Spitalul Județean Arad a ajuns o anticameră a morții. Ca în marile războaie: supraviețuiești doar dacă îl conduci, ești foarte puternic, sau dacă ai noroc!

spitalul judetean arad
Distribuie:

 

Au venituri, vieți private, conflicte de interese și au acumulat averi și influență atât de nesimțite încât au trecut de la faza de „invulnerabili juridic” la cea de „îngeri ai morții”: practic, în calitate de bolnav, dacă te-ai întâlnit cu ei, te-ai întâlnit cu moartea!
Ca și în marile războaie: supraviețuiești doar dacă le conduci, ești foarte tare sau dacă ai noroc.
Pentru momentele astea ai plătit tu C.A.S. – să știi, dacă n-ai știut: pentru ca atunci când intri în spital, să fii aproape sigur că ieși mort.

Cei care „se îngrijesc de tine” și-au ocupat posturile prin „dat 10.000 la doamna Geani prin Mirela sau direct, plus angajamentul că votează întru eternitate pentru partid, atât ei cât și familiile lor” – așa că, citez tot din una de-a lor, „nici în chizdă nu le doare!” (Ehh… mai sunt și „tragedii”: am auzit una dintr-o sursă EXTREM-CREDIBILĂ care zice că o fătuță „a adunat, cum a putut și ea, 8.000 de euro, ca să se facă asistentă, i-a și dat doamnei și a așteptat să sune „telefonul de numire”. A sunat – dar i s-a comunicat, sec, că „a dat cineva 10.000 peste tine și mai trebuie să aștepți… dar ținem legătura!”  Și acum „plânge printre ramuri luna”.) La medici și „șefi la administrație” s-a făcut 20.000… s-a scumpit pe măsură ce au câștigat alegerile. La ele-n sat, „fetili” sunt stăpânele mobilelor și imobilelor… au cumpărat toate gecile galbene din mall, iar când tu vii cu boala ta cu tot la UPU, să știi că 8 din cele 10 cadre medicale (de ambele sexe… v-ați prins că nu-i niciun misoginism aici!) care ar trebui să-ți ofere tratamentul pentru care ai plătit neam de neamul tău C.A.S. până atunci, sunt cu gecile alea galbene pe ele la un chef plătit din banii tăi, „Balul personalului medical din toate timpurile” gen, își fac selfie în săli de nunți imense, ca să-ncapă toți, iar asistenta, doamna doctor și directoarea de la îngrijiri tocmai le făceau „una mică-n budă” la mult iubiții și dragii lor când o făcut bună-ta atac cerebral! Dacă nu intri în Spitalul Județean cu ideea asta-n cap și cu un teanc de sute-n buzunar, ai 99% șanse să ieși cu Kuki… ca să-nțeleagă tot românul.
Și mai ai o grijă mare – prima recomandare dacă vrei să fii „survivor”: ăia doi, care au rămas în tot spitalul, sunt singurii pe care nu merită să-i înjuri: pe ei, mâine o să-i dea afară – mai ales dacă-i înjuri tu – iar atunci, când o să ajungi în spital cu capul rupt (STATISTICILE o arată: în orașul ăsta, n-ai cum să nu ajungi la spital într-un fel sau altul), să știi că pe holul de la UPU te va aștepta doar mă-ta.

ÎNCĂ TREI CAZURI de dată foarte recentă care demostrează că Spitalul Județean Arad e o anticameră a morții!

…unul mai obsedant ca altul… și sunt convins că fiecare are cel puțin „trei-patru de dată foarte recentă” în cap: de aceea și țin să reiterez dezideratul social care ar trebui să fie al tuturor, nu doar a câtorva voci din underground: DEMOLAȚI ACEA FABRICĂ DE BOLI ȘI CORUPȚIE – păstrați-o cel mult ca Serviciu de Medicină Legală și morgă… că aia și e, de fapt!

Persoanele din această scurtă „schiță de caz” sunt discrete sau, pur și simplu, n-au apelat la presă din mândria de a nu fi considerate victime în niciun fel… le înțeleg perfect și de aceea nu le voi face publice numele (pentru eventualii contestatori care se simt lezați de afirmații, avem un stick gata pregătit pentru magistratul-judecător al cauzei)

1. Un prieten de 42 de ani a intrat cu o afecțiune neurologică și a ieșit cu patru infecții nosocomiale, plus tratament psihiatric „ca la nebuni. „Ciuperci și alte porcării, mâncare proastă, gongi… trei zile de coșmar, pe care nu o să le mai repet în viața mea… indiferent cât m-ar costa să mă duc la un privat, cu recomandări serioase”.  Sănătos-tun până atunci – și azi, din fericire, pentru că este „tare” și a făcut un tratament serios… de refacere după experiența de pacient în S.J.A. (altfel, nu-i loc să supraviețuiești traumelor dobândite).
Nici nu mai are curajul să treacă pe „Victoriei”…

2. Bunica octogenară a unui cuplu de prieteni mutat în diaspora germană a suferit un atac de panică în fapt comun vârstei, care în mod normal, în orice țară care respectă drepturile minimale ale pacientului, nici nu necesita spitalizare… cel mult, o supraveghere de 24 de ore și un medicament banal. I s-a administrat de către „asistenta de serviciu” un tratament inadecvat, TOTAL ÎMPOTRIVA  afecțiunii de care suferea! Cadrele medicale și-au dat seama de greșeală abia… când nu mai era nimic de făcut. Amănunte poate că vă vor da chiar ei… vorbeau despre această intenție la slujba de înmormântare. Au venit mai ales în speranța că poate mai au pentru ce să revină în țara asta… în orașul pe care, de altfel, îl iubesc.
Nu cred că vor mai reveni – decât pentru a-și lua un ADIO DEFINITIV.

3. Mătușa unei prietene a suferit un A.V.C. aseară. Aceasta este povestea ei, scrisă „la nervi”: „Am stat 5 ore la UPU. 40 de min am așteptat să intre la consult. După care 3 ore a durat să-i facă analizele, C.T. și să o vadă neurologul. După care a mai trecut o oră până la internare. După care m-am dus să cumpăr un medicament pe care spitalul nu-l are. După care am jurat că io, la bătrânețe mă sinucid mai bine decât să ajung așa.”

***

[ACTUALIZARE – 3 ianuarie, 2020, ora 7.30]

„Bună ziua. Vreau să vă spun povestea mea pe scurt cu spitalul din Arad. Am avut entorsă la picior. Am ajuns la urgențe la Sântana, unde o doamnă nici nu m-a bagat în seamă, mi-a vorbit foarte urât, nici măcar nu a sunat la salvare… Bun, am plecat la Arad. Acolo am stat 6 ore ca nici măcar să mă întrebe cineva de ce am plângeam de durere. După 6 ore a venit un băiat care m-a întrebat: «doamnă, tot aici sunteți?» M-a luat cu el, m-a dus să ma consulte doctorul…
 Era așa un fum în camera aia de puteai să îl tai cu cuțitul. Domnii stăteau la cafea pe Facebook și,  bine mersi, pacienții în Sala de așteptare. Sunt angajată, plătesc ce trebuie plătit la stat… dar asta e Romania!” – este doar una dintre sutele de confesiuni pe care acest articol (care nu și-a propus nimic altceva decât să pună sare pe rana puroindă a infecției care este Spitalul Județean Arad) le-a declanșat.
Comentariul este preluat de pe grupul de Facebook Arad Oficial, i-am editat doar semnele diacritice și de punctuație, iar întreg topicul poate fi accesat AICI. 

De asemenea, pentru cei care au intrat pentru prima oară acest site… iar de pe celelalte n-au aflat EXACT cine sunt doamnele Geani și Mirela… cine-i Faraonul și alte piramide și structuri care ar trebui rase de pe fața pământului pentru ca LUCRURILE SĂ ÎNCEAPĂ DE UNDEVA – alăturăm următoarele

ARTICOLE ASOCIATE

sjarad

…repertoriul nostru jurnalistic doar pe anul 2019, pe acest subiect… urmare căruia ne-am ales cu un proces în instanță și de restul, cititori (ceea ce și era și este în intențiile noastre și în spatele acestei investigații, de altfel – nimic altceva!) – e bine de îngroșat cu acest prilej:

SPITALUL Județean Arad este un FOCAR de INFECȚII NOSOCOMIALE și BOLI, care stă pe o „pungă” de PISICI și ȘOBOLANI și care trebuie RAS de pe fața pământului… IERI! [1]

 

Dacă ai REUMATISM, „consolează-te”, că și Spitalul Județean Arad are: îi CAD TAVANELE. Există, însă, și o „parte bună” a acestei catastrofe: dacă faci infarct, te operează GRATIS. Iustin Cionca: „S-a muncit mult pentru asta!”

[NEWS ALERT] Spitalul Județean Arad a ajuns la DATORIA ISTORICĂ de 18 milioane de lei, e pe modul „BEZNĂ” la toate capitolele, iar singura salvare de la FALIMENT a SĂNĂTĂȚII e o descindere DNA

Atenție, doamnelor: un PERVERS cu servietă intră noaptea în Spitalul Județean Arad, pretinde că-i POLIȚIA, urlă că „spitalul este ÎN INCAPACITATE DE PLATĂ!” și dă afară infirmiere. ADMINISTRATORUL PUBLIC, Gheorghe STOIAN, FILMAT de slugi, se prezintă singur…

Un nou caz de CORUPȚIE CRIMINALĂ la Spitalul Județean Arad: o infirmieră de 37 de ani a suferit un Accident Vascular Cerebral duminică, în timp ce se afla și la SERVICIU, și în CONCEDIU MEDICAL… „pe barba asistentei-șef de la CHIRURGIE”

I-a fost cu NOROC – deși ne-a dat în JUDECATĂ pentru asta: l-am făcut „căcat cu servietă” și, după TREI LUNI, a ajuns PREFECT!

Categorie: Investigații
Etichete: anticamera mortii, coruptie, Spitalul Judetean Arad
Distribuie:
Articolul anterior
UTA – citită prin prisma cifrelor statistice din 2019
Articolul următor
La 10 ANI, Lucas HUDAC își uimește părinții și antrenorii cu performanțele sale și umple de MEDALII vitrina CLUBULUI pe care-l reprezintă!
Bagă un „16”

18 comentarii. Leave new

 • Fiecare mai avem cel puțin 2-3 cazuri care ridică cel puțin niște serioase semne de întrebare. Oameni despre care aparținătorii spun ‘nu ne-am așteptat să moară in spital, nu așa evoluau lucrurile’. Sunt zeci, sute de diagnostice puse gresit, dacă consulti 6 doctori ai parte de 6 diagnostice diferite (cu același CT sau RMN!!!), infectiile nosocomiale din spitale parcă nu se mai sfârșesc, personal depășit de situație etc E ingrozitor ceea ce se intâmplă și -din păcate- cred că e atât de cangrenizat și putrezit sistemul de sănătate ‘de stat’ că nu știu dacă in timpul vieții noastre se va mai putea face bine vreodată.

  Răspunde
 • avatar of punguta cu 2 bani
  Punguta cu 2 bani
  2 ianuarie 2020 11:41

  Doamna Giani & Mirela,daca te apuci sa faci un calcul la o cafea la Astoria unde o beau aceste doamne distinse si sorb asa ca din p..a saracului,cafeaua,vei observa ca 10.000 euro,sunt exact 3 geci,o oja si hai sa zicem un ceas care isi face loc in colectia de celelalte ceasuri,iar suma e ”pt fraieri” si se cheltuie rapid. Faptul ca poti murii in UPU pana te striga e cam din anul 1 I.HR,doar ca acum cand astepti acolo,macar te uiti la asistente cat sunt de operate la nasuc,la sani si de ce nu,mai auzi si o discutie ”wow,ce mare o are mister X”. Pentru d-soara care a strans 8000 euro,ii dorim inca un an fara mancare,fara haine, pt a isi mai strange restu de 2000 euro.Pentru ocotgenara ii dorim un an mai lung plin de sanatate,iar pt cuplul venit din Germania,le dorim sa se mute inapoi,macar pana pleaca Gianina undeva…..Ia Geaninei,ii dorim un corp slim asa cum isi doreste ea de vreo 2-3 ani si nu reuseste ca e topita dupa carnati……

  Răspunde
 • Felicitări pt articol.
  Dar schimba naibii ” anticameră ” in antecameră.

  Răspunde
 • Faceți investigații la medicina legală unde e Mirela!!!!

  Răspunde
 • Corect!

  Răspunde
 • avatar of hreniuc catalin
  Hreniuc Catalin
  3 ianuarie 2020 1:20

  Buna seara. Ora 00:52
  Ma numesc Hreniuc Catalin, sef sectie Neurologie, SCJU Arad.
  Domnule Lucian Valeriu, initial nu am vrut sa comentez articolul pe care l-ati publicat pentru ca nu am considerat ca merita atentie, dar avand in vedere ca tot mai multi cunoscuti imi trimit link-ul acestui articol am decis sa va raspund la aceasta ora, prin prisma faptului ca mentionati sectia de Neurologie pe care o conduc din august 2018.
  As vrea sa aduc cateva lamuriri pe care eu consider ca ar trebui sa le stie cititorii dumneavoastra. Am fost numit sef de sectie fara sa “ cotizez” absolut nimic doamnei Geani sau doamnei Mirela pt ca nu stiu cine sunt aceste doamne. Inca o colega de pe sectie a sustinut un concurs pe post si nici dansa nu a “ cotizat” nimic. Asta doar asa ca o paranteza.
  La punctul 1 mentionati ca un prieten de-al domniei voastre s-a internat cu o “afectiune neuronala“ , avand in vedere ca neuronul este celula nervoasa, poate ati vrut sa scrieti afectiune neurologica cu afectare neuronala. Iar faptul ca s-a externat cu 4 infectii nosocomiale este din nou o aberatie, ar fi putut sa se externeze cu o infectie nosocomiala, si in cazuri extreme cu cel mult doua.
  La punctul 3 vorbiti despre matusa unei prietene care a suferit un AVC. Din nou cateva inadvertente. Tratamentul in AVC acut se face cu alteplaza, care este inclusa intr-un program national, este extrem de scumpa si nu este disponibila in farmacii, deci e imposibil ca prietena dumneavoastra sa fi fost indrumata sa il achizitioneze pt ca exista pe sectia de Neurologie. Dar poate uneori din goana dupa “ senzational” nu luam in calcul anumite aspecte pe care cititorii nu au cum sa le stie. Pt orice alte nelamuriri medicale va stau la dispozitie.

  Răspunde
  • Buna dimineața domnule Hreniuc…
   1. V-au pus sa raspundeti dvs. pentru că (aproape sigur) sunteti „unul din aia doi”, ajunsi acolo pe bune… dvs. si colega, dacă ziceți că… și, de regulă, pe ăia buni îi pun să comenteze… doar n-o s-o facă Cionca sau Corina Crișan (de ăștia ați auzit, nu?);
   2. Așa este: neurologică, nu neuronală – mulțumesc, am corectat.
   3. Pentru alte aspecte medicale, nu am nimic să vă întreb, dar o să vă rog să vorbiți ca și cum ați vorbi cu noi… toți cei care critică ACTIVITATEA CONDUCERII SPITALULUI – nu despre medici buni este vorba în acest articol și nici despre „goana după senzațional”: senzațional aici este doar că v-au pus pe dvs. să scrieți!… ceea ce spunem noi fiind o banalitate pentru orice arădean.

   Răspunde
 • ACUM 2 ANI ERA SA IMI OMOARE BAIATUL DE 35 ANI ,A INTRAT CU O BRONSITA CRONICA SI L-AU DISTRUS PE VIATA .DACA NU IL DUCEAM LA TG MURES LA DR.PROF TILEA IOAN CARE I-A DARUIT DIN NOU VIATA ,AICI DACA IL LASAM MAI AVEA DOAR 3 ZILE DE TRAIT .NU MAI VORBESC DE MIZERIA DE NEDESCRIS ,DE BACTERII LUATE,PERSONAL OBRASNIC SI INCAPABIL,MINCARE PROASTA …….I-AU APLICAT TRATAMENT GRESIT DE INCAPABIL CE SINT.NU MAI VORBESC CA APROAPE AM CUMPARAT EU TOT CA SPITALUL NU AVEA MAI NIMIC……RUSINE …….POATE O SA VIN SI EU LA REDACTIE SA SCRIE UN ARTICOL DESPRE FIUL MEU……CA MERITA ASTIA

  Răspunde
 • domnule Lucian, matale unde te duci, daca, doamne fereste ai vreo afectiune care necesita o interventie imediata? la care medici din tara asta draga care lucreaza in conditiile care sunt, pentru ca niste politicieni care au cutitul in mana (ala cu care taie banii publici) nu isi fac treaba cum ar trebui sa o faca?ce sa faca medicii , sa cumpere solutii de dezinfectie sau sa dea cu mopul? e adevarat ca sunt si unii care nu prea au ce cauta pe acolo (spitale) asa cum sunt in toate domeniile, dar ce putem face cu ei? in scoala de medicina, ca e superioara sau postliceala nu se face un curs pentru interactiunea cu bolnavul, cum sa te comporti si sa vorbesti cu el. cine e la carma celor care fac legi si regulamente? niste oameni pe care nu-i intereseaza sa modifice niste metodologii de predare, si asta nu de acum, ci de 30 de ani. din pacate, e o nepasare constanta de tot ce se intampla in tara asta, pentru ca vede toata lumea de ce oameni suntem condusi, si e foarte greu , daca nu imposibil, sa incerci sa ii schimbi. listele le fac tot ei.

