghiu Bogdan fiind, din ceea ce rezultă ca urmare a oricărei documentări care s-ar putea face asupra activității sale din ultimii 10 ani, unul care cu orice poate avea legătură, în afară de cele sfinte, iar din restul punctelor de vedere nu se încadrează nicăieri… cine l-ar încadra pe Noghiu Bogdan undeva pe banii lui?…


Vom reveni.


 

Categorie: Investigații
Etichete: arhiepiscopia aradului, Gheorghe Falca, ingerinte politice in biserica, Iustin Cionca, mafia falca-cionca, Noghiu Bogdan
Distribuie:
Articolul anterior
Schimbare dramatică în cazul copilului de 3 ani accidentat mortal pe o stradă din Brăila
Articolul următor
Bărbat înecat după ce a fost împins în mare de către echipajul feribotului
Bagă un „16”

22 de comentarii. Leave new

 • … Și eu care am crezut că am văzut majoritatea dejecțiilor politico-administrativo-clientelare…

  Uauuuu…, să ai (avut) asemenea specimene în rândurile SRI, iar acum, în BOR… , mă face să conștientizez (cu disperare), că România e un STAT COMPLET EȘUAT și că, realistic vorbind, nu mai are nici o șansă de revenire, ci doar de dezintegrare totală !

  PS: de multe ori chiar mă intreb, oare imbecilii ăștia puși în tot felul de poziții vitale, din structurile administrative, sociale, spirituale sau de apărare a țării, sunt , oare, puși CU BUNĂȘTIINȚĂ (de oamenii „prietenilor” noștri occidentali sau cei sovietici), ca să „sprijine” dezintegrarea țării, sau doar IMBECILITATEA NOASTRĂ ROMÂNEASCĂ , nativă, ne face să promovăm asemenea rebuturi ?!

  Răspunde
 • Macar cei dinaintea lor (consilieri ai episcopiei) care erau la episcopia Aradului aveau pregătire și diplomație șireată.
  Vezi numirile de consilieri toți politic sau ierarhic ne miram de clanul Faur venit de la Deva pe ușa din spate dând foc la arhiva din Brad continuând cu scumpul copilaș angajat a lui Verbița in episcopie fara o zi de vechime și primind de la cerescul Părinte doua numiri in parohii de oraș fără să își julească sfintele mâini dând doar din coate .
  Maris Gabriel fiu de Consiliu Județean Deva , divorțat dar binecuvântat cu numire în Aradul Nou era mare nevoie de asemenea specimene in Arad (iar șirul divorțaților continua in cetatea Aradului pe care nu ii vede nimeni niciodată, probabil contizeaza undeva însă aici ar merita un alt articol amplu pe județ).
  Scoși de Timișoara pe ușa din spate domnul părinte Mircea Cricovean sau diacon Gheorghe Lehaci mare consilier cu experiență 0 în administrației dar care sta la panda pentru o parohie serioasa fără muncă și examene, că alea sunt pentru proști.(asemenea diaconului Mircea Proteasa venit cu mitra vicareasca in urma unui milion de km ca șofer de episcop , probabil nu are nici 10% ordine de deplasare pe acești km însă premiat cu mare fasta la o slăbuță parohie de oraș Bujac singur coconaș lăsând cu putere funcția de Consilier economic,cu limba de moarte, diacon Lehaci sus numit)
  Însă se poate face o anchetă serioasa despre starea de plâns a Arhiepiscopiei Aradului care a dus la o reducere drastica a ortodoxilor declarați ! Să mai urmărim și cazurile de preoți care nu se pot pensiona de ani de zile. Săraci preoți unii sunt scoși cu sila iar alți lăsați cu nemiluita.
  Frumos articol păcat că nu veți rezolva nimic . Trist dar adevărat!

  Răspunde
  • Noi nu ne ocupăm de rezolvarea lucrurilor… Dacă cineva ca dvs., care pare a cunoaște problema chiar mai bine decât noi, agreează și împărtășește opiniile noastre, ne e suficient ca să fin motivați să scriem mai departe.

   Răspunde
  • avatar of cetățean din cetate
   Cetățean din cetate
   7 septembrie 2023 12:38

   Drăguțule. Ar trebui să îți vezi de nișa ta de la un anumit „glas”care poate fi numit ușor și „limbă” sau chiar „bot”. Serios. Nu crezi că lumea știe cine ești? Limbajul tău este un „arc peste timp”. Cînd vrei să te apuci de a face ordine creind haos, s-ar putea începe direct cu canonicitatea numirii unui „înalt ierarh”. Cuminte băiatu’ că faci rău celui care te hrănește. Ar trebui să cugeți puțin la impactul asupra cetății rândurile tale din acest comentariu! Și ști unde te- ai dat de gol „tehno omule” sau inteligență artificială? Efectiv în conținutul materialului. ( comentariul nu are treabă cu autorul care a scris- deoarece aceasta e treaba lui) ci la „sursă” , care dă poza cu „consilier social” dar informează că Noghiu vrea „Consilier Economic”. Sunteți jalnici micuților!

   Răspunde
   • Mămărocule, ți-am modificat treaba cu „consilier economic” – e social, într-adevăr… m-a luat valul economic și pe mine. Am vorbit și cu domnul – sună-l să mă verifici. Acuma e bine tot?

    Răspunde
 • Lucian. Nu cu tine avea treabă comentariul. Mai citește-l odată. Trebuia lăsat. „Tehno omul” citește-l ca și actualul consilier economic care e tot „de import,” neam cu firma aia ce re a abilta podul de la grădiște pe vremea unuia pe care titlul îi numește ma fie. Tot cu note care nu ajung depășesc 7,99. Așa că cei ce „scuipă” și pozează acte prin birourile lor nu sunt greu de dibuit fiind fără tăgadă „micuți jalnici” aflându-se în situații la fel de penibile sau poate mult mai josnice decât nogiu

  Răspunde
 • Adevărul e, că din păcate, la cârma Arhiepiscopiei Aradului au ajuns tot felul de incompetenți iar Ierarhul locului a făcut jocurile acestora. Și așa pierdem mult din credibilitate și coerență. Începând cu Lehaci, Proteasa, Faur și alții. Persoanele care au vrut să facă ceva, au studii, au fost îndepărtate și/sau date la o parte, după caz.

  Răspunde
 • Eu le inteleg pe toate! Poate ai dreptate, poate e doar invidie fiindca la Noi in Romania se practica. Poate ai fost mai bine platit de concurenta dar…….sa te legi de mama omului mi se pare …..cum se spune…..strigator la cer!!!!! Total lipsit de etica si de caracter. Ai ceva cu cineva? Taraste l prin toate noroaiele!!! Dar mama???? Jalnic

  Răspunde
  • Mama lui e funcționar public, ajuns… am zis pe ce competențe. Daca nu exista unul, nu exista nici celalalt. Sunt interșanjabili. Altfel, nu m-aș fi „legat” neam…

   Răspunde
   • Mama e sfanta!!! Eu asa am fost educat!!! Si pentru tine, mama ta ar fi facut la fel!!! Toate cele bune!!

    Răspunde
    • Mama lui nu este sfanta, daca ai sti prin cate interviuri o trecut cu botu in fata, probabil ai tace din gura si ti-ai vedea de treaba.dar probabil ti-a promis ceva acest deject de om bagat cu forta pe gat in Biserica.Rusine tuturor si mai ales rusine Cionca pentru ca promovezi un sac de gunoi in randul ortodocsiei. RUSINE

     Răspunde
     • Invidia asta!!! :))) O sa va manance sufletele deja murdare si o sa va duca in cele mai triste colturi ale vietii voastre.

 • Cine se bate cu cine? Poate că ar trebui limpezite apele acolo la arhiepiscopie. Chiar se lăsase liniștea. Cind ce să vezi se încearcă discreditarea ips. De cine? Le ga ci ? Cine e? Păi ginerele lu max I tehnodom us care a primit lucrări exact de la cei pe care azi prin site le zice MAFIE. De ce sau cine l-a pus? Păi probabil cineva care nu mai are răbdare și vrea discreditarea ips timotei care chiar nu merită asta de la o camarilă jegoasa. Lăsați omul în pace și nu dați în el indirect prin interpuși. Nu ați venit de nicăieri. Iar dacă popimea Aradului e lașă și nu își apără omul fără care erau mulți niște zero barați, noi credincioșii (câți mai suntem) nu îi vom lăsa terfelit numele și bătrânețea! Să vă fie rușine popândăilor și nesimțiților! Ați făcut scandal sperând că veți face ce? Vreți sminteli ,? Vă vede m și știm ce faceți!https://ziaruldevalcea.ro/2011/06/episcopul-emilian-lovisteanul/

  Răspunde
 • „marocule” din cetate, micoroi are dreptate în tot ce a scris chiar daca nu ne place adevărul și modul de expunere. măcar aici încearcă să îți oprești degetele și „vorbele” că destul te implici în toate treburile cetăți și cu rost și fără rost pentru a te face părtaș neorânduielii .

  Răspunde
 • avatar of pute a tămâie
  pute a tămâie
  8 septembrie 2023 8:59

  Interesant material. Să fie începutul devoalării „modului de operare” al noului vicar și la Arad? Bonghiu e cum e dar ar putea face echipă cu petarda asta….https://coziainfopress.wordpress.com/2015/03/23/razboiul-cadelnitelor-la-jiblea-veche/
  „Izi boi, izi”

  Răspunde
 • de aceasta trebuiește a socoti scoaterea lor din trebuintiune,inspre îndreptarea si îmbunarea lucrurilor

  Răspunde
 • avatar of cetățeanul turmentat
  Cetățeanul turmentat
  8 septembrie 2023 14:26

  Cetățeanul turmentat, cred că pe acest personaj îl cunoaște toată lumea (in comentarii putem identifica persoanele prin sintagme folosite din studenție „dragule” insp. sau altul de pe vremea din când era secretar ispravnic al Episcopiei ) și cei care au fost la școală și cei care nu au ajuns pe la școală.
  Ce putem crede? Ce avem de învățat din acest articol f.bine documentat (felicitări tuturor celor implicați) și din aceste acide comentarii??? Că există în episcopia Aradului două tabere (ca și înainte , de fapt) însă acum nu au mai putut purta acest război dincolo de uși ci au dat din casă ce avea să iasă!
  Frumos ar fi daca vă gândiți la Înaltul și la bătrânețea lui să vă dați demisia pentru aceste mizerii că aveți destule venituri cumulate însă plecați doar forțați ! Când acceptați influența politică, cursele și luptele murdare nu vă gândiți la credincioși (câți or mai fi ei!)
  Însă gândind la bunul simț, la batranete, e o vorbă în popor: cum îți așterni așa dormi!
  Și acest conflict va fi împăciuit în defavoarea celor care l-au pornit .
  Însă eu cu cine votez ???

  Răspunde
 • Bine că promovați tot felul de dejecții politice, unși cu toate alifiile. O ceată de slab pregătiți, mulți cu moravuri ușoare, note de tot rahatul la facultate, moldoveni (care nu simt pulsul acestor meleaguri) si oameni care duc biserica arădeană ortodoxă în pragul dezastrului. Sunt preoți care au făcut treabă în parohiile încredințate și nu ii băgați in nici o seamă. Duceți un război mut și surd intre două tabere care se exclud reciproc. In locul IPS Timotei v-as schimba din funcție și v-as trimite la canon.

  Răspunde
 • Oameni buni, nu Noghiuț e discuția aici, e reglare de conturi între tabere ca in mafia siciliana, pentru ca unii fac niște lovele aici pe banii bisericii… de ce nu va întrebați cât a costat renovarea reședințelor episcopale, ca lucrează firma socrului lui Lehaci (consilier economic) prin interpuși, și banii ajung tot la echipa Lovesteanul… întrebați numai oamenii din Ramnicu Vâlcea sa vedeți ce învârteli face preotul de la Bujac, Proteasa, care la el se învârt ochii ca la aparatele de jocuri cu noroc

  Așa ca Noghiuț e cea mai mică problema, problema e ca s-or descoperit niște tunuri date de echipa cu toți țipatii din alta eparhii la arad, și au pus mâna pe niște bănuți mulți.

