Fetelor, cum dracu’ vă f***ţi cu ăştia?!

rusanuflorin
Distribuie:

 

 

Am nişte gagici mişto prin listă, toţi avem, sunt sigur; drăguţe, decenţele, spirituale şi ce mai trebuie pe lângă casa omului. De fiecare dată când una din fetele astea îşi urcă câte o poză, mă amuz copios. Nu de pozele lor, am zis mai sus că mă refer la cele cu puţin simţ al penibilului, ci de majoritatea fiinţelor cu care împart felia bărbătească a umanităţii; care nu s-a prea întâlnit cu simţul mai sus amintit.

Nu de puţine ori văd, la cate o poză din asta, poate zeci de comentarii la rând cu o paletă atât de largă de complimente încât o poate reţine orice vierme inelat; „frumoasa, frumushica, dragutza” sau varianta căpşunarului „che bella”. Însoţite, desigur, de gifurile alea cu căţei/minioni/shit îndrăgostiţi. Ar fi chiar drăguţ, dacă nu ar fi absolvit grădiniţa, încă…

În fine, nu mă bag eu la metodele de agăţat ale băieţilor care citesc doar cărţile de service de la beamveie, vreau doar sa vă întreb nişte chestii, #fetelor! Ce dracului povestiţi cu ăştia în particular? Că mă gândesc că povestiţi puţin, înainte de a ieşi la o cafea, nu? La cafea ce discutaţi? Pe bune, chiar sunt curios cât de spontan poate fi un ficior din ăsta care, singur, acasă, în fața tastaturii, cu timp căcălău la îndemână, nu e în stare să formuleze o propoziție cu mai mult de trei cuvinte, și aia agramată?

Când vă…ăsta, cum vă alintă din repertoriul lui cu un cuvânt? Vi-l șoptește la ureche pe mai multe tonuri? Câtă imaginație are în pat un băiat din ăsta care probabil a rămas corijent prin clasele primare, că sigur nu era în stare să scrie propoziții cu cuvinte date? Mai departe, cum are grijă de voi un nimuruc care probabil nu știe să își numere degetele de la mâini? Cum găsește soluții pentru problemele întâmpinate un brainless din ăsta funcțional?

În fine, aș puea continua așa la nesfârșit, dar ați înțeles ideea; și nici măcar nu trebuie să îmi răspundeți mie la aceste întrebări, ci vouă. Rugămintea mea este ca, dacă totuși vă futeți cu ei, să vă protejați temeinic. Măcar să nu-i mai înmulțiți, să nu se mai perpetueze specia, că măcar fiicele voastre, fiicele noastre au dreptul la ceva mai bun, știți cum zic?

download

Categorie: Pamflete
Etichete: caterincă, Florin Rusanu, pamflet, pițipoance, rețea de socializare
Distribuie:
Articolul anterior
Arta şi democraţia
Articolul următor
Pastile + alcool = panică pe Saturn – sau BREAKING NEWS aproape fake… „de Vlaicu” [GALERIE FOTO]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie