Papa Francisc invită la Vatican comedianți, printre care și Whoopi Goldberg

gx2udeuhw5jylmbzy5tik35rde
Distribuie:
Papa Francisc, care spune că se roagă în mod regulat „Doamne, dă-mi simțul umorului”, va primi comedianți din întreaga lume la un eveniment cultural în Italia pentru a „celebra frumusețea diversității umane”, a anunțat sâmbătă Vaticanul.

Whoopi Goldberg, Jimmy Fallon, Conan O’Brien și Chris Rock se vor număra printre cei peste 100 de artiști care vor fi prezenți la Vatican pe 14 iunie.

Papa „recunoaște impactul semnificativ pe care arta comediei îl are asupra lumii culturii contemporane”, se arată într-un comunicat al Vaticanului.

Comediantul britanic Stephen Merchant – co-scenaristul serialului de comedie TV „The Office” – și comediantul italian Lino Banfi vor fi, de asemenea, prezenți la eveniment.

Întâlnirea va avea loc vineri dimineață, înainte ca papa să se deplaseze în Puglia pentru a participa la summitul liderilor Grupului celor Șapte (G7).

„Întâlnirea dintre Papa Francisc și comedianții lumii are ca scop celebrarea frumuseții diversității umane și promovarea unui mesaj de pace, iubire și solidaritate”, a precizat Vaticanul.

Audiența a fost organizată de Dicasterul pentru Cultură și Educație și Dicasterul pentru Comunicare al Vaticanului.

Luna trecută, Goldberg a declarat într-un interviu că i-a oferit papei un cameo în „Sister Act 3”, în care își va relua rolul de comedie al unei cântărețe care se refugiază într-o mănăstire și organizează un cor. „A spus că o să vadă cum este timpul său”, a glumit Goldberg , când a fost întrebată dacă papa a acceptat oferta ei.

Sursa: Reuters

 

 

Categorie: Externe
Etichete: Papa, Roma, vatican, Whoopi Goldberg
Distribuie:
Articolul anterior
Cine sunt consilierii locali și județeni care vor decide soarta administrativă a Aradului în mandatul 2024-2028
Articolul următor
[CRITIC GUEST] Andreea Ciobanu: „visul meu e să fiu wikipedia”

1 comentariu. Leave new

  • Tare as vrea sa vorbesc cu parintele papa caci este foarte mare nevoie de mine in lumea de azi caci ratacirea este foarte mare in lume si fara de mine numero nu poate face mare lucru in lumea aceasta .EU am mare credinta in Dumnezeu . Si cred cu tarie ca sint ales pentru o misiune Divina pe pamint .Caci Dumnezeu iubeste lumea si vrea ca oamenii sa-i fie recunoscator ,caci traim intr-o lume moderna dar nu trebuie sa uitam ca sintem doar oameni si avem responsabilitate findca am primit cele zece porunci , si l-am primit si pe Mesia precum si pe Preacurata sfinta Fecioara Maria , mare ocrotitoarea omenirii. Iar EU AM PRIMIT MESAJE DIN CERURI . Foarte multe mesaje si clare . Am si motive sa cred ce va spun.Si stiu ca in trei zile schimb gindirea umana . Daca fac primul pas in viata lumii ,adica imi prezint viziunile privind Dumnezeu si Om .Toata lumea ma va numii Rege Dumnezeiesc !. Cei care vor citi aceste rinduri doresc sa aiba curajul sa prezinte Sanctitatii sale continutul acestei scrisori caci este o binecuvintare pentru umanitate . Probabil sint mic intre oameni dar mare in credinta .I

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie