THOR – campion la frumusețe în cadrul campionatului canin Halloween Dog Show de la Oradea

halloween dog show
Distribuie:

Preotul din Bocsig, Doru Dragoș a câștigat noi premii în cadrul concursului canin Halloween Dog Show care s-a desfășurat la Oradea în 27-29 octombrie. Doru Dragoș a participat alături de câinele său THOR, un Ciobănesc de Asia Centrală negru, de un an și 8 luni.

Au fost trei zile de foc, cu emoții pentru stăpânii patrupezilor: „Am participat la concurs cu Ciobănescul meu de Asia Centrală. Are un an și 8 luni. Am participat la Clasa Intermediar”, spune Doru Dragoș.


Au fost două concursuri naționale CAC și trei concursuri internaționale CACIB.  THOR – campion la frumusețe

Acestea reprezintă categorii de concurs, primul referindu-se la Certificatul de Aptitudini din Campionat și este un concurs național, iar cel de-al doilea este un Certificat de Aptitudine pentru Campionatul Internațional de Frumusețe.

La concursurile de acest gen se acordă premii pentru cel mai bun exemplar dintr-o anume rasă, dar și cel mai bun câine în spectacol. „La Oradea am câștigat. Thor a primit de 5 ori titlul „Cel mai bun din rasă” – Best of Breed.  Tot de 5 ori a luat premiul de „Cel mai bun mascul” – Best in Show”, explică Doru Dragoș.

Doru Dragoș este pasionat de creștearea câinilor de rasă, iar acestea, spune el sunt concursuri canine de frumusețe la care participă din plăcere. În cadrul acestor concursuri nu se acordă premii în bani.

 


Concursul a fost organizat de către Asociația Chinologică Metropolitană Oradea Bihor, iar în cadrul concursului au participat câini aparținând raselor: Ciobănesc Caucazian, Ciobănesc de Asia Centrală, Dobermann, Schnauzer, Rottweiler, Cane Corso etc.


Foto: Claudiu Pintea


 

 

Categorie: Știri
Etichete: bocsig, Doru Dragoș, Halloween Dog Show, Oradea, Thor
Distribuie:
Articolul anterior
[CRITIC GUEST] Vali Botezatu: „Fluturii de noapte nu stârnesc taifunuri”
Articolul următor
[BREAKING NEWS] Premierul Marcel Ciolanu a decis să introducă soluția perfectă pentru plată cash-less: CAIETUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie