Fetelor, băiatul pe care îl căutați există, dar…

băiat
Distribuie:

Zilele trecute am dat peste chestia asta pe undeva printre smârcurile feisbucului și mi-am spus eu mie însumi în sinea mea: „băi, ce om simplu e femeia, n-are nevoie decât de câteva gesturi și cuvinte pentru a fi fericită!” Parol, monșer!

Dar, cum mie mi-a plăcut dintotdeauna să sar în ajutorul tinerelor prințese wanna-be debusolate, am făcut un risărci pe cont propriu, să văd dacă chiar mai există genul de bărbat pe care și-l doresc dânsele sau caută micșunele-n plop.

Breaking news, fatăăăh!, e plină lumea de bărbați din ăștia! Poate chiar ai unul lângă tine! Sigur ai unul lângă tine, dar cel mai probabil e ascuns adânc în melteanul cu care îți mănânci zilele. Și la fel de probabil n-are nici un chef, nu se grăbește și probabil nu va ieși niciodată la suprafață.

Nu va ieși, cel puțin câtă vreme e cu tine. De ce?, mă întrebi. În primul rând pentru că ai doar așteptări, pentru că ai impresia că ți se cuvine, de cele mai multe ori fără să prestezi sau să demonstrezi ceva. Vezi tu, simpla ta existență sau generozitatea naturii nu sunt chiar merite și nu îndatorează pe nimeni cu nimic față de tine.

Altfel spus, tu când ai făcut ultima dată una din chestiile pe care mi le-ai înșirat mai sus? Nu prea ții minte, heh? Nu, că singura ta treabă pe lume e să primești, nu să oferi. Când, știind că trece printr-o perioadă dificilă, i-ai luat ultima dată tâmplele între pălmuțe și i-ai spus că ai încredere în el că o să se descurce?

Când l-ai trezit ultima dată într-o dimineață de weekend cu o cafea, un mic dejun sau un sex bun? Când ți-ai rupt ultima dată cinci minute din somnul de frumusețe pentru a te trezi mai devreme decât el și a-i călca o cămașă? Când l-ai invitat să își odihnească capul la tine în poală și să uite de toate grijile pentru câteva minute? Ai aruncat vreodată un ochi pe cartea sau filmul lui preferat, pentru a avea subiect de discuție la o masă/plimbare/whatever? Când l-ai surprins ultima dată cu un sms drăguț?

Nu-ți aduci aminte, normal, că, așa cum spuneam mai sus, rolul tău în viață e doar să ai așteptări, că așa te-a învățat mă-ta, că ești o prețioasă deosebită și meriți ce e mai bun, fără să miști nimic; și oricum bărbații ăștia e niște porci insensibili, nici nu are rost să te complici cu așa ceva, că îi doare-n teneși! Ai mers pe mâna mă-tii, n-ai fost niciodată curioasă despre nevoile, așteptările, dorințele și aspirațiile lui și ți-ai asumat că ai lângă tine un bou vagon pe care aproape că nu-l cunoști, dar ai vrea să fie bun, iubitor și protector cu tine?

Păi răbdare și tutun, draga mea, au mai fost și porci care-au zburat, nu-i așa? Și știi care e faza mișto? Că foarte probabil o să vă despărțiți; și-ți vei lua altul și-l vei reduce la aceeași condiție. Și vei ventila (dimpreună cu prietenele tale la fel de nefericite pe interior ca tine) pe feisbuc poze precum cea de mai sus, că viața e trist și că nu îți oferă ceea ce meriți. Că meriți! Fără să miști un deget, că ești o prețioasă!

Dar stai liniștită, prințul tău e pe drum, doar s-a oprit puțin la service, să pună potcoave de vară calului alb, c-a venit căldura!

Categorie: Pamflete
Distribuie:
Articolul anterior
[RUBRICI] ACCENTE: M-au iubit dincolo de vorbe
Articolul următor
[RUBRICI] Doar o Nouvorbă să-ți spun!

2 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

calin urdas1 1

Poftim „cultură” de culturist: Călin Urdaș, „antrenor personal & instructor fitness” a vrut să se sinucidă aruncându-se de la etajul 8 din cauza sentimentală (supra)numită „Ana Banana”. Nu i-a ieșit… dar mesajul său pentru interlopi e TARE!

  Vag-cunoscutul Călin Urdaș s-a făcut, până sâmbătă, remarcat la noi în oraș prin câteva poz(n)e, 18.541 de minciuni, vân(z)ător de anabolizante, pârnăiaș cu 7 luni executate pentru conducere fără…