[NEWS ALERT] Încolțit și torturat de propria nebunie, Gheorghe Dincă arată cu degetul spre Arad… și sperăm că „mascații” au descins deja în LAGĂRELE-BORDEL din Ineu, Șilindia și la sediu, pe „Simion Bărnuțiu” – altfel procurorii DIICOT vor „face rost” de atâtea Certificate de DECES, câte comandă FAMIGLIA!

dinca fam
Distribuie:

 

Am scris, după cum cititorii noștri știu, imediat după 25 iulie, 2019 – „momentul zero” al exploziei „Cazului Caracal” – despre implicarea familiei Dincă, via firma italiană SC ALBIERO GROUP  pe consiliul de administrație al căreia a pus mâna Daniela (Bălan) Dincă – în rețeaua de trafic internațional  de persoane căreia i-au căzut victime… cine știe câte alte fete în afară de Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.
Cu doi ani înainte de a ieși putoarea criminală a corupției sistemice din butoiul lui Gheorghe Dincă de pe strada Craiovei, nr.169 din Caracal, am început o investigație despre afacerile mafiote ale (defunctului azi) Giorgio Albiero cu terenuri agricole și fonduri de vânătoare, ciocârlii, arme și muniții care ne-au condus pe strada Simion Bărnuțiu nr. 2 C – sediul social (public afișat! – să ne înțelegem și avocațial), respectiv domiciliul oficial al Danielei Dincă din Arad.
De asemenea, am scris, după ce ne-am documentat și le-am vizitat cum am putut și noi, despre „lagărele-bordel” „LEUL” din INEU (în atașamentul principal – turul „comis” în 7 august, 2019) și din satul Camna (comuna Șilindia) și am prezentat, în articolele mai recente pe acest subiect (pe care, de-acum, ne simțim obligați să-l urmărim până la găsirea fetelor și deconspirarea întregii rețele… dacă tot ne-am băgat!), mărturii ale unor martori care ne-au relatat, atât nouă cât și procurorilor DIICOT, ce se întâmplă în acele case.

familia dinca

Dus ieri dimineață la DIICOT București pentru a fi audiat PE BUNE – nu ca de la alcoolic la alcoolic, ca până acum! -, după ce a refuzat să mai răspundă întrebărilor procurorilor DIICOT ORAL și a spus că vrea să dea declarații ÎN SCRIS, Gheorghe Dincă a scris 20 de pagini de elucubrații pe care ar vrea să le citească orice psihiatru, polițist, infractor și iubitor de literatură din lumea asta… doar că ele nu sunt publice cuvânt-cu-cuvânt! Ceea ce a „respirat”, însă, prin ferestrele biroului în care s-a produs audierea, este dat ca cert: Gheorghe Dincă a indicat același traseu al acestei grupări mafiote – în care este doar „nebunul de negru” – ca și cel schițat de noi… de doi ani încoace. Chiar dacă fără a fi în deplinătatea facultăților mintale și chiar dacă „încifrat”, dar ACEEAȘI DIRECȚIE: ARADUL ȘI FAMILIA!

Toate mass-media românești și foarte multe publicații străine au relatat despre CAZUL CARACAL și practic nu este nimeni din milioanele de spectatori zilnici ai acestei povești care să mai meargă pe ipoteza ridicolă a „criminalului solitar care lua fete la stop și le dădea foc în butoi”. Informația că bestia din Caracal a declarat că ar fi avut mai mulți complici când le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu (pe care, de fapt, declară că nu le-a ucis el, personal) este deja publică. De asemenea, mai declară că Alexandra Măceșanu a fost răpită de doi oameni (sau trei, după alte surse) înainte de a ajunge în „casa groazei” – iar această declarație se leagă de prezența în noaptea de 25 / 26 iulie a întregii familii Dincă la Caracal – demonstrată de colegii din presa centrală într-un articol apărut a doua zi după dispariția Alexandrei.

