Anton Ilica, din Knoxville -Tennessee: Scurtă informare despre relaxarea măsurilor din SUA

corona
Distribuie:

 

 

Din acest week-end, în 32 de state americane de relaxează mult măsurile cuprinse în Programul „Stay at home!”. Oricum, viața a fost neprivată de libertăți, iar cetățenii s-au protejat singuri prin autoeducație și măsurile de protecție asigurate de fiecare magazin sau loc public! În câteva state au avut loc proteste, chiar cu indivizi înarmați, împotriva situației generale. Guvernatorii au preluat deciziile de relaxare și de „deschidere a economiei”!

În schimb, în statul Tennessee, s-a adoptat programul de Salvare psihică și prevenirea sinuciderilor! De duminică, americanii se plimbă cu șalupa pe lac, merg la plimbare în parc pe jos sau cu bicicleta, la shopping, sau la pescuit! În ciuda faptului că sunt raportate 1200 de cazuri pe zi, pe baza testărilor reale, și 67.000 de decese, se consideră că focarul New York crește fundamental procentul! Deja presiunea cetățenilor pentru o viață normală este enormă, în numele principiului constituțional că „libertatea omului este fundamentală”!

Aici se speră că statele din Europa să renunțe la „închisoarea de acasă” sau „pușcăria din carantină” și să permită dreptul la libertățile individuale și colective! Se crede că adoptarea unor programe de prevenire a sinuciderilor și a bolilor psihice este binevenită, ținând cont de stresul economic, financiar, familial și personal care „atacă” tot mai multi cetățeni!

 

FOTO – Google

 

Categorie: Știri
Etichete: coronavirus, drepturi și libertati, măsuri răspandire covid-19, sua
Distribuie:
Articolul anterior
Filiala județeană PLUS Arad și-a ales noua conducere
Articolul următor
SĂRBĂTORIM COMEMORÂND „Ziua mondială a LIBERTĂȚII PRESEI”. TOP ZECE subiecte grupate sub genericul „NU VA SCRIE NIMENI ÎN NICIO ZI DESPRE ASTA”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie