Nu veți reuși…

virgil florea
Distribuie:

Să stricați tot… Și știți de ce? Pentru că noi ne încăpățânăm să trăim. Care noi? Cei care mai știm ce înseamnă normalul și bunacuviință.


Ați încercat să ne omorâți cu covid-ul dar nu v-a ieșit. Mai suntem încă vreo câteva sute de milioane de oameni normali pe planeta asta și foarte mulți dintre noi nu vom sta degeaba, așteptând comisarul cu coasa la poartă. Într-un fel, vom ieși în întâmpinare și vă vom scurge mizeriile la canal. Poate că veți mai face încă mult rău dar ceasul ticăie în paguba voastră, și cam atât v-a fost.

În aceste zile încercați să ne prostiți cu un război pe care Putin îl va porni împotriva noastră. Mințiți. O fi Putin un nenorocit dar nu vă întrece. E exact ca voi. Numai că e rus. Și vouă nu vă plac acum rușii. Sau îi folosiți ca pe bau-bau pentru noi.

Dacă ați reușit să tulburați mințile unora dintre copiii noștri și i-ați atras spre doctrina voastră ticăloasă, puteți s-o socotiți ca pe o victorie de etapă. Pentru noi, restul îi considerăm pierderi asumate, nesemnificative.

Și, ar trebui să mai știți ceva. Nu ne puteți ucide pe toți. Și cu cele nucleare nici nu puteți risca. Poate vă nimeriți și pe voi. Așa că, pregătiți-vă viitorul astfel încât să mai suflați după 20 ianuarie 2025. Când Trump, va întoarce ceasul. Pentru noi nu vă îngrijorați (dacă cumva o faceți), noi vom răzbi cu oricine nu și-a făcut planuri de stricat minți.

Apoi, România cu românii din ea și din afara ei, nu s-a repezit la noile tendințe satanice în ciuda unora care au devenit furioși cu spume de prin UE. Și chiar dacă vor reglementa unele tâmpenii venite din mințile lor stricate tot nu vor avea vreun succes privind respectarea lor. Noi vom ști mereu că există doar două genuri și așa le-am spus și nepoților noștri. Și mai știm că voi nu mai aveți timp la dispoziție. Ați construit o barcă spartă dar n-ați reușit să convingeți oamenii să se înghesuie în partea unde esta gaura. Nu pentru că n-ați putut ci pentru că ați omis faptul că nouă ne-a rămas mintea întreagă.

Că sunt câțiva gălăgioși printre noi care s-au adunat în gașcă de partid și ne spun cum trebuie să trăim în aceste zile, este adevărat, dar și pe ei îi socotim pierderi colaterale, complet nesemnificative. I-au păcălit pe câțiva mai anii trecuți, dar cam atât a fost succesul lor.

Așa că, în final, vă spunem că noi tot cu apă vom stinge incendiile și indiferent cu ce prostii mai veniți, noi tot pe ale noastre căi vom umbla. Iar voi veți fi gata dispăruți în mocirla în care v-ați dorit să ne atrageți și pe noi. Și nu încercați să ne spuneți că umblăm greșit pe calea noastră că deveniți obraznici și e posibil să ne sară și muștărelul. Și va trebui să aveți spate rezistent. Poate scăpați doar cu o cocoașă.

PS. Un sfat: desființați-vă oficial și faceți ceva bun pentru viitor. Barca voastră a luat deja multă apă cu voi în ea.


 

Categorie: Opinii
Etichete: covid, opinii, politica, razboi, romani, România
Distribuie:
Articolul anterior
Nemulțumiri la proba de competențe digitale din cadrul concursului organizat de SCJUA pentru ocuparea unor posturi de asistent
Articolul următor
Cercetați pentru constituirea unui grup infracțional organizat, camătă, șantaj și complicitate la șantaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

virgil florea

CONTROL PARLAMENTAR

 Teoretic sună foarte bine. Republica parlamentară se bazează pe acest tip de control. Este definitoriu. Dar ia să vedem ce înseamnă el mai exact în republica noastră? Prin legea fundamentală…
alexandru v. mureșan

UTOPIA DISTOPICĂ vs. DISTOPIA UTOPICĂ (III)

Victoria fascismului asupra fascismului! sau Victoria secerii și ciocanului asupra fasciilor! 0. Nota preventivă a autorului la adresa „organelor de salubrizare națională, i.e., membrii „Cooperativei <<OCHIUL, URECHEA ȘI MINTEA ÎMBÂCSITĂ…