Cum să fii bărbat?

Distribuie:

Am tot am făcut mișto de articolele în care gagicile își exprimă frustrările și dorințele neîndeplinite, aș putea fi considerat misogin, cred, doar că nu e așa. Azi a venit vremea să fac mișto de bărbați și de locurile în care se adună ei să-și spună ofurile și să se îmbărbăteze reciproc. Constat cu oarecare tristețe că au succes unele site-uri care ne învață cum să fim bărbați. Ceea ce, cel puțin mie, mi se pare trist, pentru că bărbatul ar trebui să-și găsească puterea în sine, nu în alții; în acțiunile sale, nu în cuvintele altora.

Te hrănești cu articole și conferințe despre cum să fii bărbat adevărat? Ești un adolescent debusolat sau o femeie cu sex greșit. În prima situație vei deveni, cel mai probabil, un bărbat adevărat; pentru a doua s-au inventat operațiile de schimbare de sex, deci nu e panică, man!

Unii ne povestesc că bărbăția adevărată stă în haine. Nimic mai fals! Hainele nu te fac bărbat cum faptul că doar respiri nu te face mamifer. Orice nimuruc își poate cumpăra haine mișto. Orice Casanova wanna-be poate părea bărbat serios pentru a băga o femeie în pat. De fapt, genul ăsta hit&run e tocmai genul care acordă atenție excesivă felului în care apare în public. Nu spun că bărbații serioși nu acordă importanță felului în care arată când ies, spun doar că ăia care caută perfecțiunea sunt cam afemeiați. Adică eu, când sunt într-o relație, dacă am o șuviță rebelă, îmi spun ‘fuck it, ea oricum știe exact cum arăt, chiar și în locurile în care nu mă bronzez’ și mă împac cu situația. Un asemenea specimen va merge la hair-stylist, să îl repare.

Alții ne spun că să fii bărbat adevărat înseamnă să știi cum să vrăjești gagici. Parțial fals, după părerea mea, pentru că un bărbat adevărat nu cucerește femei pentru awarness, pentru portofoliu sau pentru a-și da încredere în sine. Un bărbat adevărat cucerește aceeași femeie în fiecare zi. Nu bagă în pat zece femei cu aceeași replică, o bagă pe aceeași de zece ori cu zece replici diferite. Nu adună numere în agendă, adună nopți cu femeia pe care o iubește. Nu caută să fie plăcut de multe, caută să fie iubit de una singură.

Să fii bărbat adevărat nu înseamnăsă umbli din floare în floare până îți trece vremea, înseamnă să îți găsești perechea și să construiești împreună cu ea: o familie, o afacere, o casă sau ce vreți voi. Înseamnă să fii responsabil, să fii partea rațională a relației, partea puternică, cel care, în ciuda greutăților, își ia relația/familia pe umeri și o duce mai departe. Să fii cel care gândește la rece, care găsește soluții, care ia hotărâri după ce se consultă și cu ea. Să recunoști că ai greșit, că îți pare rău și să îți asumi greșelile. Asta înseamnă să fii bărbat, nu spoială ieftină și haine cu sclipici!

Categorie: Pamflete
Distribuie:
Articolul anterior
Jurnaliștii „unde dai și unde crapă”
Articolul următor
PNL Arad afișează bannere și dă pomeni în prima zi de campanie electorală. Pretextul de azi – „Cartierul de poveste”… pe scurt: Falcă!

1 comentariu. Leave new

  • avatar of daniel stanus
    Daniel Stanus
    18 octombrie 2016 14:58

    E adevărat felul in care exprimi ceea ce reprezintă un bărbat adevărat.Insa,ca sa dezvolt subiectul,cate dintre femeile din zilele noastre rezoneaza,aprecieaza si isi îndreaptă atentia asupra acestui tipar de bărbat(care este un tipar clasic)intr-o lume dominata de robotism sexual, dezradacinata de ideea de familie,o lume in care,predominant vorbind,fiecare ,,prinde”ce poate,si in majoritatea cazurilor se pune accent pe ,,ne facem treaba si dupa ne vedem fiecare de treaba lui”,ca un cunoscut vers hip hop:p…-n p…gata fata!Am devenit niste roboti sexuali,si a trecut vremea poeziilor sub clar de luna,dragi bărbati si femei!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

basil muresan

Jocuri erotico-politice actualizate

Pentru că s-a terminat prima săptămână de concediu, și probabil v-ați plictisit deja de clasicele cătușe cu bureței și outfituri de doctoriță sau școlăriță jucăușă, vă propun alte role playing,…
parada 1

CPLM avem noi aici?

Un grup de patriotarzi a pichetat sediul PSD Arad. Îmbrăcați în straie populare, cu o singură excepție (unul care a confundat parada cu mineriada), aceștia au mărșăluit prin centrul orașului.…