  Răspunde
  • Sincer și empatic îți răspund la prima întrebare – că restul sunt prea retorice pentru competențele mele: mă duc la prieteni. Pe ascuns și (din fericire pentru mine) rar… și nu neapărat pentru probleme personale. Dar cei ca mine, care și-au săpatun tunel sub sistem, sunt, insa, putini si nereprezentativi. Nu despre mine e vorba in aceasta investigatie, după cum multumesc ca ați dedus…

   Răspunde
 • avatar of hreniuc catalin
  Hreniuc Catalin
  3 ianuarie 2020 9:06

  Buna dimineata. Apreciez ca ati postat si comentariul scris de mine! Tin totusi sa precizez ca am fost mereu o persoana independenta iar raspunsurile pe care le dau mereu sunt pt ca vreau sa le formulez si nu pt ca sunt pus de altii. Da il cunosc personal pe domnul presedinte Cionca, dar am vorbit mereu doar despre ce am facut si ce s-ar mai putea face pe sectia de Neurologie a SCJU Arad, nimic despre altceva, deci avem o relatie strict profesionala…nici pe departe sa fiu pus sa raspund unui articol care a aparut in ziarul dumneavostra. Si da o cunosc si pe doamna doctor Corina Crisan, avand in vedere ca suntem colegi, dar la fel avem o relatie strict profesionala, nimic altceva. Sincer de cand am reusit sa formam o echipa tanara pe sectia de Neurologie am incercat sa implementam doar bunastarea pacientului si nimic altceva, si e dureros sa vezi ca dupa atata munca depusa sa fi “ lovit de doua ori” ca sectie intr-un singur articol. Eu consider ca era dreptul meu ca medic sef care conduc aceasta sectie si a colegilor mei sa avem o discutie cu jurnalistul care scrie ceva despre noi, inaintea publicarii materialului.” Senzational” ar fi un alt articol…unul in care ati mentiona ca in saptamana 17-25 decembrie un medic de pe sectia de Neurologie a facut 3 garzi, si ca dupa garda din 23 decembrie in care la ora 3 noaptea a facut ultima internare a plecat acasa doar la ora 13 in data de 24 ca sa faca ultimele pregatiri sa fie cu familia si cu copii care nu stiu ca tatal lor nu a dormit deloc noaptea trecuta si trebuie sa fie plin de energie cand vine mos Craciun pt ei…si cand e casa plina de musafiri, ca doar asa e de Craciun, care a doua zi dimineata in data de 25 ie reia titlul de medic, renunta la cel de tata si pleaca din nou la munca inainte sa se trezeasca ei, si care rupt de o oboseala, trebuie sa fie apt mental pe tot parcusul zilei si mai face o tromboliza asa pe la ora 20 seara in cursul zilei de 25, si sta “ lipit” de pacienta 4 ore in UPU, ca totul sa fie perfect si sa redea dreptul la o viata normala…unei paciente de 73 de ani care tocmai a facut un AVC de Craciun. Si toate astea cu ajutorul colegilor din UPU, medici si asistente, care cel putin 4 ore in seara de Craciun, au uitat de facebook si tigari si au stat langa mine sa facem ceva pt pacienta respectiva. Poate asta ar fi un articol “ senzational”, un articol pt care cu drag v-as fi pus la dispozitie toate informatiile de care aveti nevoie.

  Răspunde
  • `neața și de aici. Păi și ce?… acum ne-am certat?! Iată – tocmai ați scris un frumos reportaj despre cum v-ați petrecut Crăciunul… și vă mulțumim pentru „bijuterie” sperând să o citească multă lume! (Poate știați, poate nu – conform unei Convenții universale, semnate la Stockholm în 2009 de toată „lumea bună” din presa internațională, COMENTARIILE LA ARTICOLELE DIN PRESĂ FAC PARTE INTEGRANTĂ DIN ARTICOL… de aceea cenzurarea lor TREBUIE să fie la dispoziția autorului articolului… că doar el răspunde, atât juridic cât și literar, de ele).
   În altă ordine de idei, ce să am eu cu un medic care-și face treaba CINSTIT?!… Dvs. ați căzut la mijloc în această discuție și sunteți departe de „țintele noastre”… ca să fiu scurt și cuprinzător. Sunt secții în care ca și dvs. n-au rămas nici măcar DOI (o știți bine pe cea de la etajul 4?… dar pe cea de Medicină Legală?) și, ținând să vă mulțumesc pentru intervenție, recunosc că EXACT LA AȘA CEVA MĂ ȘI AȘTEPTAM („o să iasă un inocent și o să mă acuze că mă iau de MEDICI, să vezi!”)… că doar nu era să-mi scrie Totolici… sau Carmen Neamțu!

   Vă dau un sfat… mă simt aproape dator: nu le mai luați apărarea politicienilor, oricare ar fi ei, dacă vreți să vă mențineți coloana vertebrală dreaptă: politicienii au adus clădirea din jurul dumneavoastră la datoria istorică de 4 milioane de euro. Dvs., acolo unde sunteți, reprezentați pentru ei doar „Băiatul ăla care te rezolvă dacă faci tu sau mă-ta atac cerebral și pe care-l scoatem în față când se ia cineva de noi!” – adică ceva important… dar nu cine știe ce… din păcate. „Partea de 20% OK” – hai să citez exact un coleg de-al dvs.

   Răspunde
 • Să vedeți ce gip mortal și-a tras de curând dr. Mirandolina Prișcă! Încă-i cu numere roșii. Am felicitat-o și am întrebat-o cam cât mai e salariul unui medic de la spitalul din Arad: -7-8 mii? -Mai pune 10, mi-a răspuns diva sănătății arădene. Anul Nou cu bucurie la toată lumea!

  Răspunde
 • avatar of hreniuc catalin
  Hreniuc Catalin
  3 ianuarie 2020 10:42

  Nu ne certam deloc. Si chiar nu apar pe nimeni. Poate doar sectia pe care o conduc si pe colegii mei de pe sectie, care sacrifica…cam tot ce au ( viata personala,famile, sarbatori,concedii, zile libere) pt a face ceva pt pacienti! Si nu e vorba de a cadea la mijloc…dar repet…e dureros… pt noi medicii si personalul de pe sectia de Neurologie. Nu dorim elogii nu dorim “ statui in curtea spitalului” suntem doar medici care incercam sa facem ce stim noi mai bine…medicina neurologica de urgenta!!! Nu cunosc situatia de pe alte etaje ale spitalului…nu apar politicieni…am o singura datorie fata de Arad…eu si colegii mei neurologi…sa ne facem cat mai bine datoria…in conditiile date…si sa ajutam cum putem pe cei care au nevoie de neurologi!

  Răspunde
  • Domnule Doctor,
   dacă -întruadevăr- nimeni din CJA (nici măcar doamna Iancu !!!!!! ) sau de aiurea, nu v-au „ghidat” în nici un fel la ocuparea funcției pe care o dețineți, atunci ar trebui să știți că sunteți singurul medic care -în ultimii 30 de ani- și-a ocupat funcția pe merit!!
   Și asta v-o spune o persoană care și-a consumat aproape jumătate din viață, foarte aproape de „esența” fenomenului!

   Răspunde
 • avatar of mama dolores
  Mama Dolores
  7 ianuarie 2020 18:48

  Toate posturile de asistenti medicali sunt scoase la comanda #matroanelor#… alde RISTA MARIANA, pensionara de o luna si revine in forta in activitate… de activitate…. daca ar si lucra sigur ar sta acasa, asa sa nu se plictiseasca printre multele ore de la la Sc. Pl. Sanitara V. Goldis, mai merge si pe la spital sa-si faca stagiul cu elevii… in rest… mai nimic…
  Stiti ce e culmea? La acest post scos la concurs nu s-a prezentat nimeni, doar madama Rista…..tot noi la vremuri noi…. de la PCR…PSD…PDL…PNL daca trebuie….

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

coman luca

[ACTUALIZARE 2] „Miss Supranaţional Europe 2018” se dă „virgină în mass-media” și somează TOATE PUBLICAȚIILE să șteargă articolele care o vizează în cauzele privind șantajele și tentativa de otrăvire a milionarului Adrian Luca. Cu cele despre „cât e de frumoasă” n-are treabă…

Andreea Coman – „Miss Supranaţional Europe 2018” – a trimis pe e-mailul FIECĂREI PUBLICAȚII / POST TV care i-au relatat cazul cu „Otrăvirea milionarului timișorean” din 6 septembrie, 2021 încoace (a avut…