Lansarea Antologiei de Literatură Tânără

dsc00169
Distribuie:

Joi seara, în cadrul unui eveniment deosebit, a avut loc lansarea unui volum inspirat, alcătuit din poezii și proză scurtă, semnate de tinerii talentați într-ale scrisului, elevi la diverse licee din Arad. Cartea este publicată sub sigla ReStart cu ajutorul Consiliului Județean Arad.Ceremonia a debutat într-o atmosferă încântătoare, cu un moment muzical de neuitat, oferit de interpreții Maria Nicoleta Brola și Daniel Julean, care au încântat audiența cu piese folk pline de emoție și sensibilitate.

A urmat un moment solemn, în care s-au decernat diplomele de participare, recunoscând efortul și creativitatea fiecărui elev implicat în acest proiect. Apoi, fiecare elev și-a împărtășit propriul univers literar, citind cu voce tare fragmente ale lucrărilor sale. Fiecare cuvânt rostit a fost o fereastră către imaginația și sensibilitatea lor, impresionând publicul și adâncind legătura între aceste minți creative și cei prezenți în sală.

A fost o seară memorabilă, plină de bucurie și inspirație, în care tinerii au demonstrat că literatura este vie și vibrează în inimile lor, așteptând să fie descoperită și apreciată de către întreaga comunitate. Felicitări tuturor celor implicați în acest proiect remarcabil.

Elevii participanți au fost Viviana Andrieș, Ashanty-Adela Andrieș, Yasemin Bahce, Melisa Naomi Balint, Maya Baranyai, Karina Bălan, Daria Bun, Alexandra Kovacs, Andreea Crnaci, Steliana Dalcă, Bianca Dinu, Maria Iosana Ghilea, Erick Ionescu, Irisz Kovacs, Radu Alexandru Iurea, Sara Lucaci, Cerantola Mattia, Ioana Alexandra Petrean, Diana Picler, Denisa Ștefania Roman, Iulia Sala, Anastasia Maria Solomie, Crividina Ana-Maria Șiroc, Izabella Tapaszto și Timotej Vanko.


Citește și:

Ascultă și:


 

Categorie: Cultură
Etichete: Antologie de Literatură Tânărăr, Cerantola Mattia, ReStart, Timotej Vanko
Distribuie:
Articolul anterior
Acte necesare pentru vânzarea unei mașini în 2024
Articolul următor
„Doctorul de la Urgențe” Cionca reface circuitele la UPU Arad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

parada 1

CPLM avem noi aici?

Un grup de patriotarzi a pichetat sediul PSD Arad. Îmbrăcați în straie populare, cu o singură excepție (unul care a confundat parada cu mineriada), aceștia au mărșăluit prin centrul orașului.…
cod portocaliu bilcea

ATENȚIE: Cod portocaliu de proști!

E greu să-mi respect regula „nu băga în seamă un prost dacă nu vrei să-i ridici cota”… dar ți-e de-a dreptul imposibil, mai ales când prostul însuși se postează în…