Însă mai sunt două aspecte, insuficient speculate până acum, care COMPLICĂ ENORM DOSARUL și pe care, din rațiuni deontologico-juridice, le cităm din surse diferite

Primul vorbește despre bolile psihice ale lui Gheorghe Dincă – aspect care, practic, îl face INVULNERABIL JURIDIC pe „răpitor” din simplul fapt că PERSOANELE RECUNOSCUTE CA BOLNAVE PSIHIC NU RĂSPUND PENAL – decât într-o mică măsură (o să-l interneze la Mocrea… în capătul pescăriei lu` fi-su!) – DE FAPTELE LOR… așa că Dincă poate să declare absolut ce vrea el, când vrea el și dacă vrea el: valoarea juridică a declarațiilor lui Dincă tinzând la ZERO.
Al doilea discută, bine documentat, despre CORUPȚIA ECHIPEI DE PROCURORI dirijată de fostul „vizitator chimic” al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad George Pătuleanu… un personaj despre care noi, încă, n-am scris destul din rațiuni de feng-shui personal… dar au dezbătut alți colegi, mai puțin subiectivi decât noi.

1.Gheorghe Dincă a fost internat de mai multe ori la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Slatina, iar ultima internare a avut loc în aprilie 2010. Atunci, a fost internat pentru sindrom anxios depresiv, dar în spital medicii i-au pus ca diagnostic secundar „Tulburări mentale și de comportament datorate folosirii alcoolului”, sindrom de dependență, sindrom amnezic și hepatită alcoolică. Sursele citate au precizat că Gheorghe Dincă a fost internat de mai multe ori în spital, pentru tratamentul unor afecțiuni asemănătoare. „A stat de câteva ori în spital, timp de câteva zile, pentru tratament, apoi a primit tratament la domiciliu”, au mai spus sursele.
(MEDIAFAX)

2. DIICOT este acuzat că desfășoară ancheta prin tortură, abuzuri și încălcări ale legii.

Acuzațiile au fost aduse de avocatul Tonel Pop, apărătorul familiei Melencu, într-o cerere de recuzare depusă în luna octombrie 2009, in numele familiei tinerei Luiza Melencu, respectiv mama sa Monica Melencu și bunicul său Stelian Iordache, in care reclama tupeul fără margini al unora dintre procurorii de caz, aluziile cu tentă sexuală făcute de anchetatori chiar in prezenta lui Gheorghe Dincă, dar și „camera de interogatoriu de la subsolul DIICOT”, unde avocatul Tonel Pop reclama că patru dintre procurorii de caz au incercat să îl umilească și să îl preseze pentru a-l determina să accepte să devină „agentul lor de influență” în cazul Caracal.

Toate aceste elemente dar și multe altele sunt cuprinse în cererea de recuzare formulată în data de 7 octombrie 2019 și depusă in atenția procurorului general al României Bogdan Licu împotriva procurorilor DIICOT – Structura centrală care instrumentează dosarul Caracal. Este vorba despre procurorii:

-Giorgiana Hosu – procuror-șef interimar DIICOT;

-Oana Andrea Schmidt-Hăineală – procuror-șef adjunct direcție;

-Alina Albu – procuror-șef secție;

-George Lucian Patuleanu – procuror-șef adjunct secție;

-Adrian Petre Todoran – procuror.

Asupra fiecăruia dintre acesția, reclamă Tonel Pop, există suspiciuni rezonabile că imparțialitatea le este afectată, acuzându-i pe aceștia că „nu acționează exclusiv in baza literei și spiritului legii ci selectiv, în mod părtinitor, față de inculpat și familia acestuia, asuprind totodată familiile victimelor și apărătorii acestora”.

Cei cinci procurori sunt acuzați de familia Melencu de faptul că instrumentează cazul intr-un mod neechitabil și revoltător față de părțile vătămate și avocații acestora, dând dovadă de „o puternică patimă represivă cu valențe clare de ură, rezultatul concretizându-se intr-o răzbunare demonstrativă, amplificată de criticile aduse anchetatorilor, fără a mai exista nicio urmă de imparțialitate, ci un adevărat război împotriva noastră”.

Recuzare respinsă de pe scaun

Astfel cum veți vedea, deși cererea de recuzare vizându-i pe cei cinci procurori este depusă in atenția Procurorului General Bogdan Licu, aceasta a fost soluționată de Licu doar în parte. Susținem aceasta intrucat, conform Ordonanței din 11 octombrie 2019 pe care Lumea Justiției o prezintă exclusiv, Bogdan Licu a soluționat, la o zi de la formularea cererii de recuzare, doar un capăt de cerere, respectiv cel care o viza pe procuroarea Giorgiana Hosu, dispunând „respingerea ca inadmisibilă” a cererii de recuzare. Cu privire la recuzarea celorlalți patru procurori s-a pronunțat însă tocmai Giorgiana Hosu, evident, prin „respingerea cerii ca nefondată”.

Respingerea cererii de recuzare a fost motivată prin aceea că „procurorii de caz au avut un rol activ în desfășurarea procesului penal, respectând drepturile procesuale ale inculpatului și părților civile, în vederea lămuririi cauzei sub toate aspectele, administrând probele necesare aflării adevărului și examinând cauza sub toate aspectele”.

(LUJU.RO)

***

Dacă tot ce am investigat noi, din luna septembrie 2017 începând, se va conforma odată și-odată, într-o instanță de judecată – eventual (și recomandabil) începând de la o ANCHETĂ JUDECĂTOREASCĂ întreprinsă de un MAGISTRAT ADEVĂRAT! – meritul nu va fi al nostru și nici al celorlalți colegi din presă care au făcut investigații pe subiect incomparabil mai profesioniste decât cele ale polițiștilor conduși de procurori: va fi meritul acelei echipe care va deconspira mafia din rândul propriului său sistem!
Cei care vor fi într-atât de curajoși încât să își asume asta… chiar dacă în tot restul vieții nu le va fi ușor, vor deveni eroi!

În ceea ce ne privește… mai mult decât să ne exprimăm opinia despre starea actuală a anchetei în titlurile articolelor pe care le scriem ne-ar depăși competențele.

Articole asociate:

[EXCLUSIV] Dincă Gheorghe, CRIMINALUL DIN CARACAL, era parte a unei rețele de TRAFIC DE PERSOANE cu ramificații și în ARAD. Fiica sa, Dincă Daniela, arădeancă prin adopție, conduce o „societate de ucis animale” din postura de concubină a unui italian cu multe probleme penale

„LEUL” din Ineu – BORDELUL sub acoperire al CLANULUI DINCĂ, via Deveselu?!… Documentările noastre răspund cu DA la această întrebare… și credem că FATA DIN FEREASTRĂ ar putea povesti TOT despre PEȘTELE ALFA! [FOTO]

 

CAZUL CARACAL – încă o legătură cu TRAFICUL DE PERSOANE de care este acuzat „monstrul-recrutor” al acestei MAFII: „Ferma sub acoperire” a familiei Dincă din satul CAMNA (Șilindia) – vizitată… discret de anchetatori

Cum poți să demolezi o casă-monument istoric FĂRĂ niciun fel de AUTORIZAȚIE și să-ți construiești în loc o reședință „Gomorra-style”? Dacă ești din „filme cu mafioți”, poți! [FOTO]

Categorie: Investigații
Etichete: crime caracal, daniel dinca, Daniela Dincă, gheorghe dinca, procuror george patuleanu
Distribuie:
Articolul anterior
8.172 misiuni executate de jandarmii arădeni, în anul 2019
Articolul următor
Atâta l-a dus capul pe un bihorean: să vândă ECSTASY, din mașină, în Chișineu-Criș!
Bagă un „16”

1 comentariu. Leave new

  • Nu se dorește aflarea adevărului, pentru că sunt implicate persoane cu poziții înalte în stat, în justiție, în poliție și în alte structuri instituționale. Cu implicarea străinilor și prin atragerea unor români vânduți și declasați, dar și prin prostia cvasigeneralizată a cetățenilor onești, Mafia a pus stăpânire pe țară și nu vom mai ieși niciodată din această stare. Tot parcursul anchetei Caracal dovedește acest lucru, care poate fi extins la orice alt caz de corupție, de hoție, de trafic de persoane sau de alt gen de infracțiuni din România.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

ambasador security rușii munți

[ACTUALIZARE] Fiecare cu rușii lui – sau cum am îmbogățit până la premiere o firmă obscură din județul Mureș. „Paznicii invizibili” din comuna Rușii Munți au „recâștigat” Contractul de PAZĂ cu Primăria Arad!

S.C. AMBASADOR GROUP SECURITY SRL – firma „politicianului-pușculiță” Vlaic Vasile Florin din comuna Rușii Munți, județul Mureș, care ne intersează exclusiv pentru că a  „recâștigat” un contract la rigoare foarte…