  PS: vedeți și sper sa se autosesize Politia… Consilierul Economic de la Arhiepiscopia asta, din ce se aude a făcut falsuri in dosarele de justificare de la Secretariatul de stat pentru culte și Primarie

  Răspunde
 • Ne miram fraților că Biserica din România a ajuns ca un SRL???
  Cei care trebuie să facă dreptate sau să aplice regulile care sunt f.clare ale Statului de funcționare al BOR îl calcă în picioare cu bocancii !
  Când preoții de vocație și cu pregătire sunt trași pe linie moartă de ani de zile iar parohiile care ar avea nevoie de ei sunt promise înainte de a fi vacantate ! Când totul este o mascarada.
  Acești oameni care fac aceste jocuri de oameni nu se rușinează și de Dumnezeu nu se teme!
  Dacă ar avea frică de Dumnezeu și gândul la moarte (conștiință că trebuie să dăm seama pentru ceea ce facem) nu s-ar întâmpla așa ceva.
  Poate cu toții ar trebui să ne gândim de ce suntem bolnavi , copii neascultători , familii destrămate , neliniște, mulți se tratează de boli neuropsihice și multe altele…
  Vorba lui Florin Piersic: la cât de răi am ajuns mă mir că se mai face ziuă pe noi.
  Doamne iarta-ne și da-le gând bun celor care fac nedreptăți și ilegalități pune in inima lor dragoste față de Dumnezeu și de aproapele spre binele Bisericii Tale și a credincioșilor!

  Răspunde
 • avatar of cunoscător al lui noghiu
  Cunoscător al lui Noghiu
  10 septembrie 2023 20:04

  Noghiu și-a construit toată cariera pe înlăturarea oricărei concurențe. Cu IPS Timotei i-a ieșit, acesta din urma având un caracter foarte slab si fără coloană vertebrală. Așa a făcut susnumitul și la CJA și la Arhiepiscopia Aradului. Mai de vină ca el (ca este doar o imagine a unui sistem domnul Noghiu) sunt cei care îl promovează și îl susțin. Inclusiv în funcția nouă de consilier social, de care vorbiți în articol. Ei se fac părtași unei crime asemenea lui Nero, care a dat foc Romei, prin complicitate. Când politicul intră și dictează în Biserică, nu mai vorbim, din păcate, de sinceritate, ci de falsitate si parvenire. Dar pentru orice faptă este și răsplată. Ar fi bine dacă acest articol va avea un ecou, desi ma indoiesc. El va ajunge probabil preot la Sannicolau Mic (ceea ce își dorește cu ardoare) și toată lumea va închide ochii.

  In final punem la suflet cuvintele Evangheliei: „pe cei răi, cu rău îi va pierde”….

  Răspunde
 • Piticul din Episcopiei e învârtit pe degete de toate „elitele ” locale ,indiferent că sunt „săgeți” ori „țepi”, împărțiți pe zone!
  Drept răsplată, popii sunt agenții electorali ai acestora!
  Atunci se mai miră că odată pe an le sunt trântite ușile în nas de către cei care și mai judecă !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

coman luca

[ACTUALIZARE 2] „Miss Supranaţional Europe 2018” se dă „virgină în mass-media” și somează TOATE PUBLICAȚIILE să șteargă articolele care o vizează în cauzele privind șantajele și tentativa de otrăvire a milionarului Adrian Luca. Cu cele despre „cât e de frumoasă” n-are treabă…

Andreea Coman – „Miss Supranaţional Europe 2018” – a trimis pe e-mailul FIECĂREI PUBLICAȚII / POST TV care i-au relatat cazul cu „Otrăvirea milionarului timișorean” din 6 septembrie, 2021 încoace (a avut…